Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (I)| Trabzonspor 3 - 3 Molde | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geri donuslerde berat tek basina kaliyor.
    Hamsik bence beratla yanyana oynamali.

Yorum

• Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu | Trabzonspor - Molde | 05.08.2021 Perşembe 20:30

İlk 20 dakika fişek gibiydi takım ama acil bağlantı oyununa yatkın güçlü bitirici forvet lazım. Djaniny anca kanat rotasyonuna girer. Serkan bildiğimiz gibi. Abi Beratı da beğenmedim ya bilmiyorum. Golcü olsa maç 3-1 falandı. Ben umutluyum. Ne olursa olsun 18 maç oynamış takıma karşı oynuyoruz ve ilk resmi maçımız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Serkan'ın geçen seneki performansından sonra herhangi bir maçta ilk 11 oynaması skandaldır bence. Bunun dışında olumsuz bir durum yok. Djaniny elde başka forvet olmadığı için oynuyor orada.

Yorum

• En kötü iki adam
          berat ile mr çöp

ikisi de Türk ilginç yanı

Yorum

• ilk resmi maçta bu oyunu oynayan takım eleştirilmez.

bu takımın ilacı dorukhan ve santrafor.

boş yapmasın kimse.

Yorum

• Defansif sorun sadece Serkan degil.

Edgar cok pres yapiyor, Victor ve Serkan alan savunuyor veya savunmaya calisiyor diyelim. Orda bir koridor aciliyor. Hazirlik macinda da gorduk bunu, Peres Edgarin kademesine girmek zorunda felan kaldi. Terside oldu. Ordada gol yemistik yanlis hatirlamiyorsam.

HEP
              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Herkes Djaniny'e yükleniyor. Fakat bu adam santrafor değil. Çocuğa gereksiz yüklenmeyin. Ayrıca geçtiğimiz sene bunu fazlası ile deneyimlediğimizi sanıyorum. İlk yarıda en uçta bir oyuncumuz olmadan oynadık. Buna sebep olan kim? Yönetim! Başka bir şey konuşmamak lazım.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serkan ne yapabilir? Eski maclarda yaptigi hatalari bu Maca tasimayin! Gervinho dönemiyor, Nwakeme dönemiyor. Bekler 2 ye 1 kaliyor. Arti Orta sahadaki üclünün görev dagiliminda sorunlar var. Kim hangi görevi üstleniyor malesef belli degil. Hamsik ve Bakasetas ayni pozisyonda oynuyor gibi. Ordada bosluk olusuyor.
                  Geri konularda takim iyi bir görünüm veriyor
                  2ye 1 yakalanmadi ki golde, Gervinhonun donmemesiyle alakası ne anlamadım. Teke tek arkasındaki adamı kaçırıyor Serkan.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler çeşitli sorunlar buluruz şu an ama temel eksik santrafor.
                    Aynen

Yorum

• Deplasman golü kuralı diye birşey yok artık.
                      Bir fazlasını atıp almalıyız maçı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      & ONUR RECEP KIVRAK &
                      ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk15 dakika çok iyi oynadık.
                        Bu süre acilen uzamali.
                        Bu süre 50-60 dakikaya çıkarsa ancak şampiyon olursun

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Foruma girip yorumlara bakayım dedim. Hamsik vasat gervinho beklentiyi karşılayamadı filan gibi yorumlar okuyorum. Gözlerime inanamadım. Takım gayet istekli ve sağlam top oynuyor.İyi bir golcümüz olsa çok rahattık şu an.
                          Bizim ilk maçımız, rakibin 19. maçı ama taraftar tam tersi sanıyor galiba.

Yorum

• Eksiklerimizi zaten biliyoruz. Fakat iyi top oynuyoruz. Sahaya bakınca ne yaptığını bilen bir takım var.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galiba farklı maç izliyoruz. Herifleri sildik sahadan. 1-2 pozisyon buldular 1'ini attılar. Biz bulduklarımızı dağlara taşlara attık. Hamsik tam bir şef gibi, Bakasetas da çok iyi. Sorun Djaniny. Ayrıca Gervinho'yu arkaya kaçırmamız lazım, yapmadık bunu hiç.
                              Djaniny yerine Koita olsa ( bu da ayrı bir mesele, adam sakat ) ben skorun daha farklı olabileceğine inanıyorum. Djaniny bu oyun düzeninin futbolcusu değil. Ama Sörloth olsa hemen arkasında deplase forvet olarak iş yapabilir.

Rakip sezon ortasında, yani fiziksel olarak en üst limitlerindeler. Taktik olarak da bir birleriyle oynamaya alışık oyuncular. İlk resmi maçımıza göre, ortaya pozitif tarafları daha ağır basan bir oyun koyduk. Kesinlikle umut verici.

Ancak bazı kritik sorunlarımız var, üzerine çalışmalı.

Yorum

• djaniny ilk 11 olmaz maalesef ama çok iyi bir alternatif hücum oyuncusu olacağından kuşkum yok.. her mevkiyi tek başına yedekler..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X