Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (I)| Trabzonspor 3 - 3 Molde | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bakasetas djaniny'den daha iyi santrofor oynar.

çek bakasetas'ı ileri, al dorukhan'ı ortaya, al sola trondsen'i, çıkar serkan'ı. maç kopar gider.
    Katılıyorum

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bakasetas wakame ve gervinyo iyiler

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Geçen sezon Serkan diye inim inim inledikten sonra bu sezona da Serkanla başlamak... kadere bak arkadaş
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Galiba farklı maç izliyoruz. Herifleri sildik sahadan. 1-2 pozisyon buldular 1'ini attılar. Biz bulduklarımızı dağlara taşlara attık. Hamsik tam bir şef gibi, Bakasetas da çok iyi. Sorun Djaniny. Ayrıca Gervinho'yu arkaya kaçırmamız lazım, yapmadık bunu hiç.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rakip takımda sol tarafta Serkan, savunmada Djaniny çabası göze çarpıyor.

İkinci yarı bu sorunu çözersek galibiyet gollerine ulaşırız.
            Olurmu hocam 32 yaşındaki transferler kesin kötüdür.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ortamız fena yumuşak. Ataktayken iyi güzel de top rakibe geçtimi eller yukarıyız. Bu çok başımızı ağartacak. Berat tek başına bir de üzerine vasat olduğu bir güne denk geldikmi işimiz hiç kolay değil. Bir de 60'dan sonra bakalım neler olacak.
              Bunun için takım topu kaybedince hemen şok baskı yapıyor, daha doğrusu yapmaya çalışıyor. Böylece topu geri kazanamasak bile hızlı geri koşuları engellemeye çalışıyoruz. Ama rakip 3. , 4. pası yapabilirse özellikle kanatlara doğru geniş boşluklar veriyoruz. Avcı için fazla riskli bir oyun düzeni, alışması da sancılı olabilir, zira alan parselizasyonu ve adam paylaşımı hata kaldırmaz.

Yorum

• hücumda alternatifimiz olsa beratı çıkarır bakesetası geri çeker bir de öyle denerdik ama bu haliyle sadece dorukhanı oyuna alabiliriz..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Foruma girip yorumlara bakayım dedim. Hamsik vasat gervinho beklentiyi karşılayamadı filan gibi yorumlar okuyorum. Gözlerime inanamadım. Takım gayet istekli ve sağlam top oynuyor.İyi bir golcümüz olsa çok rahattık şu an.

Yorum

• Serkandan kurtulamıyoruz abi yok .10 tane adam alıyoruz serkan yine kadroda fredynin kabusu gibi uyandık zannediyoruz hala kabusu görmeye devam ediyoruz.Boy yok şut yok kafa leyla maçla alakası yok bekin ilk yapması gereken şey savunma yapamıyor ekstra hücum yapamıyor bu adam niye bizim takımdaaaaaaaa?????
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Avcı'nın Trondsen takıntısı bıktırdı artık. Sırf transfer yaptırmak için adamı oynatmıyor. Djaniny sahanın en isteklisi şu ana kadar. Orta saha yıl geçen hanı, golde orta sahayı bir izleyin sonra Serkan a kızın. Golde serkan ın payı az.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Rakibin Roma olduğunu düşünün bu orta sahayı ezerler net, ön liberosuz takım tabi ki olabilir, Trabzonspor 82 puanı ön liberosuz aldı, bu takım ön liberosuz oynayamaz..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Beyler çeşitli sorunlar buluruz şu an ama temel eksik santrafor.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Foruma girip yorumlara bakayım dedim. Hamsik vasat gervinho beklentiyi karşılayamadı filan gibi yorumlar okuyorum. Gözlerime inanamadım. Takım gayet istekli ve sağlam top oynuyor.İyi bir golcümüz olsa çok rahattık şu an.
                            Kesinlikle katılıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Serkan bu formayı hak etmiyor yedek kalmayı bile hak etmiyor artık onu gördükçe midem bulanıyor takımdan soğuyorum alt yapıdan sagbek gelsin yedek otursun
                              İkinci yarı peres sağ trondsen sola geçmeli ve baskıyla golle başlamalıyız çünkü 70 den sonra fizik gucumuz bitecek o zaman da parmak dorukhan Yusuf sarı girmeli

Yorum

• Takım iyi ışık veriyor ve eksikleri de belli. Gol yemesek methiyeler dizeceğiniz takıma şimdi bi zahmet abartılı laflar etmeyin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X