Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL 3.Eleme Turu (I)| Trabzonspor 3 - 3 Molde | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UECL 3.Eleme Turu (I)| Trabzonspor 3 - 3 Molde | Maç Sonucu

Sezonun ilk resmi maçını oynuyoruz tribünlerde aylar sonra taraftar olacak dövanş maçına avantajlı skor elde etmeliyiz.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu | Trabzonspor - Molde | 05.08.2021

Yeni bir Avrupa macerasının ilk maçı. Kazanmak dileğiyle..
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

Haydi bismillah,başarılar.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Yeni sezonun ilk resmi maçı hepimize hayırlı uğurlu olsun.Umarım güzel bir sonuçla açılışı yaparız.

Rakibi çok tanımadığımız için net bir analiz yapmak zor.O nedenle ilk maça çok iyi konsantre olmalıyız.Olası bir sürprize izin vermemeliyiz.Son dönemde tüm ülke takımları olarak avrupa takımları karşısında çok zor duruma düşmeye başladık.Bu durumu birilerinin düzeltmesi gerekiyor.Trabzonspor olarak yine bu konuda ülke futboluna öncülük etmeliyiz.O nedenle prestij açısından önemli olan bu maçlarda terimizin son damlasına kadar savaşıp gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.

Yorum

Maça seyirci alınacak mı? Alınacaksa hangi kriterlere göre alınacak?

Gesendet von meinem Pixel 4 mit Tapatalk

Yorum

Arkadaşlar, biletler satışa çıktı. Paso lig ve HES kodunuz gerekiyor. Ben biletlerimi aldım. Bol şans alacaklara.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Güzel maç olacak, bir an önce gelsin.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Biletler pahalı, ben gereken talebin oluşacağı konusunda şüpheliyim. Passoligden kontrol ettim şimdi, doğu tribünü için söylüyorum, nerdeyse 2 yıllık aranın ardından biletler satışa çıkmasına rağmen, şu 2 saatte çok çok az sayıda bilet satılmış. Tabi ki bu sayı artacaktır ancak, stadın yarısının bile dolacağını düşünmüyorum.

Yorum

40 bin kişinin parasını ben 20 binden çıkarırım mantığı olduğu sürece o stada adam gelmez.Yazık günah nedir bu paralar böyle.

Yorum

Gurbetçilere çok güveniyorlar bence... umarım satılan biletlerin hepsi alınır...
                    Bu elemelerde para peşinde değil tur peşinde destek peşinde olmalıydı yönetim...
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gurbetçilere çok güveniyorlar bence... umarım satılan biletlerin hepsi alınır...
                      Bu elemelerde para peşinde değil tur peşinde destek peşinde olmalıydı yönetim...
                      Niye gurbetçiler keriz mi ?

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        40 bin kişinin parasını ben 20 binden çıkarırım mantığı olduğu sürece o stada adam gelmez.Yazık günah nedir bu paralar böyle.
                        Sürekli transfer isteyen taraftarı savunmak zor. Transfer istemeyenlere ucuz bilet versinler.

Yorum

Yurt dışındakilerin dövizine güveniyorlar diye düzeltelim... kerizi bilmem ama biraz öyle görüyor olabilirler... çok da anormal karşılamıyorum açıkçası...
                          5 oyrooya maç izlemeyiverelim bi zahmet
                          Ama forma konusunda yurt dışı ts club sitesinde fiyatların neredeyse 2 kat fazla olması saçma çünkü kimse almaz pek.. üstelik deneme şansın da yok ürünü

Yorum

Gurbetçiler keriz değil, onların parasıyla 15 TL gibi bir şey oluyor maç. Almanyada bir maç bileti kaç euro?
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gurbetçiler keriz değil, onların parasıyla 15 TL gibi bir şey oluyor maç. Almanyada bir maç bileti kaç euro?
                              Maç bileti için aynı fikirdeyim.. forma olayında ise hayır...
                              Ama bilet konusu evet yazın 1 2 ay fiyatların yüksek olması çok anormal değil ama şu var şehirde yaşayan insanlara haksızlık biraz.. ama onlar da yıl boyu orada istedikleri zaman maça gidebilirler yaz ayları yok sâdece
                              Yine en büyük haksızlık yurt dışı değil de şehir dışındaki gurbetçilere oluyor gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X