Sezonun ilk resmi maçını oynuyoruz tribünlerde aylar sonra taraftar olacak dövanş maçına avantajlı skor elde etmeliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UECL 3.Eleme Turu (I)| Trabzonspor 3 - 3 Molde | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu | Trabzonspor - Molde | 05.08.2021
Yeni bir Avrupa macerasının ilk maçı. Kazanmak dileğiyle..Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
-
Haydi bismillah,başarılar.
Yorum
-
Yeni sezonun ilk resmi maçı hepimize hayırlı uğurlu olsun.Umarım güzel bir sonuçla açılışı yaparız.
Rakibi çok tanımadığımız için net bir analiz yapmak zor.O nedenle ilk maça çok iyi konsantre olmalıyız.Olası bir sürprize izin vermemeliyiz.Son dönemde tüm ülke takımları olarak avrupa takımları karşısında çok zor duruma düşmeye başladık.Bu durumu birilerinin düzeltmesi gerekiyor.Trabzonspor olarak yine bu konuda ülke futboluna öncülük etmeliyiz.O nedenle prestij açısından önemli olan bu maçlarda terimizin son damlasına kadar savaşıp gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.
Yorum
-
Biletler pahalı, ben gereken talebin oluşacağı konusunda şüpheliyim. Passoligden kontrol ettim şimdi, doğu tribünü için söylüyorum, nerdeyse 2 yıllık aranın ardından biletler satışa çıkmasına rağmen, şu 2 saatte çok çok az sayıda bilet satılmış. Tabi ki bu sayı artacaktır ancak, stadın yarısının bile dolacağını düşünmüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçilere çok güveniyorlar bence... umarım satılan biletlerin hepsi alınır...
Bu elemelerde para peşinde değil tur peşinde destek peşinde olmalıydı yönetim...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40 bin kişinin parasını ben 20 binden çıkarırım mantığı olduğu sürece o stada adam gelmez.Yazık günah nedir bu paralar böyle.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye gurbetçiler keriz mi ?
5 oyrooya maç izlemeyiverelim bi zahmet
Ama forma konusunda yurt dışı ts club sitesinde fiyatların neredeyse 2 kat fazla olması saçma çünkü kimse almaz pek.. üstelik deneme şansın da yok ürünüTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye gurbetçiler keriz mi ?Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGurbetçiler keriz değil, onların parasıyla 15 TL gibi bir şey oluyor maç. Almanyada bir maç bileti kaç euro?
Ama bilet konusu evet yazın 1 2 ay fiyatların yüksek olması çok anormal değil ama şu var şehirde yaşayan insanlara haksızlık biraz.. ama onlar da yıl boyu orada istedikleri zaman maça gidebilirler yaz ayları yok sâdece
Yine en büyük haksızlık yurt dışı değil de şehir dışındaki gurbetçilere oluyor gibiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum