Bu maçı kazanamayışımızın sebebi , Abdülkadir Ömür ün kanatta değil ortada başlamasıydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı Allah bir an evvel seni Trabzonspordan bi yere yollasında nereye yollarsa yollasın.
Takım kaptanı olupta kendi takımına bu kadar zarar veren bi adam varmı bilmiyorum
Takımı kazansa kendisinin de kazanacağından bihaber futbolcu zekası var resmenNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Olay bitmistir ikinci yarıdan önce 4 maç 4 puan dedim haftaya ankarayı yeneriz sonra gs yazık oldu bu sezona yönetimin hataları yine koca sezon heba oldu.gs macından sonra takımı nasıl motive edeceksin daha rodelegayı geldiginden beri sevmedim sevmiyorum .Su sezon en azından 2.olunabilirdi ne desek boş bom boşAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
yazıcı bugün 12bin üzeri koşmuştur muhtemelen. 6 başladı 10 bitirdi. ofansta defansta her türlü sorumluluğu aldı. maçın sonuna doğru yanlış tercihlerini maç boyunca sergilediği ekstra efora veriyorum. bence çok başarılı bir maç çıkardı.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
Yorum