Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçı kazanamayışımızın sebebi , Abdülkadir Ömür ün kanatta değil ortada başlamasıydı.

Yorum

• Şans değil beceriksizlik, tony ve ekuban dışında aman aman bir yetenek Yok bizde
      Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf Yazıcı Allah bir an evvel seni Trabzonspordan bi yere yollasında nereye yollarsa yollasın.
        Takım kaptanı olupta kendi takımına bu kadar zarar veren bi adam varmı bilmiyorum
        Kendine oynayan futbolcudan nefret ediyorum.
        Takımı kazansa kendisinin de kazanacağından bihaber futbolcu zekası var resmen
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Televizyonda abdüş için iki baldırından sakat diye söylediler. Adama kızıyoruz ama adam yokluğundan sakat sakat oynuyorlar.
          “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Kamil Ahmet'e kötü oynadı demek biraz vicdansızlık bence.

Novak çok profesyonel. Abdülkadir Parmak ah 3 yaş genç olacaktın be uşak.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yusuf’un bu bencilliği bırakması lazım.

Futbol basit iş versene pasını

Yorum

• Devre arası burada herkes havlu attı başakşehir rakibimiz diyen arkadaşlara yapmayın etmeyin gs de bizden daha şanslı bjkde demiştim aynı puandayız sonuçta. Gerçekçi olmak gerekirse bu takım 4. olur ve Türkiye Kupası'nı kazanırsa gayet güzel bir başarıdır..
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu takıma kimse kızmasın,ben gurur duyuyorum.varsın puan kaybedelim varsın şampiyon olmayalım ama gençlerimizi oynatalım,hırslarıyla oynasınlar pişsinler ısrar edelim yere sokmayalm.işte bnim Trabzonsporum bu
                  .....

Yorum

• Gol yiyene kadar niye top oynamadık.Son 15 dk haricinde rezil bir oyun vardı.Rodallega,ömür çok kötüydü.Yusuf da iyi oynamadı.Nwakaeme ekuban parmak ve novak iyiydi

Yorum

• Burda ne cirkef üyeler var ya? Oyuncuya KÜFÜR etmek ne demek? Tamam elestirin ama böyle olmaz ki!

Yorum

• Olay bitmistir ikinci yarıdan önce 4 maç 4 puan dedim haftaya ankarayı yeneriz sonra gs yazık oldu bu sezona yönetimin hataları yine koca sezon heba oldu.gs macından sonra takımı nasıl motive edeceksin daha rodelegayı geldiginden beri sevmedim sevmiyorum .Su sezon en azından 2.olunabilirdi ne desek boş bom boş
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bizim kaleci golde resmen uyumuş adamın golü atmasını beklemiş !
                          McLas was Here

Yorum

• Yusuf Yazıcının ve Abdülkadirin tamamen kendine oynadıkları bu gece netleşmiştir.
                            Ha yabancilar farkli mi
                            Tabi ki degil
                            Bugun eku ve hugo da tamamen kendine oynuyor.

Yorum

• A. Parmak helal olsun sana. Hic hic beklemiyodum bu performansi

Yorum

• yazıcı bugün 12bin üzeri koşmuştur muhtemelen. 6 başladı 10 bitirdi. ofansta defansta her türlü sorumluluğu aldı. maçın sonuna doğru yanlış tercihlerini maç boyunca sergilediği ekstra efora veriyorum. bence çok başarılı bir maç çıkardı.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

Yükleniyor...
                                X