Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu aksam "tüh,ne yapalim,iyi tarafindan bakalim" diyenler de sahadaki oyuncular kadar sorumsuzdur.

Yorum

• Batuhan ikinci yarı girince ne yaptı.
      TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Rodeyega abdüş ve kamil maçı bitirdi. Kamil gibi yeteneksizi az gelir

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yusuf bugün bana göre harika ötesiydi,bencil felan değil bazen boşluk görür ve vurursun.Yusuf gelişiyor..Ama Ömür hayal kırıklığı olmaya devam ediyor.
          Aynen oyle.
          Gol kaçırdı diye millet gömüyor Yusuf'u.

Bugun golü yediren Kamil Ahmet ve Abdulkadir Omur haric kimseye laf etmem.

Rodallega güçsüz ama o bile iyiydi ikinci yari.
          Cok top dağıttı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• ilk golden önce faul yoktu .
            61

Yorum

• Yorumlar inanilir gibi degil, kendinize gelin.
              Bu kadar eksikle su futbolu oynuyorsak sevinmemiz lazim.
              Sivas deplasmani her takim için çok zor ve sen burada galibiyeti kaçiriyorsun eksik 5 oyuncunla, sadece saygi duyuyorum sahadaki çocuklara.
              Insallah bu takim bu felsefeyle sampiyon olacak bu sezon olmasada ilerde mutlaka.
              Sahadaki oyunun tadini çikarin 2010-2011'den sonra ilk kez sahada futbol oynaniyor.
              Ünal hocamin elleri den öpüyorum eksik olmasin, olacaksak onunla olacagiz.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                uğurcanı da eklemeliyiz.
                ayrıca hücumda nwakame ve ekuban inanılmaz performans gösterdi. inanılmaz fizik güçleri var yıkılmıyorlar uzun süredir istediğim siyahi tarzı bu.
                roda bakıp utanmalı
                Ekuban'a bu serbest oyunu tanıyan kişi Rodallega. Bencede kesik yemesi lazım ama Ekuban Rodallega olmadığında bu pozisyonları bulamayacaktır. Yardımcı forvet olarak ektra topla işler yapıyor.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Abi ileride takır takır pas yapıyoruz nwakaeme, yusuf, ekuban yeri geliyor novak çok iyi bir pas trafiği top rodallegaya bir geliyor atak bitiyor resmen hızlı oyuna engel bu adam bence artık yedek oturmalı. Bugün yusuf’u, parmak’ı ve ikinci yarı bazında nwakaemeyi çok beğendim. Novak ne kadar tecrübeli bir bek olduğunu birkez daha gösterdi olacak bu takım olacak bu kadar eksiğe rağmen galibiyeye yakın takım bizdik. Toure maalesef olmayacak kamille çok zamanlama hatası yaptılar. Ben tüm takımı tebrik ediyorum.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Yusuf Yazıcı maçın sonuna kadar tüketti kendini. Son 10 dakika saçma sapan işler yaptı. Rodellega pikniğe gelmiş dolaştı sahada. Abdülkadir Parmak ise beni utandırdı. Ortasahada müthiş bir performans sergiledi ve harika bir gol attı.
                    8. Kuşatma

Yorum

• A.Omur sakat,4-5 yerinden arızası varmis. Yonetimden gelen bilgi. Yusuf kötüydü kabul.Roda da gönderilmelidir.Tony 2.yari açıldı.Ekuban vasatti.
                      Bu sene böyle.Alt yapi oturursa seneye ilk 2 nin favori takımı oluruz.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu aksam "tüh,ne yapalim,iyi tarafindan bakalim" diyenler de sahadaki oyuncular kadar sorumsuzdur.
                        Sen söyle bu kadro ile ne yapabiliriz ya
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• neler kactı neler .
                          ama sivasa 2011 de oldugu gibi santradan gol atmak acayip keyif vericiydi .
                          adamlar gol anonsunu yaparken gol yiyor hahahahahha
                          61

Yorum

• Yazik cok yazik
                            İki baldirindan sakatmista bu Abdulkadir.
                            Net pozisyonda o kadar top surupte kaleye berbat bi şut niye atiyosun.

Yorum

• Aziz Nesin o meşhur sözü bu forumda dolandıktan sonramı yapmış acaba

Takımda tecrübe sıfır adamların eleştirilerine bakın.

Yorum

• Şu üç kişinin arasına dalma hastalığı nerden çıktı ? Ünal hoca hiçmi uyarmıyorsun bunları yeter yav. Rodallega resmen saçmaladı , Batuhan inanılmaz kötü bir futbolcu 15 dk kala oyuna giriyorsun hiçbir reaksiyon yok ne defansif ne ofansif. Ömür ciddi şekilde uyarılmalı artık bu kadar gevşeklik fazla. Parmak ve Hüseyin mükemmele yakın oynadılar. Oyunu yine tek değişiklikle bitiren Ünal hoca Roda kesin çıkmalıydı. Yönetim yapmak istemediği Transferler yüzünden bilerek aldığı cezayı daha ligin 2. Yarısının 2. Maçında lige havlu atatak başarmış oldu derin bir nefes alıp ohh be üzerimizden baskı kalkmış oldu diyorlardır. Herzaman söylicem devre arası yapmadığımız 2 transfer bizi bu sene çok net şampiyon olacağımız sezondan etmiştir.
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X