Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abdülkadir'i anlamadım noldu uşağa.
    rodellega 'yı hiç sevmedim yine mahvetti takımı.
    kalanlara helal olsun, iyiydiler.

Yorum

• Hugo oynayacak diye forvette Ekuban'dan faydalanamıyoruz
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• Bazilari sivas zor deplasmandir diye sevinebilir. Ancak su rezil sivasi yenemiceksen bundan sonra deplasmanlara gitmeyin.

Yorum

• Abdülkadir Parmak senin Allahina kurban kocum. Tek basina ayakta tuttu ortasahayi. Yusufun ve Roda denen karaktersizin bencilliklerine Wakayenin sanssizligina, Ekubanin acemiligine gitti 3 puan. Toure Türkiyedeki herhangi bir anadolu takiminin dahi ilk 11 oyuncusu olamaz

Yorum

• rodayega ve yusuf ! siz her gördüğünüz yerden şut çekmeye çalışırsanız bu top biter aga ! bencil oynuyosunuz. abdülkadir pas atamadı bugün bişey olmuş sanki.. bu maçlar şampiyonluk maçları işte olamıcaz zatende direkler felan sürekli.. yapcak bişey yok. ama sistemi beğenmedim çok bencilce harcandı ataklar.

Yorum

• Golü yedikten sonra harika oynDık. Bir nevi hakeme isyan ettik. Uydurma iki faul verdi arka arkaya. Ve golü yedik. Bu maç her zamnki gibi antony. Novak ve parmak iyilerdendi. Novak gol öncrsi resmen sivasın içine daldı battalgazivari. Gerçekten çok değerli bir takımımız var isyan ediyorlar resmen. Seneye çok daga iyi olacağız. Yeterki transfer cezası yemeyelim. Tebrikler çocuklar.

Yorum

• Şöyle bir sezonda 19. haftada havlu atmak da büyük başarı. Yönetim sağolsun devre arası yürüttüğü rezil ötesi politikayla takımı çökertti.

Yorum

• Deplasmanda bu kadroyla yenik duruma düşüp berabere bitirmek iyidir.
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Yusuf Yazıcı Allah bir an evvel seni Trabzonspordan bi yere yollasında nereye yollarsa yollasın.
                    Takım kaptanı olupta kendi takımına bu kadar zarar veren bi adam varmı bilmiyorum

Yorum

• Valla golden sonra takim takir takir oynadi.
                      Herkesin ayağına sağlık.
                      Sans olsaydi 3 puan da bizimdi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Hugo Rodallega Nwakaeme aynı anda oynamaz. Birbirlerinden rol çalıyolar. Sırf Rodallegayı oynatmak için sistemin içine etmeye gerek yok. Yedek dursa ölmez kahrından herhalde

Yorum

• Huseyine ugurcana kim bassa top gidiyor rakibe iki pas yapmayi beceremeyecek misiniz

Yorum

• Macin adami HUSEYIN TURKMEN ve ABDULKADIR PARMAK
                            Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Kulubun tapusunu rodalega denen mala mi verdiler. Bu ne bencillik bu ne rahatlik ? Kimsin ulan sen boyle asagilikca top oynuyorsun

Yorum

• Bu kadroyla bu kadar oynanır Ünal hocayı tebrik ediyorum, adam değişiklik yapmak istemiyor resmen kenarda kimse yok. Daha şanslı olabilseydik kazanırdık Ekuban'ın direği neyse de Nwakaeme'nin direğine üzüldüm o mesafeden topun girmemesi büyük talihsizlik..
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X