Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen hafta Alanya Sivas i eze eze yendi. Robinho dan sonra Sivas futbolunda gerileme var. Eksiklerimiz çok evet ama her şeye rağmen maçı kazanma ihtimalimiz yüksek. Dün de demistim Batuhan i beğenmesem de Batuhan ile başlamak daha mantıklı geliyor. Abdulkadir kanada alıştıkça ortada oynamayı unuttu gibi. Yusuf ile beraber ortasahada çok ofansif ve güçsüz kalıyorlar. Yusuf Batuhan daha dirençli olacaktır.
    TRABZON SPOR

Yorum

• Dar kadroda ibanez ve parmagin katkılarını kupa maçında olumlu buluyorum. Ilerleyen haftalarda hamle oyuncusu olarak amiri de gelene kadar bu ikisinden başka şansımız yok ne yazıkki.sivas maçında da maçın gidişatına göre nwakameyi 10 numaraya çekip hugoyu kenara alıp sol açıkdada ibanezi değerlendirebilir bence hoca.
      Ibanez özellikle duran toplardada katkı sağlayabilir, sosadan sonra bu anlamda takimin en iyisi .
      Abdulkadirinde daha önce aldırdığı maçlar gibi ekstra işler yapması lazım, yoksa evinde 7 maçtır yenilmeyen kuvvetli savunmaya karşı işimiz çok zor.
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen hafta Alanya Sivas i eze eze yendi. Robinho dan sonra Sivas futbolunda gerileme var. Eksiklerimiz çok evet ama her şeye rağmen maçı kazanma ihtimalimiz yüksek. Dün de demistim Batuhan i beğenmesem de Batuhan ile başlamak daha mantıklı geliyor. Abdulkadir kanada alıştıkça ortada oynamayı unuttu gibi. Yusuf ile beraber ortasahada çok ofansif ve güçsüz kalıyorlar. Yusuf Batuhan daha dirençli olacaktır.
        Sivas ciddi takviyeler yaptı,alanya maçında bunları kullanamadılar, bizim maçta da dileyelim ki takıma uyum göstermemiş olsunlar .
        En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 27.01.2019, 10:42.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Sivas'ın yaptığı takviyeler kağıt üzerinde ehlik sadece forvetleri oynayamayacak zaten çok da büyütmemek lazım. Sırf eksikler yüzünden zorlanabileceğimizi düşünüyorum sadece yoksa eze eze yenerdik. başakşehir maçında iyi başladık bi şekilde yıldık, yıldırıldık bu maçta ilk 30 dakikada gol bulabileceğimizi düşünüyorum. 2-1 alacağız.

Yorum

• 3 ler 5 ler daha yokmu dilin kemiği yok sallayın bakalım kim tutturabilecek "ayranı yok içmeye atla gider s.çmaya" tam bizlik oldu valla.....
            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• hiç futbolla alakalı rüya görmezdim ama bugün rüyamda bizim maçta forvettim ve kaleciye press yaparak gol atıyordum, kazanıyorduk. ayrıca aynı rüyada burak yılmaz ile telefonda konuştum bizim konular hakkında, adamın haklı olduğu noktalar var.
              #

Yorum

• Sivas deplasmanlarda rezil oynuyor
                Kendi sahasında bu sene 1 tane yenilgisi var adamlarin.
                O da Kasımpaşa ile 3. hafta oynadığı mactaki 3-0'lik mağlubiyet.
                Robinho gitti.
                Premier ligden sol açık Diabete geldi.
                Gecen gun antreman konusmalarini dinledim adamlarin.
                Hepsi bu maç buyuk müsabaka, sonuna kadar mucadele edip kazanacağız diyor.
                Valla Batuhan gibi Ptt lig seviyesinde bile zor oynayacak bir adamla çıkacağız musabakaya.

Nasil galibiyet aliriz, hem de rahat diyorsunuz, ben birsey anlamadim bu isten.

Gecen hafta oynayan solbek Ziya Alanya icin o kanadi otobana cevirtti ama bu hafta cezasi biten Ugur Ciftci dönüyor. Yani Ziya oynamayacak orda.
                Gecen hafta genelde yedek olan sagbeki Papp stoper oynadı, bu hafta cezasi biten asil stoperleri oynayacak orada.

Ümit iyidir ama bu maçta mevcut kadromuzla birakin 3 puani, 1 puan bile alacağımizi düşünmüyorum.

Gecen haftaki Basaksehir macindan umidim vardi, kaybettik.
                Insallah bu hafta ümitsiz oldugum Sivas maçını kazaniriz ama zor maç.

Gecen haftadan cok daha zor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 27.01.2019, 10:58.
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İbanez formayı kaptı diye bir haber okudum az önce.

Umarım halâ rüyadayımdır.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Ugurcan
                    Kamil Hüseyin Zargo Novak
                    Batuhan Yusuf
                    Omur Parmak Nwakaeme
                    Ekuban

Çıkmasını istediğim kadro bu.

Rodallega son vurus olarak belki Ekuban'dan iyi olabilir ( ki bana göre değil ) ama rakiple hiç boğuşmuyor. Rakip stoperler elini kolunu sallayarak rahat rahat takiliyor o bölgede.

Insallah hoca da benim gibi düşünüyordur.

Yorum

• Var hakemi Mustafa Ogretmenoglu

Yorum

• Ugurcan
                        Parmak Hüseyin Zargo Novak
                        Kamil Yusuf
                        Omur Ekuban Nwakaeme
                        Rodellega
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Beraberlik kokuyor bu maç
                          .

Yorum

• İbanez geriye gelecekse eğer sol kanatta başlaması taraftarıyım. Anthony de on numaraya ikinci forvet gibi geçebilir. Biz orta açıp kaleye yaklaşamıyoruz ama buna da ihtiyacımız var. Örneğin bugün sakat olmasa arkada kamil önde pereria müthiş olurdu. Her maç aynı kadro ile çıkmak zorunda değiliz sonuçta. Fakat şu an abdülün yerine koyacak sağ ayaklı bir oyuncumuz yok. Nereye kadar gidecek böyle bilemiyorum
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• 0-2 alırız net skor yusuf yazıcı alır maçı. sivasın mücadele gücü yüksekse bizimkide yüksek. tabı hava şartları etkilemez ınsallah. soğuk havada oynanacak maç.

Вы попали по адресу!

Yorum

• 2-1 yada 3-1 yeniliriz ..
                                McLas was Here

Yorum

Yükleniyor...
                                X