Geçen hafta Alanya Sivas i eze eze yendi. Robinho dan sonra Sivas futbolunda gerileme var. Eksiklerimiz çok evet ama her şeye rağmen maçı kazanma ihtimalimiz yüksek. Dün de demistim Batuhan i beğenmesem de Batuhan ile başlamak daha mantıklı geliyor. Abdulkadir kanada alıştıkça ortada oynamayı unuttu gibi. Yusuf ile beraber ortasahada çok ofansif ve güçsüz kalıyorlar. Yusuf Batuhan daha dirençli olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Dar kadroda ibanez ve parmagin katkılarını kupa maçında olumlu buluyorum. Ilerleyen haftalarda hamle oyuncusu olarak amiri de gelene kadar bu ikisinden başka şansımız yok ne yazıkki.sivas maçında da maçın gidişatına göre nwakameyi 10 numaraya çekip hugoyu kenara alıp sol açıkdada ibanezi değerlendirebilir bence hoca.
Ibanez özellikle duran toplardada katkı sağlayabilir, sosadan sonra bu anlamda takimin en iyisi .
Abdulkadirinde daha önce aldırdığı maçlar gibi ekstra işler yapması lazım, yoksa evinde 7 maçtır yenilmeyen kuvvetli savunmaya karşı işimiz çok zor.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen hafta Alanya Sivas i eze eze yendi. Robinho dan sonra Sivas futbolunda gerileme var. Eksiklerimiz çok evet ama her şeye rağmen maçı kazanma ihtimalimiz yüksek. Dün de demistim Batuhan i beğenmesem de Batuhan ile başlamak daha mantıklı geliyor. Abdulkadir kanada alıştıkça ortada oynamayı unuttu gibi. Yusuf ile beraber ortasahada çok ofansif ve güçsüz kalıyorlar. Yusuf Batuhan daha dirençli olacaktır.En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 27.01.2019, 10:42.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Sivas'ın yaptığı takviyeler kağıt üzerinde ehlik sadece forvetleri oynayamayacak zaten çok da büyütmemek lazım. Sırf eksikler yüzünden zorlanabileceğimizi düşünüyorum sadece yoksa eze eze yenerdik. başakşehir maçında iyi başladık bi şekilde yıldık, yıldırıldık bu maçta ilk 30 dakikada gol bulabileceğimizi düşünüyorum. 2-1 alacağız.
Yorum
-
Sivas deplasmanlarda rezil oynuyor
Kendi sahasında bu sene 1 tane yenilgisi var adamlarin.
O da Kasımpaşa ile 3. hafta oynadığı mactaki 3-0'lik mağlubiyet.
Robinho gitti.
Premier ligden sol açık Diabete geldi.
Gecen gun antreman konusmalarini dinledim adamlarin.
Hepsi bu maç buyuk müsabaka, sonuna kadar mucadele edip kazanacağız diyor.
Valla Batuhan gibi Ptt lig seviyesinde bile zor oynayacak bir adamla çıkacağız musabakaya.
Nasil galibiyet aliriz, hem de rahat diyorsunuz, ben birsey anlamadim bu isten.
Gecen hafta oynayan solbek Ziya Alanya icin o kanadi otobana cevirtti ama bu hafta cezasi biten Ugur Ciftci dönüyor. Yani Ziya oynamayacak orda.
Gecen hafta genelde yedek olan sagbeki Papp stoper oynadı, bu hafta cezasi biten asil stoperleri oynayacak orada.
Ümit iyidir ama bu maçta mevcut kadromuzla birakin 3 puani, 1 puan bile alacağımizi düşünmüyorum.
Gecen haftaki Basaksehir macindan umidim vardi, kaybettik.
Insallah bu hafta ümitsiz oldugum Sivas maçını kazaniriz ama zor maç.
Gecen haftadan cok daha zor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 27.01.2019, 10:58.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ugurcan
Kamil Hüseyin Zargo Novak
Batuhan Yusuf
Omur Parmak Nwakaeme
Ekuban
Çıkmasını istediğim kadro bu.
Rodallega son vurus olarak belki Ekuban'dan iyi olabilir ( ki bana göre değil ) ama rakiple hiç boğuşmuyor. Rakip stoperler elini kolunu sallayarak rahat rahat takiliyor o bölgede.
Insallah hoca da benim gibi düşünüyordur.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İbanez geriye gelecekse eğer sol kanatta başlaması taraftarıyım. Anthony de on numaraya ikinci forvet gibi geçebilir. Biz orta açıp kaleye yaklaşamıyoruz ama buna da ihtiyacımız var. Örneğin bugün sakat olmasa arkada kamil önde pereria müthiş olurdu. Her maç aynı kadro ile çıkmak zorunda değiliz sonuçta. Fakat şu an abdülün yerine koyacak sağ ayaklı bir oyuncumuz yok. Nereye kadar gidecek böyle bilemiyorumOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
Yorum