Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kazanacağımızı sanmıyorum. umarım yanılırım.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Keske 2 transfer yapabilseydik.
      Cok önemli bir maç bu musabaka ama benimde umudum yok.
      Insallah kazaniriz ama zor.
      1 puan bile bu yaristan bizi koparir.

Defans guven vermiyor.
      Kalecimiz ilk haftalardaki kadar guven vermiyor.
      Ortasahamiz zaten hepten gitti.
      Sosa ve Onazi ile en iyi yaptigimiz sey, rakipten donen toplari kazanip, bu toplari da direk kanatlara oynayip, Nwakaeme ve Abdülkadir Omur ile rakibi kanatlardan ablukaya almamizdi ve hataya zorlamamizdi.
      Sosa gibi topa basip, takimi dinlendiren bir adam yok.
      Herkes cok kosuyor, savasiyor ama yetenegi kisitli bir hale geldi bu eksiklerle takimin.
      3 mac oynadık ikinci yarida.
      Balikesire bile zaman zaman oyun üstünlüğünü verdik bu maclarda.
      Yine de insallah 3 puani aliriz bunca sikintiya rağmen.

Cunku 1 puan bile bizi bu sene hedefsiz bir lig yarışına iter 18. haftada.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 26.01.2019, 23:58.
      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Kadromuz çok zayıf, buz gibi havada bir gece maçı, sivasın Trabzonspor düşmanlığı ....Galip gelebilecegimize inanmıyorum.Maglup duruma düşmezsek 1 puan alırız ve ilk 3 yarışından koparız sene başındada dedigim gibi malatya ve kasımpasa ile 4.cülük yarışı yaparız ki 4.cülükte çok zor geliyor bana buyuk ihtimal 6.bitirecegimizi düşünüyorum.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk yarıyı gol yemeden bitirebilirsek kazanabiliriz. Yenik duruma düştüğümüz an maç biter maalesef.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• sivas içerde iyi takım.1 puan iyidir ama zorda olsa kazanırız

Yorum

• kendi sahasında sadece 1 mağlubiyet alan (o da 3. hafta). zor bir takım hava şartları kadro sıkıntımız vs. şeyler de üstün eklenince gerçekten çok zor bir maç bizi bekliyor.
              ama takımıma güveniyorum.
              önceden zor ya da kolay maçlarda bile hiç güvenmiyordum takıma . ama bana bu takım güven veriyor. inanıyorum 3 puanı bugün alıp döneceğiz..
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadromuz çok zayıf, buz gibi havada bir gece maçı, sivasın Trabzonspor düşmanlığı ....Galip gelebilecegimize inanmıyorum.Maglup duruma düşmezsek 1 puan alırız ve ilk 3 yarışından koparız sene başındada dedigim gibi malatya ve kasımpasa ile 4.cülük yarışı yaparız ki 4.cülükte çok zor geliyor bana buyuk ihtimal 6.bitirecegimizi düşünüyorum.
                sen dedikten sonra, bitmiştir o iş, boşuna oynanıyor lig

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                trabzonspor

Yorum

• Rahat 4 golümüz var. Şimdiden Roda’ya 2, Ekuban’a 1 gol yazın lütfen.

Yorum

• Sivas’ta son 5 deplasman maçının 4’ünü almışız 1’i berabere bitmiş, sanırsın Madrid deplasmanına gidiyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    trabzonspor

Yorum

• Nereye kazanıyoruz? Yine kötü kadın cocugu bir hakem bozuntusu penaltımızı vermez, attıgımız golü de ofsayttan iptal ederler. Bu sene basakı sampiyon yapacaklar hakemlerle.

Benim artık midem kaldırmıyor bu düzeni. Her sene kıyıma ugramaktan bıktım be!

Yorum

• Bu sene Gs şampiyon bence Başakşehir tepetaklak olacak

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu sene Gs şampiyon bence Başakşehir tepetaklak olacak
                          Basak tepetaklak olsun da, isterse gs sampiyon olabilir. Resmen sampiyonlugumuzu gasp ettiler tek macla. Ölü gibiyim bir haftadır.

Lanet bir proje takımı yüzünden bizi harcadılar.

Yorum

• Normalde kıyım başladı mı belimizi doğrulmaz demoralize durumu başlar. Etkileri de kıyımdan sonraki ilk maçta görülür. Normalde bu maçı yenileceğimizi düşünürüm. Ama kabullenemiyorum yenin arkadaş şunları. Sinmeyin. Aykut gibiler mecnun gibiler gülmesin
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Hava şartlarında sıkıntı yok arkadaşlar boşuna tekrarlamayın. Sivas iklimine göre iyi bir hava var. Hakem katliamı olmazsa güzel bir galibiyet bizi bekliyor.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.01.2019, 09:57.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hava şartlarında sıkıntı yok arkadaşlar boşuna tekrarlamayın. Sivas iklimine göre iyi bir hava var. Hakem katliamı olmazsa güzel bir galibiyet bizi bekliyor.
                                Ezber işte

Hakem şartlarında sıkıntı olabilir ama evet

Yorum

Yükleniyor...
                                X