Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Belki de en iyi iki oyuncumuzun yaptığı iki saçma sapan hatayla maç verdik. Bence top oynamadılar. Damdoy'u baştan oynatmalıydı, Galatasaray'a karşı hep yıldızlaştı.

Kucka belki de dünyada yılın golünü attı.
    Kucka'da Trabzonspor şansızlığı var heralde attığı 3 golü hatırlıyorum

3'üde mükemmel 3 maçıda kaybettik))

seneye böyle olmaz inşallah..yalnız bence kalite olarak gs dende fb dende iyiiyiz bence , teknik yönetim kötü belki bir-iki mevkimiz kötü..

doğaçlama oynuyoruz - pas oyunu hiç oynamıyoruz - dikey ve yatay alan daraltma yok - yardımlaşma az..
    (bu söylediklerim antrenmanda çalışma ile olur)
    bazı forum üyeleri oyunculara sallıyor bunu bırakın bence..yanlış yaparsınız..bu takım yukarda yazdıklarımı ezberlemeli..

yalnız Şenol Güneş (muadili bir hocada bulsak olur) bu oyunculara ve takıma sınıf atlatır resmen ve bu gsyi fbyi ezeriz..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      *
      Ciddi anamda aklıma geldikçe geriliyorum.
      gomis denen adam gibi 10 metre depar atarak rakibine pres yap demiyorum.
      kardeşim burak ın önünden, yarım metre sağından, solundan rakipler geçiyor
      en ufak bir tepki vermiyor
      adam yürüyor bildiğin.
      bu sabah buradan yazdım,burak dünkü maçı sabote etmiştir.
      İlk yarıda bir pozisyonda kaleci stoperlerine pas attı stoper topu tam kontrol edemedi Burak yanından geçerken rahatsız edeceğine yürüye yürüye geriye koştu.

Arkadaş bu adamı ilk kez seyretmiyoruz. Bukadar .. oynadığını bir Başak maçında birde bu maçta gördüm. Kulüpte kimse yokmu şu adama dersini verecek. Kafasına göre açıklama yapar canımı veriyorum der. Ulan bir ton para alıyorsun yaptığı nazlara bak.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• TS'a ön alanda ısrarla pres yapan takım etkili olacaktır.

Keza kalecimiz ve savunma oyuncularımız 1.bölgeden 3.bölgeye pas ve driplingle çıkacak kalibrede değiller.

Kucka-Burak'da topu saklayarak, topla ilerleyerek iki-üç pas opsiyonu oluşturacak oyuncu olmayınca rezil edilerek yenilmemiz kaçınılmazdır.

Elbette bu handikapı eritecek, teknik futbolcuları savunmada oynatacak TD yoksunluğu da aşikar.

Kısaca alan paylaşımı/tempo ekseriyetine sahip değiliz.

Bunun için sadece iyi oyuncu yetmez doğru anlayışı da kanalize etmemiz, pratiğe yormamız gerekir.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          *
          Ciddi anamda aklıma geldikçe geriliyorum.
          gomis denen adam gibi 10 metre depar atarak rakibine pres yap demiyorum.
          kardeşim burak ın önünden, yarım metre sağından, solundan rakipler geçiyor
          en ufak bir tepki vermiyor
          adam yürüyor bildiğin.
          bu sabah buradan yazdım,burak dünkü maçı sabote etmiştir.
          Yusuf ondan beter, rakip pas atiyor top Yusuf'un 1 metre yaninda geçiyor, zahmet edip ayak uzatip top kapayim demiyor...
          Yaptiginda da tehlike oluyor da iste, binde bir yapiyor bunu...
          Yusuf'a bir de akilli topçu diyoruz, akilli topçu Damdoy gibi bir tanka ara pasi vermez, verse de 10 metre önüne vermez...
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• stadyuma girerken polis şiddetinden çok şikayetçi olan var e hani Trabzonlu iç işleri bakanımız vardı ?? ayrıca maçı kaybetmemize rağmen bu kadar hakaret ettiler ya puan yada puanlar alabilseydik demediklerini bırakmayacaklardı

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay bugün Bjk’de olsa, Atiba’nın yerine monte ederler 10 sene ağzımız açık izleriz. Boş yapmayın.
              İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Okay her yerde oynar! Ve bu sezon takimin açik ara en iyi (faydali) oyuncusu...ayrica bu akşam o hatayi yapmasina bir yerde çok sevindim, çünkü hocasinin ne boş bir hoca olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş oldu!
              Okay asistini yaptı yan hakem serkan ok engelledi

En son alperrr tarafından düzenlendi; 03.04.2018, 11:34.
              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• skora ve zamana dikkat edin........

penaltı olur.. gol olur.. kırmızı kart penaltı olur.. asist OKAY ..(sürekli ofsaytta dediğimiz Burak kaleci ile karşı karşıya

eğer bu pozisyonu biz gs ye verseydik ortalık yangın yeriydi..

twitterı olanlar bu resimleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz..ne olacak maç geçmiş demeyin bu pozisyon gol olsa maçı 2-2 say..

En son alperrr tarafından düzenlendi; 03.04.2018, 11:29.

Yorum

• Bu hakem müsveddeleri her yıl kritik yanlışlarla canımızı yakıyorlar.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bir kanat oyucumuz olsa birde Colman olsaydı herhalde ince paslarla delik deşik ederdik. En büyük sorunumuz takımda çizgiden alıp gidecek adam olmaması. Castillo ve Bongonda vardı yediler herifleri. Volkan bile iş yapardı dün. Oyun göbeğe sıkıştıkça baskı yedik.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bu gslilerin yaptigini unutmayin ey trabzonlular! Bunlar trabzona gelecek! Aynisini yapin!!
                      Onur Recep Kivrak

Yorum

• Bırakın maçı falan...
                        Maç sonunda Olcay Şahan'ın ''Kartal Pençesi'' hareketini konuşmamız lazım.
                        Trabzonspor'un futbolcusu hele ki üzerinde Trabzonspor forması varken böyle bir hareket yapamaz!
                        Böyle bir rezilliği görmezden gelen yönetim ise yönetim değildir. Şimdi bu Olcay'a bir ceza verilmeyecek mi?
                        Bu yaptığı iğrenç hareket cezasız mı kalacak? Yazıklar olsun.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bırakın maçı falan...
                          Maç sonunda Olcay Şahan'ın ''Kartal Pençesi'' hareketini konuşmamız lazım.
                          Trabzonspor'un futbolcusu hele ki üzerinde Trabzonspor forması varken böyle bir hareket yapamaz!
                          Böyle bir rezilliği görmezden gelen yönetim ise yönetim değildir. Şimdi bu Olcay'a bir ceza verilmeyecek mi?
                          Bu yaptığı iğrenç hareket cezasız mı kalacak? Yazıklar olsun.

Ya birak arkadas, herkes bilir senol günesin trabzonsporlu oldugunu veya olcay sahanin bjkli oldugunu zaten. Fatih tekkede zamaninda bjk ye transfer oldugunda ben trabzonsporluyum demisti. Bu mu önemli simdi?
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya birak arkadas, herkes bilir senol günesin trabzonsporlu oldugunu veya olcay sahanin bjkli oldugunu zaten. Fatih tekkede zamaninda bjk ye transfer oldugunda ben trabzonsporluyum demisti. Bu mu önemli simdi?

Burada mesele hangi takımlı olduğunun bilinmesi değil. Trabzonspor forması ile bu hareketi yapması...
                            Kusura bakmayın ama ne Fatih Tekke ne de Şenol Güneş forma üzerindeyken böyle bir terbiyesizlik yapmadı.
                            Kaldı ki bu hareketin savunulacak bir tarafı da yoktur. Benim midem o kadar geniş değil. Siz normal görmeye devam edebilirsiniz.

Yorum

• dün akşam gözüktü ki biz bu maçta hiç bir şey oynamamışız.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dün akşam gözüktü ki biz bu maçta hiç bir şey oynamamışız.
                                malum takım(gs) daha beter olsa keşke..bize duydukları kin ve nefretin karşılığını bulsunlar..oleyler kursaklarında kalsın..

......
                                insan gibi yenin işte adilik niye yapıyorsunuz..
                                biz 7 kişi kalınca bile onlara suç bulmadık , hakeme suç bulduk onlar oley peşindeydi..
                                En son alperrr tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 11:30.

Yorum

Yükleniyor...
                                X