Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam yerli tayfa Rıza hocayı elinde oyuncak etmiş durumda.

Sosyal medya denen şey çıktıda bazı şeyleri görebiliyoruz.

Rodallega ve Castillo'nun paylaşımlarına bir bakın.

Takımdan hiç kimseyle nerdeyse muhattap olmuyorlar.

Onlara yapılan her neyse aynısını Bongonda'ya da yapıldı.
    Rodallega için konuşuyorum önünde yerli bir santrafor var adam aylarca hiçbir antremana katılmadığı haftalarin ardından maçlara 11 çıkıp sakat sakat 90 dakika oynadı

Castillo Osmanlı ve Sivas maçlarında formayı aldı Antalya maçında takıma uydurup kötü bir 45 dakika geçirdi devre arası hemen oyundan alındı bitirildi adam

Esteban'a Alanya maçında soyunma odasında ne yaşatıldı herkes başını kuma gömdü

Sosa'ya aylarca forma verilmedi
    Hubocan zorunlu kalana kadar haftalarca oynatılmadı

Bir dönem maçlara Burak-Olcay-Abdulkadir-yusuf hücum hattiyla çıkıyorduk

Kimse bu klüpte haktan hukuktan adaletten bahsetmeyecek

Bu yüzden de bu klubün başı boktan çıkmayacak
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hafta içi yazmıştım. Burak yılmaz acaba gol atarsa sevinir mi diye daha beterini yapmış mücadele bile etmemiş.
      Tipik türk futbolcusu aklı orada
      İyi ki izlemedim.
      Önce kankası Arda'nın gönlünü yaptı sahada gezerek, şimdi diğer kankası Selçuk'un gönlünü yaptı sahada gezerek.

Böylece iki tarafa da yaranmış olsu By Ofsayt
      .

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih bunlarda büyük takım futbolcusu katakteri ve öz güveni yok tipik anadoluda sivrilip istanbula gidip kaybolan futbolcu tipi var avrupadan taliplisi varsa 3 de satılmalı isteyen takımlar uyanırsa bunlara 5 kuruş vermezler.
        Dostum yapma.
        Fatih Tekke 20'li yaşların başlarında doğru düzgün forma şansı bulamaz, akıbeti belli değilken Antep'e verdik aldık herif iyi iskelet kurulunca harika işler çıkardı. Aynı şekilde Gökdeniz iyi bir iskelet kurulunca kendini aştı. Hüseyin Çimşir bile kısıtlı oyun görüşüyle önce bizde kesintisiz forma giydi sonra da ortalama iskeleti olan Bursa'da şampiyon oldu.
        Şimdi bu bizim çocuklar yabancı çöplüğünde kendilerini bu kadar iyi gösterebiliyorsalar birde düşün etrafı iyi oyuncularla neler yapabilirler.
        Futbol bu ya, tek başına Maradona olsan bir yere kadar.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Önce kankası Arda'nın gönlünü yaptı sahada gezerek, şimdi diğer kankası Selçuk'un gönlünü yaptı sahada gezerek.

O maçta da aynı dediğin gibi oldu. Kankalara yardım vay beee
          Ben al pacino'nin "any given sunday" filmindeki gibi hoca ve futbolcu topluluğu istiyorum. Çok m zor ya
          Savaşçı ,Aç,Yüreğini ortaya koyacak ,Cesur, Kazanmak onun alışkanlığı olacak. Neredeeeeeeeeee

Yorum

• Yöneticiye baksen ulan ne kadar rezil bir takımız kurdugunuz mal kadroyu kim kurdu rıza kafanıza silah mı dayadı beni alın diye diren Tranzonsporummuş takımı mahfettiniz ucubelerle doldurdunuz Allah cezanızı versin.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlaveten 95.dakikada sarı kart görüp cezalı duruma düştü ve bjk maçında da oynamadı,sezon sonu bunlardan birine gider zaten görelim [emoji35]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimse Sosa'dan bahsetmiyor. Herif sahada yokları oynadığı gibi taraftarada kendini unutturmuş. Bu adamları alanların yatacak yeri yok.
                Kesinlikle. Hiçbir şey oynamıyor. Bir pozisyonda ekseni etrafında 3 kez döndü. İlk yarıda Bir atağı önü açıkken terse dönme inadıyla Burak’a atarken bitirdi. Ne savunmaya katkı yaptı, ne öne 1 metre top taşıdı. Sahada yürüdü. Yazık.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İşte orada öğretiliyor burada değil hocam ki dediğim gibi benim üzerinde durduğum konu bugünkü hatalar felan değil. Olcay tecrübe üzerinden eleştiri getirdi ama ben üstüne ekliyor ve tekrarlıyorum bu takım kreş değil. Abdülkadir gibi yetenekli başka oyuncular varsa çıksınlar hatta aynı hatayı yapsınlar ama son dönemde sıkça dillendirilen en az 5-6 Trabzonlu kadrolar dozajı aşıyor. Biz Altınordu değiliz sene de 75-76 değil.
                  Okay, Yusuf ve Abdulkadir yetenekliler...ama örneğin, Yusuf...ne kadar yetenekli olursa olsun, topa karşi oyunda çok ciliz kaliyor, belli ki bunu bilmiyor, hiç öğretilmemiş!

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rodallega için konuşuyorum önünde yerli bir santrafor var adam aylarca hiçbir antremana katılmadığı haftalarin ardından maçlara 11 çıkıp sakat sakat 90 dakika oynadı

Castillo Osmanlı ve Sivas maçlarında formayı aldı Antalya maçında takıma uydurup kötü bir 45 dakika geçirdi devre arası hemen oyundan alındı bitirildi adam

Esteban'a Alanya maçında soyunma odasında ne yaşatıldı herkes başını kuma gömdü

Sosa'ya aylarca forma verilmedi
                    Hubocan zorunlu kalana kadar haftalarca oynatılmadı

Bir dönem maçlara Burak-Olcay-Abdulkadir-yusuf hücum hattiyla çıkıyorduk

Kimse bu klüpte haktan hukuktan adaletten bahsetmeyecek

Bu yüzden de bu klubün başı boktan çıkmayacak

Ben 2000'den öncesini hatırlamam yaşım dolayısıyla.

Benim için bu takımın efsaneleri ve en iyi oyuncuları.

Fatih, Gökdeniz, Yattara, Szymkowiak ve Colman'dır.

Onur'u çok ama çok severim bu takımın efsanelerinden biridir bana göre.

Yukarda saydığım isimlerden belkide daha çok seviyorum kendisini.

Şota ve Hacıosmanoğlu ile yaşanan olaylardan sonra bitti kendisi.

Burada kalması hem ona hem takıma zarar veriyor.

Ya gitmeli ya da futbolu bırakmalı.

Burak ve tayfasını hiç demiyorum zaten.

Gençlere ve yabancı futbolculara (maçası yetenlere tabi) yapmadığını bırakmıyor bence bu adam.

Kulübün içinde neler dönüyorsa artık. Biz bunları bilmiyoruz ne yazık ki.

Ek olarak 2011de Yattaraya ne yapıldıysa aynısı şuan Castillo, Rodallega, Bongondaya yapıldı yapılıyor.
                    En son outlaws61 tarafından düzenlendi; 01.04.2018, 22:05.

Yorum

• Okay bugün Bjk’de olsa, Atiba’nın yerine monte ederler 10 sene ağzımız açık izleriz. Boş yapmayın.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlaveten 95.dakikada sarı kart görüp cezalı duruma düştü ve bjk maçında da oynamadı,sezon sonu bunlardan birine gider zaten görelim [emoji35]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Hadi bir ilave de benden
                        Ligin ilk yarısında haftalarca sakat oynayan adam Gs maçı öncesi çıktı mikrofonlara sakatlandım 1-2 hafta yokum dedim
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesinlikle. Hiçbir şey oynamıyor. Bir pozisyonda ekseni etrafında 3 kez döndü. İlk yarıda Bir atağı önü açıkken terse dönme inadıyla Burak’a atarken bitirdi. Ne savunmaya katkı yaptı, ne öne 1 metre top taşıdı. Sahada yürüdü. Yazık.
                          Şut yok, asist yok, araya tehlike yaratacak top bırakmak yok. Al gülüm ver gülüm 3.5 milyon euro

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O maçta da aynı dediğin gibi oldu. Kankalara yardım vay beee
                            Ben al pacino'nin "any given sunday" filmindeki gibi hoca ve futbolcu topluluğu istiyorum. Çok m zor ya
                            Savaşçı ,Aç,Yüreğini ortaya koyacak ,Cesur, Kazanmak onun alışkanlığı olacak. Neredeeeeeeeeee
                            öyle bir enerji yok demek ki trabzon'da artık.

Yorum

• Bjk ve bu maçta iyi giden takımı hoca resmen sabote etti. Hadi sacmalayip takimi bozdun ve hayatin boyunca yapmadığın bir çılgınlık yapip stoper çıkarıp santrafor aldin. Ya Allah aşkına Uğur varken hangi aklı başında adam gidip Hubocani çıkarır?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Okayi defansa cekmek nedir ya neyin kafasi bu...Riza hoca degilsin..insallah yabanci teknik adam gelir hakedene verir formayi
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                                X