Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• malesef takımın basında hoca olmadıgı icin futbolculara cok kızmıyorum.

Ama merak ettiğim bir konu var.

Sosa,kucka,burak transferi yerine

ust duzey bir stoper ve bir kanat oyuncusu alınsa

rodallega birinci santrafor olarak dusunulse takım dahamı kotu olurdu?

Burak baksan 20 gol atmıs ama malesef takım oyunu tamamen ona endeksli.

Ve onun oyun katkısı sıfır.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bütün şehirler kötü bir tek bizim şehir iyi bu kafayla bu kadar..önce dost kazanacaksın başka şehirdeki insanlarla könuşuyorum biziseven (spor ) kimse yok..bu ne kibirlilik böyle alışalım artık bizim yerimiz orta sıralar..
      Ne alaka arkadaşım dost filan? Dost arayan kim? Futbol oynuyoruz dosta düşmana da ihtiyacımız yok. Bizim adam gibi rakibe ihtiyacımız var. Onu bulmak zor bak o konuda haklısın. Belki rizeli olabilirsin bu şekilde kırıldıysan kusura bakma. Genelleme yapmıyorum, Rizenin geçen seneden dolayı bize karşı garezi ortada, buraya dikkat çekmek istedim. Haa Rizenin garezi haklı mı haksız mı? Oturup kendileri düşünsünler...

Yorum

• Forum genelinin Burak'ın oyuna katkısı olmadığında görüş birliğine varması güzel.

Sosa Kucka Burak gibi saçma sapan ve gereksiz maliyetli oyunculara karşı olması da artık güzel.

Sonunda bazı şeylerde taraftarın uyandığının ve aynı yanlışlar düşmeyeceğine inanıyorum.

Gerçi artık deniz okyanus göl dere hepsi bitti, istese de istemese de olamayacak böyle transfer rezaletleri artık.

Yorum

• seneye trabzon da şölen var. bundan sonra gs maçları çok güzel olacak artık
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben bu gs denen omurgasız camia ile yaşananları kronolojik sıraya göre yazmak istiyorum.

2012-13 sezonu son hafta gs ile TS oynuyor gs şampiyonluğu garantilemiş formalite maçı yani bizim de herhangi bir iddaamız yok. gs taraftarı çok mutlu tabi rakiplerinin en iyi oyuncularını alıp başarıdan başarıya koşuyorlar CL çeyrek finalleri üst üste 2 yıl şampiyonluk falan. Statta 2011 şampiyonu TS pankartı açılıyor. Maçı gs kazanıyor 2-0.

13-14 sezonuna girmiyorum 2 maçı da gs aldı istanbuldaki maçta Drogbanın itliklerini hatırlıyorum.

14-15 sezonu istanbuldaki maçta 3-0 biz kazanıyoruz 2011den sonraki ilk galibiyet. Gs taraftarı 3-0 olunca bizi alkışlamış onlara göre. (bana göre kendi takımlarını ve prandelliyi protesto ettiler)

Ve gelelim dananın koptuğu maça. 14-15 sezonu 19 nisan günü gs şampiyonluğa oynuyor Trabzonda 2-1 kazanıyoruz maçın sonlarına doğru kargaşa çıkıyor sahada Muslera orta sahaya gelip ortamı geriyor. Bu maçı kaybedince gs taraftarı sağa sola nefret kusarak 2011 şampiyonu fb gibi laflar ediyor sosyal medyada.

15-16 sezonu şubat ayında gs hakemin de yardımıyla bizi 2-1 yeniyor. 7 kişi kalan rakibine karşı gs taraftarı oley çekiyor. (daha forma yakma olayı yok)

Ve gelelim forma yakma mevzusuna. 15-16 sezonu nisan ayı Trabzonspor-fb ile oynuyor ts tribününe gs formasıyla biri giriyor. Adamın forması çıkarılıp yakılıyor.(O stada gelirken ne düşünüyordu çok merak ediyorum 2 ay önce 7 kişilik rakibine oley çeken adamlar elini kolunu sallayarak Avni Akere gireceğini mi düşünüyordu acaba)

Sonraki sezon 2 maçı da biz kazanıyoruz. Keza bu sezon ilk maçta da yeniyoruz gsyi intikamımızı da gayet güzel alıyoruz.
            Ama bu omurgasız arkadaşlar dün yine omurgasızlıklarını kanıtlıyor ve haksızlık ve emek hırsızlığına uğrayan rakibinin mağduriyetiyle dalga geçtiğini sanıyor. (taraftar da şikeci Trabzon diye bağırıyor bu arada.)

Kısaca bu adamlar bizi yenip en iyi oyuncularımızı alırken 2011 şampiyonu TS diyip (ki o zamanki destekleri de sahteydi sadece rakip fb olduğu için destek oldular) Trabzonspor kendilerini yenince ağlıyor ve omurgasızlıklarını gösteriyor.
            En son Arda' tarafından düzenlendi; 02.04.2018, 14:59.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bundan sonra olcay şahan bu takımda forma giyerse Allah şahidim olsun daha maç falan izlemem..

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forum genelinin Burak'ın oyuna katkısı olmadığında görüş birliğine varması güzel.

Sosa Kucka Burak gibi saçma sapan ve gereksiz maliyetli oyunculara karşı olması da artık güzel.

Sonunda bazı şeylerde taraftarın uyandığının ve aynı yanlışlar düşmeyeceğine inanıyorum.

Gerçi artık deniz okyanus göl dere hepsi bitti, istese de istemese de olamayacak böyle transfer rezaletleri artık.
                Hep bir umut hep bir umut beklentiye girdik ama artık yeter. Bu transferler bir daha olmasın. TS bir oyuncuyu 2 milyon eurodan fazla maaş vermemeli. Hatta Ağaoğlu'nun dediği gibi 1 milyon eurolar olsun daha iyi.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün değinmek istediğim tek konu Galatasaray yönetiminin maç öncesi bizlere yaşattıkları.

Hiçbir kulübe öyle holiganlık seviyesinde düşman değilimdir. İstanbul ve şikeci Anadolu takımlarından elbette nefret ederim ancak hiçbiriyle salt bir uğraş içinde değilimdir.

Birçok kez birçok farklı stada gittim, İstanbul'da yaşamamdan dolayı ağırlıkla hep deplasman tribünlerine bulundum tabii. Ancak Galatasaray, dün yaşattıklarından sonra resmen bir düşman kazandı. İçimde büyük düşmanlıklar besliyorum onlara karşı.

Dün, Galatasaray yönetimi, Trabzonspor taraftarına adeta "ölün" dedi. 2 bin tane Trabzonspor taraftarına 3 turnikeden alım yapıldı. İnsanlar dakikalarca izdihamın tam ortasında kaldılar. Baygınlık geçiren, tansiyonu düşen birkaç kişi olmuş. Açıkçası ben de sonlara doğru bi' daralmadım desem yalan olur, nefes alamıyor gibi hissettiğim anlar oldu o kalabalıkta.

Futbol seyretmek, deplasman tribününü kullanmak bir hak mıdır ? Haktır. İnsanların hafızaları var. Sahada yaşanan çatışmalar elbet bir gün unutulur. Söz konusu futbolcular başka takımlara transfer olurlar vs. bu çatışmalar geride kalabilir. Ancak beni stada almak için sanki 65 TL'sini çatır çatır almamış da ben onun stadına rica minnet gitmişim, bana futbol izletmeyi, takımımın yanında olmayı kendisi bir hediye olarak görürmüş gibi insanlara koyun(ki o hayvanlara bile böyle muamele yapılmaz, sağlıkları gözetilir)muamelesi yaptılar.

Turnikelerden bir şekilde geçmeyi başardıktan sonra, ayakkabı çıkarmaya kadar arama yaptılar. Bunun sonrasında tam ayakkabılarımı yarım yamalak giymiş, tribüne doğru yol alıyorken hiçbir sebep bulunmayan bir anda polisten fiziksel müdahale gördüm. Neden ve niye böyle bir müdahale yaptığını anlayamadım polisin, polis olduğu için de bir karşılık veremedim ve gücüme de gitti açıkçası.

Benim o stattan içeri girişim, orada bir saniye bile bulunuşumdan Galatasaray kulübü mesuldür.

Ben onların statlarına 1(bir) kuruşluk bile zarar ettirmezken, onlar stada girmemizden, tribünlere geçiş aşamasına kadar binlerce eziyet ettiler.

Bunları unutmayacağım, benim gibi yüzlerce Trabzonspor taraftarı da unutmayacak çünkü insanların hafızalarından ancak böyle olayları silemezsiniz. Madem bize bugün düşmanlık yaptılar, elbet karşılığını alacaklar. Kısasa kısas. Maç sonundaki hareketleriyle de ne denli iğrenç, omurgasız, kepaze bir camia olduklarını kendi ağızlarıyla pekiştirdiler.

Maçı değerlendirmeyi düşünmüyorum çünkü değerlendirmeye alacak hiçbir şey yok. Eleştirdiğim satılara değmez başımızdaki teknik direktör vasıflı kişininin hamleleri.

Maruzatım bu kadardır. İyi forumlar.
                  Geçmiş olsun, bu dediklerin yaşanabiliyor, bilerek zorluk çıkartılmış, kötü muamele yaptırılmış belli ki.

Bunlardan bağımsız olarak ben hala deplasman yasağından tarafım.
                  En son B61 tarafından düzenlendi; 02.04.2018, 15:47.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• bence oynamalı neden mi? gslılar gıcık oluyor diye gaza gelecek değiliz. bjkye gol attığında gole sevinmedi tamam bir tarihi vardır yaşanmışlığı vardır pençe yapmış gslı taraftara şenol hoca alır intikamımızı demeye getirmiş diye düşünüyorum gs ın gazına gelmemek lazım gslılar kafayı yemiş zaten iyice kinliler ben inadına oynatırım olcayı gs kim ki iş içlerimize karışacak asıl ırkçı emre oynamasın o zaman? olcaya gelene kadar kimler var ne isimler var? gsın olcaya gıcık olma sebebi şu bunlara geçirdik trabzonda ilk yarı ve orada olcayla https://www.youtube.com/watch?v=SNh6XoQfaGw ayrıca gs babayı şampiyon olacak hiç bir şey olamazlar fikstür avantajları yok rüya görüyorlar anadolu klubu bunlardan puan alır maçları çok zor küme düşen takımlarla maç oynayacaklar kolay değil ve başak ve bjk maçları var olcayın .... girsin hepsine
                    İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bundan sonra olcay şahan bu takımda forma giyerse Allah şahidim olsun daha maç falan izlemem..
                    gslılar bunu da yaptı bize unutmayın aferin uğura koçum benim hatırlarsınız bu açıklamasını

çıldırın lan rara rara sgsakız saray köpekleri sizi

olcaya da sahip çıkarım bu anlamda uğura da dandik oyuncu olabilir gslılar bu adamlara uyuz diye oynatmayacak değiliz kimler oynatıldı bu memkelette hala oynuyor en aşağılık ırkçılar oynadı

emre efendi Amerikada los angelşas liginde vey abrezilya güney amerikada n ile başlayan kelimeyi kullansaydı iki gün sonra sokakta ölü bulunurdu farkında değil meydanı boş buldular Türkiyede

ingiltere de aynı haltı yapmıştı ki biz bu oyuncuyu oynatmaya devam ediyoruz ligimizde olcay mı oynamıyacakmış hadiyin lan bazı gs taraftarı yavşaklar...
                    En son B61 tarafından düzenlendi; 02.04.2018, 15:46.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok güzel özetlemişsiniz tek katılmadığım nokta Rıza hoca kumar filan oynayamaz, kumar da bir risk faktörü var. Rıza hoca risk almaz, bilmediğinden böyle bir hata yaptı bence. Çakozlamıyor
                      Kalibrasyon sorunu
                      Yok kalibre

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş

Bu adama Almanya'da amatör küme takımını emanet etmezler
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kalibrasyon sorunu
                        Yok kalibre

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş

Bu adama Almanya'da amatör küme takımını emanet etmezler
                        Türkiye'de on t.direktör vardır, biri iner biri biner. Rıza sene sonunda gider sivasa filan. Böyle bu işler ülkede. Yahu bunu denedik olmadı diye bir şey yoktur. Avrupada böyle bir şey yok. Bir hoca başarılı olamazsa bir daha takım vermiyorlar kolay kolay.

Yorum

• olcay şahanı bir daha oynatan şerefsizdir. trabzonspor çoluk çocuk yuvasını dönmüş. ulan bir tane yönetici yok mu şu takımda bu eleman halen daha forma giyerse rezillik!
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            malesef takımın basında hoca olmadıgı icin futbolculara cok kızmıyorum.

Ama merak ettiğim bir konu var.

Sosa,kucka,burak transferi yerine

ust duzey bir stoper ve bir kanat oyuncusu alınsa

rodallega birinci santrafor olarak dusunulse takım dahamı kotu olurdu?

Burak baksan 20 gol atmıs ama malesef takım oyunu tamamen ona endeksli.

Ve onun oyun katkısı sıfır.
                            *
                            Ciddi anamda aklıma geldikçe geriliyorum.
                            gomis denen adam gibi 10 metre depar atarak rakibine pres yap demiyorum.
                            kardeşim burak ın önünden, yarım metre sağından, solundan rakipler geçiyor
                            en ufak bir tepki vermiyor
                            adam yürüyor bildiğin.
                            bu sabah buradan yazdım,burak dünkü maçı sabote etmiştir.

Yorum

• İlk olarak balli_kuymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sosa ve Kucka gibi ruhsuz, takımı yenilince üzülmeyen, maçlara memur zihniyeti ile çıkıp aldığı paraya bakan futbolcular olduğu sürece böyle mağlubiyetleri daha çok yaşarız. Ayrıca takımdaki çoğu futbolcu ezbere pas atıyor birbiri ile çok iyi anlaşan iki tane futbolcumuz yok. Taktik olarak topu alan Burak'a uzun top atıp pozisyona sokmaya çalışıyor böyle çağ dışı taktik olur mu Allah aşkına ya. Kanatlarımız zaten yok, hal böyle olunca rezalet bir futbol ve taktik anlayış ile mağlup oluyoruz.
                              Yüzde yüz haklisin da Sosa, Kucka ruhsuz da, Okay, Burak, Abdül, Yazici hatta kaptan cok mu ruhlu oynadi ?
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Umudum ardına bakmadan gidiyor takıma dair. Olcayın kartal pençesinden mi burakın ofsaytından mı yoksa Rızanın çapsızlığından mı dem vuralım.Tam olarak tükendim!

Yorum

Yükleniyor...
                                X