Olcay genç oyuncularımız fazla böyle maçlarda iyi bir şey değil demeye getiriyor lafı. Senin her yerin tecrübede ne oluyor demezler mi adama
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk ve bu maçta iyi giden takımı hoca resmen sabote etti. Hadi sacmalayip takimi bozdun ve hayatin boyunca yapmadığın bir çılgınlık yapip stoper çıkarıp santrafor aldin. Ya Allah aşkına Uğur varken hangi aklı başında adam gidip Hubocani çıkarır?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Ben riza calimbayda az suc bulanlardanim.
Kadromuz yetersiz.
Orta sahamiz cok ama cok yetersiz.
Orta sahamizin yetersiz olmasi stoper ve ofansif oyuncularimizi kotu gosteriyor.
Abdulkadir kanat degil. Mc pozisyonunda oynar.
Sosa gol atamaz. Defansa da yardim edemez. Sadece istasyon oyuncu. Istasyon oyuncu olacaksan ya defansa yardim edeceksin, yada hucuma yardim edip gol atacaksin. Sosa da ikisi de yok.
Kucka yorum yapmaya bile gerek yok. Keske medeli alabilseydik.
Orta saha da butun yuk okayda.
Sosa ve kucka en buyuk transfer yanlislarimiz.
Yusuf da ikinci forvet gibi oynamali ama burak sadece kendi gol atar duvar olamaz. Buda yaninda ki oyuncularin performansini dusurur.
Onazi kesinlikle okayla beraber her macta oynamali.
Sosa abdulkadir ve yusuf 3 lusundende biri oynamali. Yusuf forvete yakin oynayacaksa 2 si.
Yorum
-
Yusuf, Sosa, Abdülkadir'i sahaya sürüyorsan topa basacaksın. En az rakip kadar topa sahip olacaksın. Hoca denen zat, üçüyle kontra atak oynamaya çalıyor. Ulan barcelona kontra atak oynar mı, takımın özelliği top yapmak. Kontra atak oynayacaksan Rodallega'yı sal sahaya, bas 4-4-2'yi, kapan. Kaptığın toplarla Burak-Roda'yı koştur, zaten rakibin iki sakar stoperi var.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKucka ligin en kötü yabancı orta saha oyuncusudur.(Nokta)
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay bugün Bjk’de olsa, Atiba’nın yerine monte ederler 10 sene ağzımız açık izleriz. Boş yapmayın.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay bugün Bjk’de olsa, Atiba’nın yerine monte ederler 10 sene ağzımız açık izleriz. Boş yapmayın.
Yorum
-
Kuckayi alıp getirenleri.
Olcay ile 1.7 milyon euro dan 3.5 yıl sözleşme imzalayanlari.
Bu Uguru topçu diye bize izleyenleri.
Çakma Krala kulübün tapusunu verip sahada yürümesine müsadee edenleri..
Allah'a havale ediyorum..Başka diyecek bir sözüm yok..Bu dünyaya eziyet çekmeye mi geldik ulan..
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay bugün Bjk’de olsa, Atiba’nın yerine monte ederler 10 sene ağzımız açık izleriz. Boş yapmayın.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu sırf Uğur ilk yarıda daha çok hava topu kesti, ön direkten kafayla felan daha çok top uzaklaştırdı aktif göründü diye yaptı. Bence seçimden vahimi göbeği bozup takımı paramparça etmesi.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda Okay hazımsızlığı yasayan topu topu 7-8 kişi var. Aynı kişilerin bir bölümü Abdülkadir ve Yusuf'ada aynı mesafede.
Sorun değil bu takımın en değerli 3 oyuncusu bu çocuklar.
Hazmetmeselerde öyle.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtibayla okay mukayese bile edilmez okay bjk ye gitsin devre arası akhisara kiralanır.
Okay Atiba'dan 180 yaş küçük, du bakalım kariyerini büyük ihtimalle avrupada devam ettirecek.
Tüm otoritelerin gözdesi, herkesin ağzının suyu aktığı oyuncuyu bu kadar gömmenin alemi yok.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen riza calimbayda az suc bulanlardanim.
Kadromuz yetersiz.
Orta sahamiz cok ama cok yetersiz.
Orta sahamizin yetersiz olmasi stoper ve ofansif oyuncularimizi kotu gosteriyor.
Abdulkadir kanat degil. Mc pozisyonunda oynar.
Sosa gol atamaz. Defansa da yardim edemez. Sadece istasyon oyuncu. Istasyon oyuncu olacaksan ya defansa yardim edeceksin, yada hucuma yardim edip gol atacaksin. Sosa da ikisi de yok.
Kucka yorum yapmaya bile gerek yok. Keske medeli alabilseydik.
Orta saha da butun yuk okayda.
Sosa ve kucka en buyuk transfer yanlislarimiz.
Yusuf da ikinci forvet gibi oynamali ama burak sadece kendi gol atar duvar olamaz. Buda yaninda ki oyuncularin performansini dusurur.
Onazi kesinlikle okayla beraber her macta oynamali.
Sosa abdulkadir ve yusuf 3 lusundende biri oynamali. Yusuf forvete yakin oynayacaksa 2 si.
Her maç oyuncu değişikliği yapmak için 78. dakikayı bekleyen bozuk plak bugün ne hikmetse 50. dakkada kumar oynamayı düşünmüş ve stoper tandemini ki o ana kadar gayet iyi oynuyordu- bozup yine iyi oynayan bir orta saha oyuncusunu orya çekip kurtarıcı diye damdoyu aldı.
Maçı izleyen herkes bunun intihar olduğunu anladı ama bizim kenardaki çöp bidonu kafalı anlamadıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegit sat madem bahsedilen rakamlara takımın borcunun 10 da birinden fazlasını ödüyorsun böyle teklifler var da satmıyorsan bu takıma ihanet ediyorsun demektir
Sende çatla patla
Yorum
Yorum