Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belki de en iyi iki oyuncumuzun yaptığı iki saçma sapan hatayla maç verdik. Bence top oynamadılar. Damdoy'u baştan oynatmalıydı, Galatasaray'a karşı hep yıldızlaştı.

Kucka belki de dünyada yılın golünü attı.

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yok. koyu bir fenerlisinde ondan dedim. git şikeci takımının forumunda öt kuş kardeş.
      O zsman sende koyu 6s li mi oluyorsun senin igrenc mantigina göre ?
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Olcay Şahan 12'den vurmuş. Abdülkadir'den ve hatasından bağımsız bu kulüp kreş değil. 7-8 alt yapı oyuncusu hayal edenler u16'dan başlayarak genç takımları izlesin.

Yorum

• Takımın hiçbir şey oynamadığını gördük.
          Takım yoksa Burak da yok.
          Kuckayı cok mu aradık bılmıyorum
          Haftaiçinde Sadri Şeneri dinlemiştim,Sosa için "Zorla oynuyor bunu ben bile görüyorum" demişti.Doğru diyor adam.
          Okay ise her zamanki gibi kendinden beklenen hatayı yaptı.Bu çocuk çoğu maçta rahat pozisyonlarda topu ayağından çıkarmayarak kritik pozisyonlara sebebiyet veriyor.Çevre kontrolü zayıf. Bu tarz hatalar yapması "yetenekle" örtülecek şeyler değil.

Ama ilginç bir şekilde "isim savunuculuğu" yapıyoruz.Herhalde belirli oyuncularla fazla duygusal bağlar kuruyoruz.Başka türlü anlam veremiyorum.

Ya da en kestirme yola gidersek bir halt olmayacak takımdan beklenti içindeyiz.

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            okay'dan daha iyi oyuncu çok mu iyi değil ama okay dan iyi oldugu kesin
            Kucka ligin en kötü yabancı orta saha oyuncusudur.(Nokta)
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olcay ne dedi?
              Gs taraftarı şikeci Trabzon diye bağırdı demek ki fenerbahçe ile aynı tarafta oluyor gibisinden birşeyler söyledi.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi birak allahini ya ne bir istek ne bir arzu nerdeyse her hafta izliyorum maclarimizi Burak efendi cani istedigi zaman neler neler yapiyor bugün Maicon sag kanada inip orta kesiyordu bir ara, geride bir tehdit olmayinca oda hücuma destek verdi.
                Adam zaten öne yıkmış oyunu bıraktı çıktı diyelim bir yakalasa zaten saplar Burak. Sene başından beri aynı topu oynuyor. Karakteri zayıf onu biz de biliyoruz da bu adam fbde de oynadı yani bize karşı da oynadı atmadı mı? Ya bin kere örnek verdim ama bir Lille maçı vardı Burak'ın şu maçla bire bir aynıdır.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Semih58 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yusuf'un mevkii neresi,Bilen var mı ?
                  Topsuz oyunda olmadiği müddetce, belki Bayanlar 1.Bundesliga'da forvet arkasi...

Yorum

• Maçı veren Hoca. Bundan önceki puan kayıplarının bir çoğunun sebebi olduğu gibi.

Şu takıma oynattığı topa bak. Yazık günah. Çocuklara, emeğine yazık. Taraftara yazık.

Kabiliyetsiz herif.

Yorum

• Okay mevzusu şu:

param yok 4 tane geri dörtlü alamam

Okayı stoper de oynatıp fiyat performans almaya çalışayım bu kadar salaklar işte )

sonra Okay saçma hata yapı bir de hubocanı oyundan alıp sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuya defansı yükleyen Rıza beyimiz var
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Pareria Selçuk'un ayağını ezdi.Uğur el,omuz ne varsa kötü kullanıyor.
                        Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                        Kobra

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belki de en iyi iki oyuncumuzun yaptığı iki saçma sapan hatayla maç verdik. Bence top oynamadılar. Damdoy'u baştan oynatmalıydı, Galatasaray'a karşı hep yıldızlaştı.

Kucka belki de dünyada yılın golünü attı.
                          İlk yarı orta sahayı geçemedin, arka arkaya üç pasın yok.

Eh sonra bireysel hata olmasa şöyle olur de ? Halamın bıyığı olsa amcam olurdu misali.

Seni o hataya zorlayan da F.Terim'in yaptığı kollektif pres, baskı.

F.Terim takım halınde pas yapamayan bu mal sürüsünü gördüğü için de defansı orta çizgiye çekip, bütün dönen topları aldılar.

Yorum

• Defans mı yaptık? Hayır.
                            Hücum futbolu mu oynadık? Hayır.
                            Ulan hoca biz ne oynadık, taktik neydi? Allah aşkına bir anlatsana.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okay hiçbir zaman stoper oynamayı istemedi ve istemiyor..
                              Orta sahada da ne bok yaptı Trabzonspora geldigi gunden beri takım 4. Dahi olabildimi bir kere heralde .okay kimdir SATIN GİTSİN .2 METREYE PAS ATAMAZ SUT ATAMAZ CALIM ATAMAYA CALISIR HEP KRİTİK TOP KAPTIRIR.Milletin orta sahasına imreniyor insan. Bizimki kazma okay, kazma kuçka BALON YUSUF.Sonra niye bizim başka bir taktiğimiz yok .Ulan bu malların burağa uzun top atabildiğine bile şükredin.Elinde selcuk mu varda colman mı varda jaja mı varda hucumda oyun kuracaksın. Rızada bakıyor görüyor bu malllar ancak bu oyunu oynayabiliyor onu oynatıyor adam.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• çorba )
                                İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Defans mı yaptık? Hayır.
                                Hücum futbolu mu oynadık? Hayır.
                                Ulan hoca biz ne oynadık, taktik neydi? Allah aşkına bir anlatsana.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X