İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 27. Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Arkadaşlar,
Süper Ligde 21 kişilik kadroda en az 9 Milli olabilecek uyrukta (Yerli Statü) oyuncu bulundurulması gerekmiyor mu?
Galatasaray'da dün 8 kişi vardı.
Twitter'da timeline'ıma düştü.
Bilgisi olan aydınlatabilir mi?''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Her kötü oyun sonucu kaybedilen maçtan sonra olduğu gibi bu maçtan sonra da bazı futbolcular gömülmüş burada. Kimisi kucka yı kimisi burak ı okay ı vs...
En beğendiğiniz futbolcuyu bu sisteme getirseniz, kendiniz istemenize rağmen 2 maç sonra onu da gömersiniz. Sene sonuna kadar 1 ileri 2 geri gideceğiz bu haftalardır belli.
Kulüpte yönetim yok YÖNETİM. Topçular bu başı boşlukta kendi yönetimlerini kurar takım içinde. Meydanı boş bırakanların büyük mebali var. Takımın başında bu duruma müdahale edebilecek bir hoca zaten yok zaten o da ayrı telden çalıyor. Hesap vereceği bir YÖNETİM yok. Rıza hoca nın varlığında hangi oyuncu kendini bir gram ilerletebildi? Abdülkadir sol kanat olcay 8 numara okay stoper oynuyor ya hu hoca sen napıyon diyebilecek bir YÖNETİM yok. 1 sene daha takımın başında kalsın sene sonu yusuf ile abdülkadir i akhisar muadili bir takıma kiralarız.
Burada şu maçı ve topçuları eleştirmek vakit kaybı. Kalan 7 haftada bu tür maçlar izleyeceğiz daha. Alışalım buna....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseneye gs ms hepsini gömeriz sahaya futbolumuzla ancak bu alioğlu ve yömnetim teknik ekiple olmaz klup satılmalı acilen ve baba oyuncu transferleir olmalı adam gibi hemde.
gs'a oyuncu verdik sadri beyle şampiyon oldular hehe teşekkür edeceğine havaya girmişler havaya girmişler...
yok abi bu gs fbden daha düşman bize hep derim bir numaralı gizli düşman gs gs en büyük yıkıcı düşman
fb ise fırsatçı düşman şampiyonluğa oynadığında şike yapan ama yaparken Trabzonsporun kendi saçma sapan hamlelerini değerlendiren bir takım şöyle ki :biz transfer eksiklerimizi stoper şuyumuzu buyumuzu eksik yaptığımızda bunu değerlendirirler yani iş bizde bitiyor önce bizim yönetimde fb gs kadar düşman değil yani gs gizli düşman daha beter
bjk ise fb ve gs olmasın biz olmuyorsak Trabzonspor şampiyon olsun kafasında gs ve fbye göre düşmanlık tavırları yüksek değil kazım koyuncuya sempatileri var tabi son yıllarda hep böyle ilerde bilemeyiz şenol hocanın bjkde olmasıyla aramızda bir samimi olmasa bile gs fb ye oranla aramız daha güvenilir.
anadolu tkaımlarını saymaya gerek belli başlı düşmanlar var ama en fazla güveneceğimiz iki takım var kayseri ve bursa derim diğerleri şüpheli
Yorum
-
bu sabah yorumlara bakarken birden düşündüm de,sizce ,yönetim-teknik heyet-futbolcular içinde Trabzonsporu kendine dert edinmiş 1 ( bir) kişi varmıdır acaba,hani yenilince uykuları kaçan,haftası berbat geçen,ne olacak bu takımın hali diye dertlenen 1 ( bir ) kişi?? belki de yaşadığımız bunca sıkıntının en büyük nedenlerinden biridir bu,aranızda Ogün'ün formasını yırttığı maçı hatırlayanınız var mı? o resmi internetten bulun bakın, o çocuk küfür yediğinden değil seyirci sahaya kıçını döndü diye delirmişti,şimdikiler saçlarının rengiyle jölesiyle uğraşmakla meşgulTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇeşitli nedenlerle İstanbul Takımlarına sempati duyan dostlarım var.....
"Trabzonspor Şampiyon olmazsa Gs olsun , Bjk olsun " diyen dostlarım var......Yazıkki var...
Umarım dün akşam İstanbul Takımlarından bize dost olmayacağını bir kez daha anlamışlardır......
Domuzdan post olmaz ,İstanbul Takımlarından dost olmaz...... ( Başkanı,futbolcusu , Tdsi kim olursa olsun )
Faik kardeşim;
bizim o kesim anlamazzz çok net.
*
belki ağır olacak ama her zaman söyleyip yazdığım gibi
istanbul takımlarının canı cehenneme.
Yorum
-
bende senin gibi düşünüyorum renktaş..İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın kaybedilmesideki etkenler , rıza hocanın okay-hubocan değişikliği ve Burak Yılmazın kasten ofsaytta kalıp takımın atak yapmasını engellemesi.
Yorum
-
İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın kaybedilmesideki etkenler , rıza hocanın okay-hubocan değişikliği ve Burak Yılmazın kasten ofsaytta kalıp takımın atak yapmasını engellemesi.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay Hubocan yanlış evet ama Burak ofsaytta kasten kalmıyor ..Adam yeteneksiz ve futbolu bilmiyor.
HTC Desire 828 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildibize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer kötü oyun sonucu kaybedilen maçtan sonra olduğu gibi bu maçtan sonra da bazı futbolcular gömülmüş burada. Kimisi kucka yı kimisi burak ı okay ı vs...
En beğendiğiniz futbolcuyu bu sisteme getirseniz, kendiniz istemenize rağmen 2 maç sonra onu da gömersiniz. Sene sonuna kadar 1 ileri 2 geri gideceğiz bu haftalardır belli.
Kulüpte yönetim yok YÖNETİM. Topçular bu başı boşlukta kendi yönetimlerini kurar takım içinde. Meydanı boş bırakanların büyük mebali var. Takımın başında bu duruma müdahale edebilecek bir hoca zaten yok zaten o da ayrı telden çalıyor. Hesap vereceği bir YÖNETİM yok. Rıza hoca nın varlığında hangi oyuncu kendini bir gram ilerletebildi? Abdülkadir sol kanat olcay 8 numara okay stoper oynuyor ya hu hoca sen napıyon diyebilecek bir YÖNETİM yok. 1 sene daha takımın başında kalsın sene sonu yusuf ile abdülkadir i akhisar muadili bir takıma kiralarız.
Burada şu maçı ve topçuları eleştirmek vakit kaybı. Kalan 7 haftada bu tür maçlar izleyeceğiz daha. Alışalım buna.Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
merhaba,
dün saldıracağını çok bildiğimiz GS bizi şaşırtmadı, bekleri dahil geldiler. üstelik selçuk-donk orta sahası bizim için şans olabilirdi. yine de akıllı toplarla çıkamadık. bu takımın en büyük derdi ( stoper derdinden de büyük) topla doğru noktalara pas atamama. açılamıyoruz, gidemiyoruz, iki top yapamayıp başa dönüyoruz. karşı takımda bekler çizgiye inerken bizim ileri kanatlarımız - ucumuz ceza sahasına giremiyor. hal böyle olunca da hatalarla da olsa eninde sonunda golü yiyorsun.
seneye bu takımdan kanatları işleyen bir takım yaratırsak 180 derece değişeceğimize eminim. toplar kanada taşınınca iyi ayaklarımız orta alanda boşluk bulacak, araya toplarla rahatça pozisyon üretebileceğiz. kaliteli bekler ve kanatlar bulmak şart. benim özetim bu.
Yorum
-
ınstagram....
dün devre arasında takımla ilgili bir şeyler yazacaktım,
açılmadı,dolayısıyla yazamadım,
ilk konum şu olacaktı;
burak efendi,ikinci yarıda böyle vurdum duymaz oynarsa
aklıma kötü kötü şeyler gelecek diye...
**
burak yılmaz
kral deniyor(ben demiyorum)
klas oyuncu deniyor(ben demiyorum)
takım oyuncusu deniyor(ben demiyorum)
vs vs vs
bize ilk gelişinde de 2 gol,3 gol attığı maçlarda bile inanılmaz
sert eleştirenlerden biriyim.
bir oyuncu bu kadar kendini takımdan büyük görebilir mi?
bir oyuncu günlerce,haftalarca,aylarca antreman yapmasın,
burak kadar sahada yürür.
be kardeşim sen kimsin?
gs defanstan topu sallana sallana çıkarıyor,
sen yürüyerek oynuyorsun,en ufak bir çaban yok.
gomis denen adam kendini yırtıyor,dak.90.hala pres yapıyor
sen ne utanmaz bir adamsın burak
her pozisyonda ofsayta kalıyorsun
beynin çalışmıyormu burak
insan birazcık dikkat eder.
ulan tarihe geçeceksin ofsayt konusunda.
ikinci yarının başında yazının net pozisyonunda
yazıcıya sitem ediyor,bana niye vermedin diye
kardeşim o pozisyonda bile ofsayttasın be
başımızda hoca yok ki,tırsıyor,çekiniyor buraktan
90.dak.laubali,vurdum duymaz,yürüyerek oynayan oyuncuyu sahada tuttu
sanada yazıklar olsun rıza hoca.
Yorum
-
Şimdi Rıza Efendi,
Ligin lideriyle deplasmanda oynuyorsun, ilk yarı seni sahadan silmişler, şansına sadece 1 gol yiyerek devreyi kapatmışsın. Tek bir atağın bile yok.
İkinci yarıya stoperini çıkararak orta sahada pres yaparak top kazanabilen tek adamını stopere çekiyorsun. Neden diye soranlara defanstan top yaparak çıkacakmışsın.
Yahu sen hangi maçında top yaptın da bu maçta yapacaksın. Pas mı yapıyoruz biz? Rakipten kaptığının topları Burağa atalım, beyefendinin de gönlü yerindeyse bir de milyonda bir şans eseri ofsayta düşmezse bir gol atarız taktiğinden başka hangi taktiğin var?
Burak bey normal bir ülke ve normal insanların yaşadığı bir yerde top oynasa bu kadar ofsayta düşse oyundan ilk yarıda alınırdı. Ama kabul ne burası normal bir ülke ne de insanları normal. Bu sebeple her şey kabul.
Yorum
Yorum