Yahu gs yöneticisi L.Nazifoglu iyi güzel konustu hosuma gitti ama yine miçti en sonunda... 5 6 kere yerde yatmisiz diyor, ulan arkadas zaten 2'si gerçekten sakatlandi oyundan çikti, sonra Zeki var onun da bilegine bastilar hakem faul ve kirmizi verse kimse bir sey diyemez... sonra bir tek Okay ve Onur yerdeydi, Okay da takimi 1 2 dk eksik birakti kenara gelerek... kendi evlerinde onlara karsi önde olup sadece 2 kere yari yalandan yari gerçekten yerde yatan topçu olmus, zirliyorlar... birincisi kendileri bizde öndeyken ayni nâneyi yediler hep aynisini yapiyorlar, ikincisi ise bugün biz degil fb bile olsa bjk bile olsa bundan daha az yerde durmazdi... Ha su da var sahada M.Yumlu'nun sahada olmayisina dua etsinler yoksa sirf kendisi 3 kere yerlerde yatardi, o zaman tepkilerinde haklilar diyebilirdim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Galatasaray 0-1 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekici'den itibaren izle, o da doğru yere çabuk oynamışNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Her şey güzeldi,
Ancak fazla uçmamakta fayda görüyorum,
Aynı azim ile gayret etmeli ve başka bir aşamayı artık düşünmeliyiz,
Bu takım artık kazanmayı adet haline getirmeli,
Ufak tefek kazalar olacaktır,
Lütfen idareciler samimi olsun, oyuncular mücadele etsin, taraftar arkasında olsun,
Başarı gelecek!
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olursa olsun, Helal olsun
Gol de temizmis, daha da mutlu oldum
yok çok pas yapmislar yok topa çok sahip olmuslar, hikâye, 75.dkya kadar çok da net firsatlari yok, hani 45'i geçtim 25bine oynadiklarinda paldir küldür saldirip rakibi bogan gs falan da yoktu yani, stadin tam dolmasina ve destek görmelerine ragmen... kaçirdiklari da uzaktan sayilabilecek vuruslar, 1 tane karsi karsi firsat yakalayamamislar afkuruyorlar... Zeki'nin ayagini eline veriyorlardi, ama sorsan yalandan yere sakat numarasi yapti, malak bunlar...
Ayrica, geçen hafta tek kale oynayip yenmesek de yenilmememize ragmen programa "Trabzonspor'da sikintili günler devam ediyor" gibisinden giris yapan pust sansal, bugün "negadasaray tek kale oynadi blabalaaala" diye girdi, tipki galibiyetimizin ona girdigi gibiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
-
Aslında bu maçı alacağımız içime doğmuştu benim,
Akhisar maçından sonraki ilk mesajım sıkmayın canınızı ğs yi yener bi çıkış yakalarız,
futbol bu neden olmasın demiştim,
fakat forumun malum o olumsuz havasından,ne içtiniz de galibiyetten bahsediyorsunuz diyenler,takım 7 maçta 3 gol atmış nasıl gol atacak ta yeneceğiz diyenlerin etkisinde kaldım %60 berabere,%20 biz,%20 onlara dönmüştüm,
şükürler olsun ilk içime doğan gerçekleşti
Başkanımıza,yönetime,teknik ekibe,futbolcularımıza sonsuz teşekkürler,
coşkuyla takımı karşılayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler,
Uğur ve Zeki nin maç sonu konuşmalarına sonsuz teşekkürler.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
herifçioğlu zeki' nin kanadını resmen otoban yaptı.
hız falan da var ama , Allah'tan kafası pek basmıyor .
yoksa o taşıdığı toplar , bize bi çuval gol olarak dönerdi.
ayrıca zeki'nin bebe traşını beğendim.
kendisine mistik bir hava katmış.
ama kafası (benim kafa gibi) harita kafa olanlar bu traşı denemesin.
çünkü zeki gibi kafayı dımdızlak yapınca psikopata benziyoruz.
aman diyim.
yusuf canlısı , cavanda denilen avarel'i bi türlü geçemedi.
deli etti beni.
halbuki istediğin yerde , istediğin pozisyonda oynuyorsun.
kalın dudaklının belini kırabilirdin , ama beceremedin .
okeyi ya az oyna , ya da sahte okeyleri yerinde kullan.
çifte döneceğim diye alttakini de paso taşlayıp durma.
önazi piyasada yoktu. zaten tırt adamdı .
mbia'dan sonra yavan ve kuru kaldığını kabul edelim.
aytaç cezalı olmasa , ersun zaten onu 11' e almayacaktı.
peki aytaç , önazi'den çok mu iyi ?
yoo . al birini vur ötekine. iki yeteneksiz. iki düz adam .
ikisinden de ne köy olur , ne kasaba .
dame ndoye denilen keçi sakala,
aylardır hatta 1 yıldır çöp muamelesi yap ,
sonra feda de , ücretini psikolojik baskıyla 1.7 ye indir,
sonra da forvet bölgesindeki zaruri ihtiyaçtan dolayı ,
ilk 11 başlat. ama adam bir şekilde golünü yazsın.
sonra da yok ağır kaldı . yok hızlı değil diye eleştir .
kafalar güzel tabi.
ne içtiyseniz aynısından istiyorum.
geri kalanlar mı ?
onu da kahvaltıdan sonra yazarım.
aç karnına anca bu kadar yazılıyor.
ha unutmadan.
onur kardeş içinde bir şeyler söyleyelim.
bana bunlarla gel.
rabotniçki maçındaki gibi sıfır konsantrasyonla gelme.
eren'in rövanştasına da uçacaksın kardeşim.
benim trene baktığım gibi ( bak bak görüyor musunuz kendime verdiğim mesajı . bazen de çuvaldızı kendi kendimize batıralım değil mi ? ) sen de o topa bakmayacaksın.
hem de
tam da can çıkacağı zaman .
demek ki neymiş.
galibiyetten sonra bile , sinirler zıplatılabilirmiş.
yeter ki isteyin.
neyse.
ben yokken linç başlayabilir.
serbestsiniz.
Yorum
-
perisan ettik 50 bin ezigi hahahahaEn son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 23.10.2016, 08:45.
Yorum
Yorum