Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Galatasaray 0-1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haftalardır eleştiriyorum ama bu sefer takımın mucadelesi gercekten cok iyiydi.Hepsini ayrı ayrı tebrik ederim.

Onur ve durica ise ozel olarak tebrik ederim.Kaptan biz seni boyle gormeye alıstık.Bundan sonra boyle devam et.

Bu galibiyet takımın yetersizligini kesinlikle golgelememeli.

Mutlaka bir sag bek,bir stoper ve bir 10 numara ya da forvet alınmalı(Eger ekici ile bu sezon tamamlanır diyorsak).
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Dün gece çok sevindik ama bu galibiyetin Rize maçında alınacak ikinci bir galibiyetle taçlandırılması gerekli. Ondan sonra beşiktaş maçında mağlup bile olsak alt tarafla aramızı açmış ve kafa olarak rahatlamış şekilde Akyaziya geçebiliriz. Böylece taraftarda takıma inanmaya başlamış olur bir nebze daha...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Arada çorum deplasmanı varmış dün kesin ceza yemişizdir vodafone arenaya gidemeyecektik çorum maçı deplasmanda olmasa orayı da yıkmaya gideceğiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ben Akhisar maçından önce bu maçta berabere kalıp çıkışa gecicez demiştim hatırlayan var mi
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yeneriz
            İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neye dayanarak böyle konuşuyorsunuz? Ben gerçekten ya forumu trollüyorlar ya da cidden çok umutludurlar diyorum.
            Yahu siz bu oyuna sevinip de olacak diyorsunuz ya Neyse...
            Sonuçta içinde umut besleyenlere, hele hele böyle günler de daha çok saygı duyuyorum. Fakat sizleri hiçbir zaman anlamayacağımı anladım.
            Fazla bıdı bıdı yapmamak gerek

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              [ATTACH]11122[/ATTACH]
              Zaaaaaaa. Baba tam baba.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaşlar bugün bir daha gordum ki gs taraftari asıl düşman. Yazılanlar cizilenler şaka gibi.

Yorum

• Onur 8 hafta da forma girer dedik kaç defa hemde al işte sana bir 3 puan daha alırdı. Fark yeriz dediler alın yendik. Azıcık sabır. Futbol defans la başlar. Defans şampiyon yapar seni. Dün Castillo sakatlanmasa cavanda denilen futbol cahilini rezil edecekti.

N'Doye biraz daha güçlenecek sonrası da gelecek. Okay dün harikaydı Onazi gene kaçaktı.

En önemlisi hocaya güvenmek lazım.

Ve son bir söz. Onur eski Onur değil gıcık oluyorum))))))) Eskiden yan topları alamazdı şimdi onları da alıyor. Ulan elinde Avrupa nın en iyi 5 kalecisinden biri var adamı bitirebilmek için elimizden geleni yapıyoruz da adamın yeteneği Allah vergisi.

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    herifçioğlu zeki' nin kanadını resmen otoban yaptı.
                    hız falan da var ama , Allah'tan kafası pek basmıyor .
                    yoksa o taşıdığı toplar , bize bi çuval gol olarak dönerdi.
                    ayrıca zeki'nin bebe traşını beğendim.
                    kendisine mistik bir hava katmış.
                    ama kafası (benim kafa gibi) harita kafa olanlar bu traşı denemesin.
                    çünkü zeki gibi kafayı dımdızlak yapınca psikopata benziyoruz.
                    aman diyim.

yusuf canlısı , cavanda denilen avarel'i bi türlü geçemedi.
                    deli etti beni.
                    halbuki istediğin yerde , istediğin pozisyonda oynuyorsun.
                    kalın dudaklının belini kırabilirdin , ama beceremedin .
                    okeyi ya az oyna , ya da sahte okeyleri yerinde kullan.
                    çifte döneceğim diye alttakini de paso taşlayıp durma.

önazi piyasada yoktu. zaten tırt adamdı .
                    mbia'dan sonra yavan ve kuru kaldığını kabul edelim.
                    aytaç cezalı olmasa , ersun zaten onu 11' e almayacaktı.
                    peki aytaç , önazi'den çok mu iyi ?
                    yoo . al birini vur ötekine. iki yeteneksiz. iki düz adam .
                    ikisinden de ne köy olur , ne kasaba .

dame ndoye denilen keçi sakala,
                    aylardır hatta 1 yıldır çöp muamelesi yap ,
                    sonra feda de , ücretini psikolojik baskıyla 1.7 ye indir,
                    sonra da forvet bölgesindeki zaruri ihtiyaçtan dolayı ,
                    ilk 11 başlat. ama adam bir şekilde golünü yazsın.
                    sonra da yok ağır kaldı . yok hızlı değil diye eleştir .
                    kafalar güzel tabi.
                    ne içtiyseniz aynısından istiyorum.

geri kalanlar mı ?
                    onu da kahvaltıdan sonra yazarım.
                    aç karnına anca bu kadar yazılıyor.

ha unutmadan.
                    onur kardeş içinde bir şeyler söyleyelim.

bana bunlarla gel.
                    rabotniçki maçındaki gibi sıfır konsantrasyonla gelme.
                    eren'in rövanştasına da uçacaksın kardeşim.
                    benim trene baktığım gibi ( bak bak görüyor musunuz kendime verdiğim mesajı . bazen de çuvaldızı kendi kendimize batıralım değil mi ? ) sen de o topa bakmayacaksın.
                    hem de
                    tam da can çıkacağı zaman .

demek ki neymiş.
                    galibiyetten sonra bile , sinirler zıplatılabilirmiş.
                    yeter ki isteyin.

neyse.
                    ben yokken linç başlayabilir.
                    serbestsiniz.

sana bile katlanabiliyorum bu sabah ne güzel.

Yorum

• Aynen dün Castillo çıkmasıydı adım gibi emindim 2. Gol gelirdi

Yorum

• Harika bir galibiyet.. Şansımızın da yardımıyla 3 puanı aldık. Hayırlı olsun.

Galibiyetten çok Hürgün'ün lanetinin kırılmasına sevindim
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Gol sevincinin yüksek çözünürlüklüsünü bulabiildik mi?

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Harika bir galibiyet.. Şansımızın da yardımıyla 3 puanı aldık. Hayırlı olsun.

Galibiyetten çok Hürgün'ün lanetinin kırılmasına sevindim
                            Şans değil hocam.

Bakın yediğimiz ilk gollerin hepsi ceza sahası dışından. Yani gol yiyene kadar ceza sahamızı iyi savunuyoruz. Ama açıklar verip Onur un da tam hazır olmamasından dolayı ceza sahası dışından golleri yedik. Kaybettiğimiz maçlarda da böyle oynadık. Bu sefer evet kontra atağa çıkamadık ama Castillo sakatlanmasaydı ne olduğunu görecektik Cavanda yı ezmeye başlamıştı bile.

Ceza sahasını iyi savunan her takım maça 1 puan la başlar. Defansımız oturuyor. Dün yumli olsan kesin saçma sapan bir gol yiyecektik. Uğur saçmalamadı Duricia yı izledi bu da yeterli oldu. Durcia 3 sene daha oynasa bize yeter.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şans değil hocam.

Bakın yediğimiz ilk gollerin hepsi ceza sahası dışından. Yani gol yiyene kadar ceza sahamızı iyi savunuyoruz. Ama açıklar verip Onur un da tam hazır olmamasından dolayı ceza sahası dışından golleri yedik. Kaybettiğimiz maçlarda da böyle oynadık. Bu sefer evet kontra atağa çıkamadık ama Castillo sakatlanmasaydı ne olduğunu görecektik Cavanda yı ezmeye başlamıştı bile.

Ceza sahasını iyi savunan her takım maça 1 puan la başlar. Defansımız oturuyor. Dün yumli olsan kesin saçma sapan bir gol yiyecektik. Uğur saçmalamadı Duricia yı izledi bu da yeterli oldu. Durcia 3 sene daha oynasa bize yeter.
                              Şans derken son dakikadaki direkten bahsettim ya. Onun dışında dediğiniz gibi iyi savunma yaptık ve doğru taktikle oynadık. Sakatlıklar olmasa daha iyi bir maç olabilirdi
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şans derken son dakikadaki direkten bahsettim ya. Onun dışında dediğiniz gibi iyi savunma yaptık ve doğru taktikle oynadık. Sakatlıklar olmasa daha iyi bir maç olabilirdi
                                Adem Kardeşim pozisyonda eren tek başına değil. Adam adama oyunu iyi oynadık. Maçta top tek başına yanından bizden kimse olmadan vuran gayse li yok. Yani 95 dakika konsantrasyonunu kaybetmeden oynamışsın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X