Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Galatasaray 0-1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• N'Doye yle bişey olmaz çok umutlanmayalım topu süremediği bi pozisyon var akıllara zarar zaten boş kaleye attı

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      N'Doye yle bişey olmaz çok umutlanmayalım topu süremediği bi pozisyon var akıllara zarar zaten boş kaleye attı
      Katılıyorum.Top sürme yok,çabukluk yok.Umut yok.He,şu koşullarda oynamalı ama bizim santraforumuz değil.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Þu hýrs keþke böyle iðneyle filan bu oyuncudan alýnýp baþkalarýna da nakledilebilse...

[ATTACH]11124[/ATTACH]

DURica ! Haburada DUR bakaym.
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• image.jpg
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• O kadar ıyı oynamadık ama galatasarayında o kadar çok posızyonu yok.
            Galıbıyet harıka oldu.Yok boyle bır mutluluk.Takımında artık özguvenı artar.
            Bugun maça gelıp 90 dk boğaz patlatan herkesten Allah razı olsun.Hem sahada hem trıbunde çok ıyıydık

Yorum

• Takım Trabzon'da..

image.jpg
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yarim saat kadardir nette degisik sitelerde surfün yaptim ben hayatimda bu kadar cahil, at gözlüklü, art niyetli, iki yüzlü, adi, serefsiz bir takim taraftari görmedim, adamlar macin genelinde Hakemin 6s nin aleyhine kararlar verdigini hatta bununlada yetinmeyip 2 senedir planli bir sekilde her mac hakemler yüzünden puan kaybettiklerinden sikayet ediyorlar hatta bazilari 7cm lik ofsayt olmayan pozisyonun cm ni cok az bulmus, ofsayt calinabilir serefsiz hakem diye agliyor, yaptiklari espri hamsispor dan öte gitmeyen serefsiz takimin adi taraftarina bu galibiyet kol gibi girmis besbelli.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bilmem nesi kodumun yorumcuları heryerde afkuruyorlar
                  bu golü gs kendi kalesine attı sanki
                  o topları çıkaran Trabzonun kalecisi değil sanki

işte bu yüzden bizim başarısız olmamız

futbolun dibi bulmasıdır
                  sakin olun...

Yorum

• Gece 01.30'da takımımıza coşkulu karşılama

DAME N'DOYE

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 19_d.jpg

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ne olursa olsun, Helal olsun
                        Gol de temizmis, daha da mutlu oldum
                        yok çok pas yapmislar yok topa çok sahip olmuslar, hikâye, 75.dkya kadar çok da net firsatlari yok, hani 45'i geçtim 25bine oynadiklarinda paldir küldür saldirip rakibi bogan gs falan da yoktu yani, stadin tam dolmasina ve destek görmelerine ragmen... kaçirdiklari da uzaktan sayilabilecek vuruslar, 1 tane karsi karsi firsat yakalayamamislar afkuruyorlar... Zeki'nin ayagini eline veriyorlardi, ama sorsan yalandan yere sakat numarasi yapti, malak bunlar...

Ayrica, geçen hafta tek kale oynayip yenmesek de yenilmememize ragmen programa "Trabzonspor'da sikintili günler devam ediyor" gibisinden giris yapan pust sansal, bugün "negadasaray tek kale oynadi blabalaaala" diye girdi, tipki galibiyetimizin ona girdigi gibi
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Maçi izlemedim ama

özete baktim

gol atmak o kadar zor iş değilmiş öylemi

beronun yaptiği işi yusuftan bekliyoruz yillaridir

1. Hareketi yapar ama ikinci pozisyonda beronun yerinde kim olsa vuruyor ekici şurda uzatmaz ndoye

kendi vurur

kaleci çeker

castillonun yerinde ekici olsa kesin vurur ona oda hasbelkader gol olursa

ama castillo ne yapti vururmuş gibi yapti beronun önüne ince gönderme yapti

bero boşta adami görünce netice ortada artik şu yardimlaşmayi bekliyoruz

ndoye eldeki en iyi forvette

o topu süreme şekli ne yaaa

kaleci ile aranda var 40 metre

aç topu ayağinda kaleci ile karşi karşiyasin adağinda gevelemenin anlami ne

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Resimde tek başka yöne bakan Şaban'ı bulun.
                            Adam ilk defa hatasız bir maç çıkardı yine yükleniyorsunuz. Ne yapsa yaranamıyor...
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Saka maka resmen barcelona golü atmisiz 6s ye, izliyorum izliyorum inanamiyoum.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Saka maka resmen barcelona golü atmisiz 6s ye, izliyorum izliyorum inanamiyoum.
                                ekici'den itibaren izle, o da doğru yere çabuk oynamış

Yorum

Yükleniyor...
                                X