Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Galatasaray 0-1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligtv yayını akıl alır gibi değildi. Özellikle Podolski'nin penaltı beklediği pozisyonu bizim golden çok daha fazla gösterdiler. Maç sonu sahayı göstermediler halbuki karabük maçı sonrası 10 dk izlemiştik, tüm tribünlerin bize sövmesini bariz olarak bir süre dinlettiler, halbuki akhisar maçındaki futbolun katili tezahüratına bile anında sansür koydular.

Spiker desen ayrı bir olay.

Çok acayipti ya!
    kesinlikle.
    lig tv resmi gs tv gibi.
    hakem gs yi okşamaktan yorgun düştü.
    ceza sahasına girdiğini gören her gs li kendini atma derdinde. üstelik temas okken bile.
    bide utanmadan penaltı istiyorlar.
    öyle bi alıştırıldılar ki.
    taraftarları da ayrı bi alem.
    bu şekilde kazandıkları maçlarla gurur duyabiliyorlar. nasıl mide var anlamıyorum.
    ofsayt diye pozisyonlarımızı kestiler alakası yok.
    atığımız gole ofsayt dediler ofsaytla alakası yok.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gol sevinci fotoğrafının yüksek çözünürlüğünü bulabilir miyiz?

Yorum

• Doğru kadro ile çıkmanın ne kadar önemli olduğunu sanırım en çok Ersun Yanal görmüştür,kadro ilk defa (Ekici hariç)olması gerekene yakın ve oyuncular da olması yerinde olunca,en azından mücadele olarak isteneni verebiliyor.
        Ibanez Mustafa Akbaş'ın önünde sol açık olmalı ve forvet Ramil olmalı,ideal kadro bu,Uğur da artık açık oynanan maçlarda dikkatli olursa sıkıntı azalır.
        • Memento mori

Yorum

• Sadri başkanın bi lafı vardı, orta hakemleri bırakın yan hakemleri mercek altına alın derdi bugün hele o numaralı tribün tarafındaki kel hakem adım gibi eminim kaç tane net atağımızı kesmiştir.dikkat ettim o hakem tarafından atağa kalktığımızda oyuncularımız sürekli serzenişte bulundu.

Yorum

• Takımın oyun yapısı bu olmalı çünkü hücum organizasyonu yapabilecek iyi bir orta saha ve ileri uç ekibimiz yok. Bundan sonra bu takımın oynaması gereken oyun kontra atak olmalı ve bunun için şu andaki santraforlarımız gayet yetersiz olduklarından N'doye dahil, ileri uç Yusuf ve Castillo, orta sahada kesinlikle Onazinin yerine Ersun başka birini monte etmeli, Onazi bu takımın ve sistemin oyuncu kesinlikle değil, yani;
            Onur
            Zeki (mecburiyetten) veya Akakpo
            Durica
            Uğur
            Mustafa
            Okay
            Aytaç veya Yusuf Yazıcı
            Bero
            Mehmet
            Yusuf (belki Muhammet Demir ki şu andaki santraforlar içinde en hızlısı)
            Castillo

Takım bekle gör kontra oynamalı...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İyi kapandık. Doğru düzgün net pozisyonları yok. Yalnız ceza sahası dışından çok şut imkanı verdik tek hatamız bu oldu defansif açıdan. Zaten her takım her takıma bu kadar pozisyon verirdi. Takım bence kontra atağa iyi çıkabilecek oyunculara da sahip. Castillo ve yusuf hızlı oyuncular. Topla çıkarken yanlış pas tercihleri hücumlarımızı çok engelledi bence. Yoksa daha fazla atabilirdik diye düşünüyorum. Gs savunması çok kötüydü. İleride çoğalamadık bir türlü.

Kısacası bizim sıkıntımız aslında çok defansta değil de ileride diye düşünüyorum. Hücumu gerektiği gibi yapıp geri dönüşlerde daha hızlı davranmalıyız genel olarak. Bu maçı ise sadece iyi defans yaparak kazandık.

Maçta Mehmet Ekici, Bero, Ndoye, Onur, Mustafa, Durica, Uğur hemen hemen hatasız oynadılar. Yusuf da fena değildi. Zeki yapmaması gereken çok riskli işler yaptı, hatalar yaptı. Umarım düzeltir. Okay ve Onazi'den daha çok şey bekliyorum normalde daha iyi oynamaları gerekirdi.

Yorum

• Basının tutumu hep aynı,cenaze nedeniyle ilk yarıyı izleyemedim ve yolda gelirken de telin şarjı bitti,eve doğru yürürken kafelerin tvlerine baka baka yürüyorum,ekrandan skoru göremiyordum ama yüz hatlarından 'onlar'için işlerin yolunda olmadığını çok net hissettim ve eve geldiğimizde maçın 1-0 olduğunu gördüm
                Normalimiz bu,adamların suratından skoru bilebiliyorum yani.
                • Memento mori

Yorum

• Maça gelen herkesin ayağına sağlık. Güzel oynamadık belki ama bilinçliydiler en azından... Sonuçta bu sene şampiyonluğun favorisini kendi sahasında yendik fazla söze gerek yok. Bu takım umarım zamanla daha iyi olacaktır.
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• lig tv pierosu ne diyo gol icin ofsaayt degil dimi? ?

Yorum

• İlk olarak umutayberkukul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lig tv pierosu ne diyo gol icin ofsaayt degil dimi? ?
                      7 cm degil
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Uzun zaman olmuştu böyle keyifli bir futbol akşamı yaşamayalı. Çok şükür!

Oyun analizini forumdaki arkadaşlarımız yeterince yapmışlar zaten hepsine değerli katkıları için teşekkür ediyorum. Umarım bu zafer yepyeni döneme açılan tertemiz bir sayfa olur. Gerçi o sayfayı Muharrem Usta'nın başkanlığa geldiği gece açmıştık ama sahanin içindeki karanlık tablo sürüyordu maalesef.İşte o karanlığa karşı yakılan bir meşaledir bu galibiyet dilerim ki Cenab-ı Allahtan.

Teşekkürler Trabzonsporum İstanbul'un çakallarını bir kez daha susturduğun için. Hakikaten o ruh geri gelecek!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          7 cm degil
                          eyvallah. tertemiz galibiyet

Yorum

• Takımımız her maç böyle defansif oynayamaz beyler bu maç nolursa olsun kaybedilmemeliydi bu maçın şahsına münhasır böyle gerektiği için oynandı 2 hafta sonra bjk maçıda böyle oynanabilir hatta oynanması lâzım lâkin diğer türlü artık takımın bir kimlik kazanma adına kendini göstermesi lâzım.Ersun hocanın oyun görüşü kesinlikle bu değil bunu herkes biliyor, kadro kısıtlı evet eldeki imkanlar ortaya çeşit koyamıyor ama bu saatten sonra yukarıya doğru en azından ilk 6-7 oynamak için özellikle takımın ön tarafının adını koymak lâzım.

Yorum

• Damdoy'un pozisyonuna niye çizgi çekemedilerse,bence değil falan yorum yapıyorlar.
                              O pozisyonu oynatsa net 2-0.

Yorum

• yaw takım trabzona neden donuyor
                                türkiye kupası maçı var çoruma ne zaman gelecekler
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

Yükleniyor...
                                X