Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Galatasaray 0-1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bize kalmaz Narsingh ya
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      icimde bir his var cok cok baskın bugün yencez diyo ama düsününce vazgeciyorum umarım hislerim dogrudur

hislerimde yanılmadım
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Bir de şu Cavanda meselesi var.

Adamın arkasından ağlayanlar vardı. O laubaliliğine, amatörlüğüne bir de kiloları eklemiş. İçerideki ajanımız gibiydi resmen.

Yakında sövmeye başlarlar.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• bugün zekinin kanadından gol yiyebilirdik maçın son 15 dakikasında. karşısında ligin en etkili kanat oyuncusu vardı ,zekiye pek suç bulamıyorum zaten brumayı durdurabilecek yeterlilikte olsa bugün sağ bek aramazdık

hocanın bu maçtaki eksisi buraya önlem alamamasıydı bana göre,akakpoyu buraya takviye edebilirdi.
          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir de şu Cavanda meselesi var.

Adamın arkasından ağlayanlar vardı. O laubaliliğine, amatörlüğüne bir de kiloları eklemiş. İçerideki ajanımız gibiydi resmen.

Yakında sövmeye başlarlar.

sd.JPG
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• https://www.facebook.com/TRABZONFAN6...4736262068933/

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Cavanda o kadar da kötü değildi abartmayın,öyle aman aman 1-2 geçiti oldu o'da malûm maç boyu yarı sahamızda oynandı kontra denemelerimizde kanatları haliyle aksadı.Biz bize bakalım Zeki'nin elli kere içinden geçtiler Allah'tan Bruma hariç bizi zorlayan adamları yoktu, o kadar top kesti içeriye keşke bizim olsa.

Yorum

• Yazın çok zorladı bizimkiler. Bence hala bağlantı halindedirler. Devre arası cüzzi bir bonservis vermeye bizimkiler razı olursa kulübü satar.

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bize kalmaz Narsingh ya

Yorum

• kaptan lokum gibi adam
                    sevinince yüzünü bad look resmi icin bile degisememis
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Resimde tek başka yöne bakan Şaban'ı bulun.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kaptan lokum gibi adam
                      sevinince yüzünü bad look resmi icin bile degisememis

Yorum

• Deplasmanda nasil oynamamiz gerekiyorsa oyle oynadik bazi hatalarimiz oldu ama ben takimin mucadelesine hayran kaldim. Özellikle durica-bero-onur macin etkili isimleriydi. Ndoye yi cok begendim adam gs stoperleri ile tek basina bogustu ama ikinci yari pili bitti.. Takimda eksiklik var ama ışık ta var..
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sabah ne kadar spor gazetesi varsa alacam hahahaha ne koyduk bee şimdi huzurlu uyku vakti.

Yorum

• Ligin devre arasında 2-3 oyuncu hamlesiyle ilk 3 için iddialı bir takım haline geliriz.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Şu hırs keşke böyle iğneyle filan bu oyuncudan alınıp başkalarına da nakledilebilse...

14813603_1095601607159853_1067084638_n.jpg

Yorum

• Lütfen artık o şanssızlığı kırmış olalım haftaya rizryi yenip sonra beşiktaştan en kötü bir berarberlik alırsak süper olur.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

Yükleniyor...
                                X