Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Galatasaray 0-1 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gol atmaya baslarsak hersey cok guzel olur, mac yapilmasi gerekeni yaptik.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bero süperdi,daha da iyi olacak ben buna inanıyorum,
      Kaptan ve Durica'ya zaten diyecek bişi yok,
      Uğur ve Okay da iyiydi,
      tek sıkıntım,
      benim hayalimdeki N'Doye bu mu yoksa yerine başkasını mı gönderdiler diye merak ediyorum,futbolcu değil gibi sanki
      bir de Yusufcan'ın futbol zekası keşke ortalama seviyede olsaydı diyorum,çok hırslı,çok yetenekli,eminim çok ta kaliteli bir uşaktır çünkü bakıyorum forması için canını dişine takıyor,ama futbol aklını hiç kullanamıyor
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu durumdayken deplasmanda cinconu yenmek hem güzel hemde önemliydi.
        Takımın üzerinde ki ölü toprağı kalkar taraftarın rize maçına ilgisi artar şehir canlanır bir heyecanlanma olur ama bu bir maçla kalmasın.
        Dün castillo ve bero nun sakatlıktan dolayı değişmeleri 1-0 öne geçtikten sonraki oyun planımızı bozdu.
        Savunmadan çıkarken topları sürekli alan okay bazen öyle top kayıpları yaptıki izlerken epey korkuttu, Ekici de öyle.
        topu aldıktan sonra oyunu açıp rahatlatmak varken dönen topu sürüp kendi 18imiz önünde kaybetmek kötü sonuçlar doğurabilir.
        Kazanmak güzeldi.
        İyi pazarlar.

Yorum

• Dünkü maçın favorisi Galatasaray'dı. Çünkü takımımız çok kötü değil, aksine potansiyelinin çok altında. Akbaş gene iyi de Zeki çok kötü ve sağ kanattan çok açık verecektik. Kaleye atılan her 2 şuttan 1'i gol oluyordu.

Trabzonspor söylüyoruz ilk haftalardaki oyunda ısrar etmeli. Yine Onazi'nin yokluğu ve Zeki'nin inanılmaz açıklarına rağmen, DAMDOY'un oturaklı tek forvet anlayışı bizi gole kadar maçın hakimi yaptı. Trabzonspor bir gün tekrar şampiyon olacaksa bunu efsaneleri gibi KALECİSİ ve SAVUNMASIYLA olacaktır. Bu bilinçaltı kontra takımını bize yerleştirdi.

Keşke gol atmasaydık. Enteresan değil mi? Bu maç 0-0 devam etse, iddia ediyorum, gecenin kahramanı Muslera olurdu. Bu kadar net. Biz iyi takımız ama çok aşırı duygusalız. Golü atınca 75 dakika neredeyse pozisyon vermeyecek kadar duygusal...

Durica manyak top oynadı. Keza Uğur da göze batmadı. Havadan hakimdi. Onur çok iyiydi demeyeceğim çünkü Onur bu. Onur bu maçtan önce ligte yine manyak toplar çıkardı, görmek istemeyen görmez...

Cavanda için hızlı derdiniz ya... Adelesi sakat Castillo anca denk kaldı Cavanda'ya. Sakatlanması Cavanda'yı kurtardı çünkü, Castillo haşet edecekti orayı... Yusuf farklı. Castillo farklı. Attığı arapasta nerede Castillo? Yusuf hiç oraya girer mi girmez! Bunlar not dursun.

Mehmet neden önemli bir oyuncu umarım görülmüştür. Topu ayağında tutup oyuncu kaçıracak kadar takımı rahatlatacak kim var?

Galatasaray az pozisyon bulmadı. HİÇ POZİSYON bulmadı. Röveşata bir kenara hep uzak şutlar...

Bakın haftaya gene kaybedebiliriz. Ama takımımızın güzel özellikleri var. USTA'ya kızanlar, havaya gereksiz yere sokuyor diyenler, dünkü maçtaki TS'li sayısına baksınlar. Takım ister istemez oynuyor... Taraftar çok önemli...

Tebrikler Trabzon'um...

Yorum

• Ekşide gaysee'liler ile mücadele ediyoruz gençler,Üyeliği olan bir el atsın adamlar resmen tüm kinlerini küsüyor yani asıl düşman gaysee bunu unutma

Yorum

• İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ekşide gaysee'liler ile mücadele ediyoruz gençler,Üyeliği olan bir el atsın adamlar resmen tüm kinlerini küsüyor yani asıl düşman gaysee bunu unutma
              Yahu boşverin ne uğraşıyosunuz. Koyun skor tabelasını çıkın

Yorum

• İyikötü ligin söylenilene göre en iyi futbol oynayan 2 takımından birini yendik.Bence bu maçın galiba aslında farklı bir gözle bakacak olursak Ersun Yanaldır.Hoca böyle büyük maçları oynamasını biliyor takımı iyi hazırlıyor,inanın haftaya Rize maçı çok daha zor geçer.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dünkü maçın favorisi Galatasaray'dı. Çünkü takımımız çok kötü değil, aksine potansiyelinin çok altında. Akbaş gene iyi de Zeki çok kötü ve sağ kanattan çok açık verecektik. Kaleye atılan her 2 şuttan 1'i gol oluyordu.

Trabzonspor söylüyoruz ilk haftalardaki oyunda ısrar etmeli. Yine Onazi'nin yokluğu ve Zeki'nin inanılmaz açıklarına rağmen, DAMDOY'un oturaklı tek forvet anlayışı bizi gole kadar maçın hakimi yaptı. Trabzonspor bir gün tekrar şampiyon olacaksa bunu efsaneleri gibi KALECİSİ ve SAVUNMASIYLA olacaktır. Bu bilinçaltı kontra takımını bize yerleştirdi.

Keşke gol atmasaydık. Enteresan değil mi? Bu maç 0-0 devam etse, iddia ediyorum, gecenin kahramanı Muslera olurdu. Bu kadar net. Biz iyi takımız ama çok aşırı duygusalız. Golü atınca 75 dakika neredeyse pozisyon vermeyecek kadar duygusal...

Durica manyak top oynadı. Keza Uğur da göze batmadı. Havadan hakimdi. Onur çok iyiydi demeyeceğim çünkü Onur bu. Onur bu maçtan önce ligte yine manyak toplar çıkardı, görmek istemeyen görmez...

Cavanda için hızlı derdiniz ya... Adelesi sakat Castillo anca denk kaldı Cavanda'ya. Sakatlanması Cavanda'yı kurtardı çünkü, Castillo haşet edecekti orayı... Yusuf farklı. Castillo farklı. Attığı arapasta nerede Castillo? Yusuf hiç oraya girer mi girmez! Bunlar not dursun.

Mehmet neden önemli bir oyuncu umarım görülmüştür. Topu ayağında tutup oyuncu kaçıracak kadar takımı rahatlatacak kim var?

Galatasaray az pozisyon bulmadı. HİÇ POZİSYON bulmadı. Röveşata bir kenara hep uzak şutlar...

Bakın haftaya gene kaybedebiliriz. Ama takımımızın güzel özellikleri var. USTA'ya kızanlar, havaya gereksiz yere sokuyor diyenler, dünkü maçtaki TS'li sayısına baksınlar. Takım ister istemez oynuyor... Taraftar çok önemli...

Tebrikler Trabzon'um...
                  Çok güzel bir analiz: Trabzonspor bir gün tekrar şampiyon olacaksa bunu efsaneleri gibi KALECİSİ ve SAVUNMASIYLA olacaktır. Bu bilinçaltı kontra takımını bize yerleştirdi.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyikötü ligin söylenilene göre en iyi futbol oynayan 2 takımından birini yendik.Bence bu maçın galiba aslında farklı bir gözle bakacak olursak Ersun Yanaldır.Hoca böyle büyük maçları oynamasını biliyor takımı iyi hazırlıyor,inanın haftaya Rize maçı çok daha zor geçer.
                    Ligin en iyi futbol oynayan takımı Osmanlıspor jimnastik ve başakşehir. gayse top falan oynamıyor. İnsanlar 5 dakikalık özetlerle karar veriyor o iyi oynuyor bu iyi oynuyor.

gaysenin yetenekli oyucuları ve iyi bir kalecisi var. Takım oyunu yok ve şınayder oynadığı sürece de olamayacak tolga iyi oyuncu orta saha da am bizim Okay dan fazlası yok.

bizim bu şekilde defans yapmaya devam etmemiz lazım.

Yorum

• Su ekici ye durica ve ugur'un hirsindan biraz versek . Hep mi suratsiz olur bi insan , zeki'nin hatalarina ragmen bu maci almamiz iyi oldu castillo cikmazaydi iyiydi castillo kanat ama geziyor nitekim gol pasi da bu sayede geldi, yusuf klasik kanat surekli solda git gel yapiyor . Dun ben bero yuda begendim cikana kadar . Dun benim gozume batan hatalari yapan zeki ve okay'di . Okay cok ukala oynuyor , zeki dengesiz. Ndoye idare etti ama daha iyi bi forvet lazim, savasan golcu forvet . Yusuf dun de ayagina geldiginde aha atak oldu dedirtti . Akbas gorevini yapti . Onur iyiydi cok sukur ama hala tam konsantrasyon degil . Onur kaleye gelen topa bakakaliyorsa anlayinki henuz tam hazir degil. Dun iyi bi mac cikardi ama bildigimiz onur degil henuz.

Yorum

• Ekici bence gidecek gibi devre arası 1 milyona versek bile kâr

Yorum

• Forumda şehir efsanesi vardı..Bu defans üst düzey takımlara karşı bi şey yapamaz şeklindeydi bu görüş..Gördük işte ne olduğunu..Zeki aksadı ama karşısındaki adam da öyle yabana atılır bi oyuncu deği..O açığı da kademeye giren , 2 li 3 lü alan daraltmalarla bruma'yı bana göre etkisiz hale getiren diğer defans oyuncularımız kapattı..Onazi ve Ekici bana göre kötüydüler..Özellikle Onazi hayalet gibi..Tolga Ciğerci bizim takımda olsa bambaşka bir Trabzonspor olur orta alan olarak..

Yorum

• Çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldık.3 puandan çok daha fazlasını kazandığımız bir maç oldu hem prestij hem özgüven kazandık galibiyette emeği geçen futbolcularimizi tebrik ederim.

Konsantrasyonumuzun yüksek oluşu takım savunması açısından hatasız bir oyun ortaya çıkardı.durica tecrübesini iyi kullandi, Uğur hava toplarinda mükemmele yakın oynadı, mustafa hatasız oynadı sadece zekinin performansı maçın kalitesinin altında kaldı hem bruma hemde diğer oyuncular karşısında çok zorlandı.Ceza sahasi içinde rovosata denemesi gereksizdi eren derdiyokun uzak köşeye şutunda çok kolay çalım yedi tam tabiriyle auta çıktı.Brumayi savunurken yanlış duruşlari vardı.tolga cigercinin bir şutundan önce yine kolay calim yedi ve son eren derdiyokun rovosatasinda arkasindan çekilip vuruşu güzelleştirdi.Takimdaslik ruhunun ön planda olduğu bu maçta takım arkadaşları onun eksikliğini çok güzel kapattılar.

Maç 1-1 bitse idi benim birinci dereceden suçluycam oyuncu ndoye olurdu ekicinin ara pasında çok net pozisyon yakaladı ts nin forveti o pozisyonda topla kaleye girecek ndoye ceza sahasina bile giremedi.

Maçın gizli kahramani beroydu.Attigimiz golün baş mimarıydı.Attigimiz gol aslinda basit oynayinca gol atmanin ne kadar kolay olduğunu gösteren bir goldü.Golün yüzde 50 si beronun yüzde 40 i castillonun yüzde 10 u ndoye nin diyebilirim.

Bu maç gelecek maçlara ışık tutar mi derseniz bunu söyleyebilmek gerçekçi olmaz çünkü bazi mevkileri tam dolduramadigimiz gerçek forvet mevki olsun bekler olsun onazinin oynadığı alan olsun tam manasiyla doldurdugumuzu söyleyemeyiz her maça da bu motivasyonla çıkmak imkansiz o yüzden önümüzdeki maçlarda yine zorluklar yaşama ihtimalimiz yüksek.

Oyuncularimiz bu maçta çok güzel bir ruh ortaya koydu.Aldigimiz galibiyetle gs camiasina gereken mesaj verildi.Sahadan başımız dik ayrıldık güzel bir akşam oldu bizim için.

Kalitemiz bu maçta böyle oynardi pas kalitemiz düşük oldugundan dolayi biz topla oynamak isteseydik bile gs buna izin vermezdi bizde doğru olarak oyun planimizi topu onlara bırakarak şekillendirdik.

Akhisar maçına benzer maclarimiz daha fazla olacak o yüzden orta saha oyuncularimiz daha fazla ön plana çıkmak zorunda attığımız goldeki ceza sahasina delici kosulari her maç 5-10 defa yapmaliyiz ki rakibin dengesini bozabilelim.

Formanin büyüklüğünü balik hafızalı olan kişilere hatirlatmak açısından güzel bir geceydi.Hafizalarini tazelemis oldular.Büyüklügümüzu gostermenin bir başka gostergeside bu maçın galibiyetini bugunde yasayip yarin onumuzdeki ilk maçimiza konsantre olmaktır.

Yorum

• İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ekşide gaysee'liler ile mücadele ediyoruz gençler,Üyeliği olan bir el atsın adamlar resmen tüm kinlerini küsüyor yani asıl düşman gaysee bunu unutma
                              yettim

Yorum

• O değil de Bruma Zegi'ye neler etti ya öyle?

Bizim Castillo için kafamda soru işaretleri vardı ama dün bunları giderdim. Çok iyi adam bence. Bero da çok ciddi bir potansiyel, tepeden tırnağa topçu herif.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X