hami istifa karari almis yönetimden Onay bekleniyormus
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de bunlar var tabi....
Trabzonspor zaten Muş şehrinin takımı. Seneye Muş'ta oynayalım mı? Müsade var mı?Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de bunlar var tabi....
Trabzonspor zaten Muş şehrinin takımı. Seneye Muş'ta oynayalım mı? Müsade var mı?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
yanlış anlaşılmasın hamiye en büyük tepkim yanlış kadro çıkarması, taktik anlayışı falan değil..
adamın vücut dili YOKUM diyor resmen.. takımda kimsenin hamiye saygı duyduğunu sanmıyorum.. belki sefa duyuyordur ama onun da yapabilecekleri ortada.. bu gün muhammetin yaptığı hareket her şeyin özeti gibi.. bu durumu asla ve asla hami düzeltemez.. bu atmosferi hiç yaşamamış birisi çünkü..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Hikmet karaman duydum tolunay diyen oldu Resit akcay diyen oldu hala ersun yanal diyen var..
Sonra vizyondan konusurlar...
Bize WINNER lazim.. Topcularin büyük saygi duyacagi biri lazim.. Otorite sahibi olan lazim.. Futboldan anlayan bir topcunun piskolojisinden anlayan sistem belirleyen biri lazim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Sevgili usta seni burda çok çok destekledik ama sende koca bir hayal kırıklığı çıktın.Sanada helal olsun. Hedefsiz bıraktığın takım bizi hedefsiz bırakmadı,kümeye oynuyoruz. Bu hedef seni tatmin ettimi ?ACI REÇETE DERKEN KÜME DÜŞMEYİMİ KAST EDİYORDUN?Şu haldeki takımı lucescu izliyormudur acaba? İzliyorsa ne düşünüyordur ?usta sor bakayım ;orta açamayan 3 pas yapamayan takıma seneye gelecekmiymiş........!!!!!!!!!Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami istifa karari almis yönetimden Onay bekleniyormusI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Rakip üç atakta iki gol bulmuşken;kalecinin bile gol olduğu pozisyonda topu havaya diken sefa ve boş kaleye topu gönderemeyen özer bu maçın kaybedilmesinin yegane sebepleridir.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapmayın, osmanı puyol yapacaksınız şimdi başımıza. Şotanın ilk Trabzonspor maçına çıktığı zaman küçücük çocuktum ve tribündeydim.
Antep maçıydı ve inönüde oynamıştık. Ayrıca Osmanıda çok net hatırlıyorum.
Hayırlı forumlar
Ayrıca trabzonspora teknik direktör olmak için puyol gibi olmayada gerek yok zira hami oldu ziya doğan oldu ,giray bulak oldu tolunay oldu samet aybaba oldu
Osman da bal gibi olur
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam dogruyu söylüyor. Trabzonspor Istanbulda olsa sampiyonluga oynar. Ne var bunda. Trabzondakiler Trabzonsporun sampiyon olmasini istemiyorlar mi yoksa. Cözüm Istanbuldur.
Gidin İstanbul takımı tutun o zaman... Orda bir sürü var zaten. Seç, beğen tut.
Bi mani yok.Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHikmet karaman duydum tolunay diyen oldu Resit akcay diyen oldu hala ersun yanal diyen var..
Sonra vizyondan konusurlar...
Bize WINNER lazim.. Topcularin büyük saygi duyacagi biri lazim.. Otorite sahibi olan lazim.. Futboldan anlayan bir topcunun piskolojisinden anlayan sistem belirleyen biri lazim
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
Yorum