Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hoca değişikliğini en çok şu yüzden istiyorum: kötü giden takımlar hoca değiştirince birden seri galibiyetler almaya başlar.. zaten biz de 3 tane galibiyet alsak ligde kalmayı garantileriz..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendince fikrini yazıyor... evet yazdıklarında bazen yanlıiş da yapıyor... Ama bunca yazının icinde dakikada atılan bunca mesaj icersinde bunu bulup da temcit pilavbı gibi yazıp yalandan yöneticilik yapmak diye yazarsanız ben de bozulurum...

Aynı maçı izliyoruz aynı forumda yazıyoruz.... Bir de bütün mesajları okuyup kontrol edip düzenliyoruz...
      Arkadaşım bir değil iki değil on kere uyardık, benim takımım her maç yeniliyor her maç gergin sıkıntı her maç stres. Sonra buraya gir ve bu adamın alay edici mesajlarını oku. Ben mecburmuyum böyle bir saçmalığa. Sen şimdi bu yazdıklarına kendince fikir mi diyorsun?
      Hayretler içindeyim hayret yahu.

Yorum

• Mac basligi bile acilmamis durum gercekten cok vahim Allah sonumuzu hayir etsin
        Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hoca değişikliğini en çok şu yüzden istiyorum: kötü giden takımlar hoca değiştirince birden seri galibiyetler almaya başlar.. zaten biz de 3 tane galibiyet alsak ligde kalmayı garantileriz..
          O iş bizde ters tepti görmüyor muyuz ? Hoca değiştik daha da battık.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Oysa hafta içi Değirmendere'deki esnaf lokantasında başkan bunlara elinizi taşın altına sokun demişti!
            Demekki Muhammet mevzuyu tersten anlamış.
            Hami neresiyle anlamis ? Önemli olan o
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• kendine iyi bakmayıp sürekli sakatlanan oyuncular da suçlu.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hoca değişikliğini en çok şu yüzden istiyorum: kötü giden takımlar hoca değiştirince birden seri galibiyetler almaya başlar.. zaten biz de 3 tane galibiyet alsak ligde kalmayı garantileriz..
                Hami bu tezi çürüttü, hami geldi seri mağlubiyetler başladı
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• ulan yüzsüz hami daha istifa etmedimi

Yorum

• Osmanin futbolculugu neydi diyen arkadaş,sonradan trabzonsporlu oldu sanırım

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Muhammet Demir'in yürüyerek çıkması beni niye çıkarttın tepkisiydi..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami bu tezi çürüttü, hami geldi seri mağlubiyetler başladı
                        Arkadaş hoca demiş.Hami hoca olmadığı için bence tez çürümedi

Yorum

• Bu kadro kesinlikle 27 puanlık ve 14. sıralık bir kadro değil

Adam gibi bir Hoca getiremedik bu sezon
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşım bir değil iki değil on kere uyardık, benim takımım her maç yeniliyor her maç gergin sıkıntı her maç stres. Sonra buraya gir ve bu adamın alay edici mesajlarını oku. Ben mecburmuyum böyle bir saçmalığa. Sen şimdi bu yazdıklarına kendince fikir mi diyorsun?
                            Hayretler içindeyim hayret yahu.
                            Okumayın gerçekten okumayın.... Ben istemediğim kişilerin yazısını okumuyorum...

Her gazetedeki köşe yazarını okuyor musnunuz.... Okumayın Forum kurallarınca atılan mesaj olmadıgı sürece ne yapğabiliriz...

Benimle aynı dusuncede yazamayan herkesi silelim o zaman... Bu mudur?
                            Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                            Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                            Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hami neresiyle anlamis ? Önemli olan o
                              Bunun cevabını Usta başkan bilir.

Yorum

• Yabancı hoca da intihar olur...Şu dakikadan sonra bu sezonu kurtarmak zorundayız.Kümeyle 7 puan var şaka gibi.Ve gelecek sezonda en azından birşeyler oturmuş olur.Bjk bunu Samet Aybaba ile yapmıştı.Daha sonra da Bilic gibi sistemi olan bir hocayı getirdi.Ama önce bataklıktan kurtulmak gerek.
                                Ersun Yanal
                                Ertuğrul Sağlam
                                Tolunay Kafkas..

3 seçenek var..
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

Yükleniyor...
                                X