Seni futbolcu diye oynatanında seninde ..................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kimse heveslenmesin. Konya bizden bir gomlek ustun. Yenmemiz icin mucize gerek. Adamlar tak tak paslasiyor, takim halinde baski yapiyor ve seyircisi arkasinda. Topu disari vuran sefalarida yok. Zaten rakibiniz degil. Kontrayla atarsak sans olur.En son Bayundur Han tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 19:37."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
Ulan Allah topununuz bin türlü belasını versin haysiyet yoksunu Herifler hoca bozuntusu hami sizde UTANMA arlanma haya duygusu yokmu ulan yüzsüzler bir takım tek puan alamaz mı her hafta yenilirmi.Tweetçi usta tweeti bırakta direksiyonun başına geç gelişinden beri boş konuşmaktan başka hiçbir haltın yok.Resmen el birliğiyle takımı küme düşürüyorlar.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Hami Hoca maçtan önce sakat ve cezalı oyuncularımız dönecek, üç hafta içeride oynayacağız diyerek gelecek planlarını anlattı. Hiç bırakacak havası yoktu. Bence yönetim için kilit maç Mersin karşılaşması. O da kaybedilirse hiçbir güç tutamaz artık...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyanin kadrosu kesinlikle bizden iyi degil ama başlarında sistemi olan takim savunmasini iyi yaptıran hocalari var. Hoca faktörü cok ama cok onemli
Yorum
Yorum