Bu hami galiba hekimoglunun adamı aslında galiba değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu reportaj veriyor. Geceleri uyuyamiyormus.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Bir zamanlar bir Dortmund vardı kümeye oynayan ve 70 bin kişi o takımın maçına gidiyordu, sonra bir baktık ki o Dortmund dünya takımı oldu şampiyonluklar aldı korkulu rüyası oldu Münih'in...2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
(imzamı attım ve çıkıyorum ben...futbolunuz ile başbaşa kalın zira bi şekilde bir şeye gönül vermişse bir insan ondan bir şekilde iyi veya kötü zevk almasını bilecek...zevk alanlardan olun kazansanız da kaybetsenizde...Haya size hep güzel şeyler getirsin, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın, çünkü bizim insanımız bunu fazlası ile hak ediyor hem de fazlası ile... )En son B61 tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 23:02.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
sefayı kazanma olayından bir an önce vazgeçmeliyiz
bu takımın kanatları yusuf erkan olmalı eldekilerin en iyisi çünkü
ramazan iyi oynadı ama kırmızısına üzüldüm
haftaya bir tek erkan mı dönüyor
cezalılardan
aykutun cavandanın cezası ne zaman bitecek
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKumpas dedikleri şey bize kuruldu galiba artık buna inanmaya başlıcam. Şikeden sonra ya da birileri yemin etti bu TS'yi bitirecez diye...
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil hami beni oynatir diyedir kesin
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
şu halde güldürdün beni allahda seni güldürsün
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hoca kim olur o zaman. Winner bir hocayi bende isterim. Ama kim??
Sent from my iPhone 5 using TapatalkCounty of Essex
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHikmet karaman duydum tolunay diyen oldu Resit akcay diyen oldu hala ersun yanal diyen var..
Sonra vizyondan konusurlar...
Bize WINNER lazim.. Topcularin büyük saygi duyacagi biri lazim.. Otorite sahibi olan lazim.. Futboldan anlayan bir topcunun piskolojisinden anlayan sistem belirleyen biri lazim
Gesendet von iPhone mit TapatalkAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa üzerimizde şansızlık var diyor AHAHAHAHAHA. Koşmuyorsunuz bile ne şanssızlığı tövbe yarabbi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
Yorum