Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sol bek orta saha bizi yaktı

sol bekin yok ilk maçta kolu çıktı

orta sahanı elden çıkarıyorsun

aytaç okay sakat

bu takımın kaznması şans olur zaten

Yorum

• dalga geçer gibi söylenen laflara bak hem hami hemde yumlu yazık yazık
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İçimde zerre düşme korkusu yok. Tek sıkıntım taraftarın düşme korkusunu bu kadar dillendirip bizi kuşlara karşı rezil etmesi. Bu günler geçecek, bütün troller unutulup gidecek ama kuşlara verdiğiniz malzeme kalacak. Bu sene küme düşme barajı max 36 puan olur. 3 maç kazanamayacakmıyız yani ? Hoca değiştir ilk galibiyetini al mesela. Hemen yarın yap bunu.

İlk 4 hafta boş yere nasıl şampiyonluk gazına geldiyseniz şimdi de küme düşme gazına geliyorsunuz. Gerek yok. Buradaki tröllere zamanı gelince hesap sormaya bile değmez. Boş konuşmak bedava.
        kuslara karsi rezil olmak mi ? Onlar kimi ilgilendiriyor , ne derse desinler . onlari kaale almak rezillik . Düsme Adayindan beteriz .
        Mersin ve Eskisehirde ki cosku ve mücadelenin yarisi yok bizde . Mersin Maci cok kritik . Alamazsak zor duruma düseriz .
        Hami acilen gönderilmeli . Ümit Özata karsi bile yenilir .

Yorum

• Ya bırakın bu işleri konya senin durumunda olsa o stada 5 tane seyirci gitmez 5 tane saçma sapan takımları övmeyi bırakın da duruma odaklanın.Vay anasını tarihinde ilk defa lig 3.sü olma şansı elde eden konya niye stadı doldurmuş harbinden çok ilginç niye doldurdu Acep???
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadi Tekelioğlu'na saydıranları öne alalım.

Buyurun mikrofon sizin...

''Hami'den memnun musunuz? Nasıl iyi mi?''
            Al birini vur ötekine.

Sanarsın Sadi Guardiola.
            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Hocanın enerjisi kalmamış oynayan ruhsuzların öyle. Böyle devam ederse biz daha berabere bile kalamayız
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Ben Şenol Hoca zamanında oyuncu değiştirmiyor diye gitmesini istemiştim, çünkü hamle yapmakta hep geç kalırdı hala da öyle. Doğru hamle yapacak hoca lazım bana.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• usta çok risk aldı

dedi bu sene bir şey olmaz

hami eğlesin takımı

mbia olmadanda idare ederiz

takım küme düşecek değil ya

şimdi çok pis dara düştüler

usta diyordur mbiayı yarı daha tutsaydım diye

Yorum

• Bu kadar oyuncunun sakatlanması vs. de inanılmaz olağanüstü şeyler yaşandı abi hakkaten
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ya burasi Dingonun Ahiri mi ? Baskan nerde ? TRabzonsporda 7 Macta 6 Maglubiyet nedir ? Kupadan etti bizi , ligdende düsürecek .
                      TRabzonsporda Kabul edilemez 7 de 6 . BUgün kovulmali .

Yorum

• Bu ruh hastasına 8 maç 7 mağlubiyet aldığını 7 puan kaldığını kümeye biri kulağına söylesin. Hamiden hoca yumlu denen vitaminsizden kaptan olursa sonuç normal açıklamalara bal laubaliliğe bak.Tımarhane olmuş koca kulüp.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Konyanın kadrosu bizden iyi mi neden 3.sırada ?çünkü gerçek bir taraftarı var hakemi rakibi baskı altına alabiliyor.Trabzonda bu kültür oluşmuyor işte.baskı kurduğumuz maç sayısı son 5 yılda bir elin parmaklarını geçmez.sezona bursa bjk galibiyetiyle başladık Trabzon kötü futboldan dert yanıyordu.gs maçı sayısız pozisyon bulduk cüneyt bizi doğradı taraftardan çıt yok lay lay lay çeken mi dersin çıt çıt çekirdek çitleyen mi.Trabzondan kopamazmışız ben bir şey demiyorum zaten kopmazsak ben bireysel yokum kanser olamam genç yaşta

Yorum

• Hami iyo futbol anliyisi bu ve bunu lig sonuna hoca olarak kalacaksa maclara cikmiyalim direkt düselim iyi oynamisiz ama yenilmisiz iyi oynasan yenilmezsin Hikaye anlatmasin defolsun 9 mağlubiyet ney
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Takım küme düşse zerre üzülmem .

Bu hale getiren İho başta olmak üzere futbolcular ve Hami düşünsün.

Milyon euroları alıp porsche sürenler üzülsün.

Harçlığımdan biriktirip maça gidenler, deplasmana onca kilometre kat edenlerin vicdanı rahat !
                              .

Yorum

• hamiye bu akşam bende kızdım ama şu takıma ne yaparsan boş arkadaş bir takımın dengesi bu kadar bozulursa sakatlık cezalılar yüzünden olacağı bu

ben hamiye şu takım kaç senedir kart görmeden maç bitirmiyor

maç icabı olana lafım yok ta

disiplinsiz görülen cezaları anlam veremiyoruz

bundan kızıyorum başta hamiye disiplini sağlayamıyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X