Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GENEL OLARAK

Takım diye bir şey yok bunu unutun
    Hami' den birşey beklemek mucize olur bunu da unutun
    Kadroda ki , hiç bir oyuncuda ruh göremiyorum, bu ruhun canlanıp da seneye başarılı olacağını da sanmıyorum. Ruh sadece yetenekle gelmez, zeka ile gelir, Bizim kadronun maç kazanma kapasitesi yok, takımı ayakta tutmaya çalışacak şöyle aman aman bir oyuncusu yok. Top ayağına geldiğinde aha gol atabilir yada sağlam orta yapabilir ya da burdan gol yedirtmez diyeceğimiz bir tane oyuncumuz yok

Dun Konya maçında iyi oynadık diye görenler kendilerini kandırıyor. Dün Ramazan gibi bir gencin çabası haricinde hiç bir şey yoktu sahada

İyi oynamak, Defansta açık vermemekle olur
    İyi oynamak ileri uçta bol pozisyon bulmakla olur
    İyi oynamak orta sahada topa sahip olmakla olur

Dun akşam bunlardan hangisini gördünüz, Konyanın müsade ettiği dakikalar haricinde

ÖNEMLE SÖYLÜYORUM
    Bizim takım, top almasını ve top çalmasını bilmiyor yanı nerde duracağını bilmiyor, Rakip takım 50 metre uzaktan yay çizgimizdeki adamlarına nokta pası atarken bizden 3 kişi o adamın ayağından faul yapmadan topu almasını b.i.l.m.i.y.o.r

Bu şartlarda başarı gelmez

Ruh diyorsun da aptalsa oyuncuların hangı ruhu geri getirecekler sadece aptallık konusunda daha da aptal ruhlarıı ortaya çıkartırlar.

Kendimizi kandırmaya devam etmeyelim

DAUGLAS maç satıyor
    CAVANDA maç satıyor
    SEFA bedeni haricinde hiç bir şeyi sahada değil
    ÖZER sadece salakça koşular ve top ezmekten başka bir halt etmiyor
    MUHAMMET yok bu da benım forvetim değil
    BOSİNGVA hatır için sahaya sürülmüş topla mopla alakası yok, vetereranlarda bile oynayamaz
    YUSUF mu dedi biri, Onu düğünümde oynatmam. Bir takımda ondan daha fuzulı ve ne yaptığını bilmeyen başka bir oyuncu olamaz. FİFA oyununda bazan oyun takılır da adam topla beraber auta kadar ya da taca kadar gider ya hiç sağa sola deplase olamadan) Bizim Yusuf aynı onun gibi, 2 rakibi peşine takıp o onlarla beraber auta gidiyor adam)) hahahahahahaha Gülüyorum sinirimden, aklıma geliyor

Ve biz bu adamlarla sezona gireceksek hiç kasmayalım beyler
    Başkana gelince, Futbolcuyla bu kadar içli dişli olursan seni sömürürler, İyi polis değil bana sert polis rolu lazım. geçeceksin o işleri başkan, futbolcu birikmiş alacaklarını alana kadar sana biat eder. Futbolcuya teslim olmuş bir takımın ve kulubun başarılı olması mümkün değildir. İyi kullanırlar seni ve sende dayanamazsın ve güzel bir metin hazırlayarak istifa etmek zorunda kalırsın, istifa ettiğinde de senın için iyi adamdı derler merak etme. O bakımdan senı de uyarıyorum. Ne halt edeceksen iyilik perisi gibi değil, sert kadro dışılar ile yapacaksınız

Bu bilmem ne yaptığım liginde tam kadro da çıksan maç kazanamıyorsun, O halde bu şerefsiz ruhsuzlarla neden başlıyorsun maça . Alayını kadro dışı bırakırım ama cesaret yok, satmak için oynatıyorsunuz başka bir amacınız da yok ve Futbolcu da bunları biliyor o bakımdan o da sana sadece rol yapıyor, sahte oynuyor, Statta 50 bin kişide olsa, futbolcuların hareketlerinde bir dakıkalık ateşlenme bile yok.

Son söz , bu kadro ile sezona gireceksen hiç başlama boşuna, Kimse bize şerefli 10. luklara alıştırmasın. ağzımı bozmadan bitireyim bari bu yazıyı
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özetleri izledim. Takim burada anlatildigi kadar kötü oynamamis. Sefa ve Özer insan gibi o toplara vursalardi, en azindan beraberlik cikara bilirmisisiz. Mustafa yi begendim bugün(Özetlere göre)
      Özetlere göre yorum yapacaksak vah halimize .

O kadar kötüydük ve umutsuzduk ki maçtan sonra oturduğumuz koltuktan kalkmaya halimiz kalmadı . Bırak da koca 90 dk da 2 pozisyona gir Sefa ve Özerin pozisyonundan başka inan hiçbirşey yoktu diyeceksin ki Konyanın nesi vardı onlarında hiçbirşeyi yoktu ama adamlar istediklerini aldılar , bizim istediklerimizi bırak beraberlik alamıyorlar loser olduk kulüp halinde .

Mustafayı beğendim demişsin yediğimiz ilk gole bir daha bak istersen Mustafa ve Douglas ' ın oldugu yerde 3 metreden arapasıyla adam kaleciyle karşı karşıya kalıyor iki stoperin arasından top geçiyor
      En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 07.03.2016, 16:39.

Yorum

• yumluyla douglas tandem oynayamaz.. yerini boş bırakın daha iyi dedik dedik de ne oldu şimdi!!
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mustafa yı begendiniz?

Takım eğer ilk 10 için oynayacaksa Mustafa gibi stoperler iyidir. Ama şampiyonluğa oynayacağım diyerek Mustafa'yı stoperin göbeğine koyarsan işte o zaman b...ku yedik
          Yok öyle demek istemedim. Yani Mustafa bizi tasimayacagi cok belli. Ama bu mac icin iyi di. Mustafa bizim en fazla 4. Stoperimiz olabilir.
          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Özetlere göre yorum yapacaksak vah halimize .

O kadar kötüydük ve umutsuzduk ki maçtan sonra oturduğumuz koltuktan kalkmaya halimiz kalmadı . Bırak da koca 90 dk da 2 pozisyona gir Sefa ve Özerin pozisyonundan başka inan hiçbirşey yoktu diyeceksin ki Konyanın nesi vardı onlarında hiçbirşeyi yoktu ama adamlar istediklerini aldılar , bizim istediklerimizi bırak beraberlik alamıyorlar loser olduk kulüp halinde .

Mustafayı beğendim demişsin yediğimiz ilk gole bir daha bak istersen Mustafa ve Douglas ' ın oldugu yerde 3 metreden arapasıyla adam kaleciyle karşı karşıya kalıyor iki stoperin arasından top geçiyor
            Ama Konya ya karsi zaten en fazla 3-4 pozisyona girebiliyorsun. BJK dahi sadece 2-3 gol pozisyonu buldu. Degerlendireceksin. Ilk gol de sanki hata Akakpo nun , cünkü golü atan adam arkadan geliyor, ama tekrar izledim ve Mustafa da ona dikkat etmesi gerekiyor. Oyun okuma ve kademe oyunu cok ama cok kötü bir türlü de gelistiremedi.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 5 Mar
              </small>

Konya'yı yeneceğiz ve de fark atarak.Eksik,Cezalı ve sakat oyuncularımız çokluğuna rağmen.
              Hissediyorum

Yorum

Yükleniyor...
              X