Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Favori biziz ama unutmamaliyiz ki hata yapan yenilir.. Bizim en önemli hucumumumz defans olmalı.. Sneijder, Burak, podoslki bunları durdurmak uzaktan sut cektirmemek lazım.. Geçen haftadaki kayseri maçında yanlış hatirlamiyorsa 3-4 tane uzaktan sut vardı ki hepside tehlikeli idi..
    İleride Marin, Erkan, Yusuf, Ndoye kiliti açar rahtalikka.. Rakibin on libero lari o kadar da uyum için de oynuyacagini dusunmuyorum.. Yine bizim için uzaktan şutlar önemli olur..

İnşallah kazaniriz.. Yenersen 69 puan kalacak çünkü..

Hadi firtinaaa !

Yorum

• Şu maç içinde diğer maçlar için, marşlar besteler kağıtlara basılarak herkese dağıtılsa, örneğin biz dar sokaklarında, bir çok insan sözlerini bilmiyor.
      Maçların belli bölümlerinde tüm tribünler bir ağızdan söylesek...

wakitsiz
      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Allahım nolur bir kaza olmasın. Kazasız belasız 3 puan alıp bitirelim bu haftayı da... Bismillah!
        MCMLXVII

Yorum

• Nedense en çok güveneceğimiz kişi Onur olması gerekirken,bu seneki formunu göz önüne aldığımız zaman bence görünen en zayıf halkamız kale.Bu seneki maçların hiçbirinde güven veremedi Onur.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de bu maç için seyir'e gidebilirim. Bursa'nın Avni Aker'i. Ama Tahir abiye uzak kalıyor.
            ben üniverstede okurken hep oraya giderdim,
            hiç unutmuyorum bi bjk maçında cafenin yarısı bjkli olmasına rağmen adamlar golden sonra kemençe açmıştı maç devam ederken
            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• bu maçı kazanırsak bayağı yol alırız takımın morali tavan yapar , kendine güveni artar ve bu saatten sonra kolay kolay yenilmeyiz bunun için gerçekten çok önemli bir maç ne olursa olsun yenilmemeliyiz..

Yorum

• Renktaşlarım çok teşekkür ediyorum
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nedense en çok güveneceğimiz kişi Onur olması gerekirken,bu seneki formunu göz önüne aldığımız zaman bence görünen en zayıf halkamız kale.Bu seneki maçların hiçbirinde güven veremedi Onur.
                  onur iyidir , estebanı koyup macera aramaya gerek yok . fb yaptı aynısını cezayı kestiler aynı pozisyona düşmek istemeyiz sanırım.

Yorum

• Bu maçı kazanmasın bizimkiler çok kızarım. Ama çok.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• hey gidi szmek nerdesin özledik valla ... gs ye attığın golü hala unutmadım forma giydiği ilk maçta gs ye yanılmıyorsam 2 füze göndermişti

Yorum

• İlk olarak LaZuRiBeRe_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onur iyidir , estebanı koyup macera aramaya gerek yok . fb yaptı aynısını cezayı kestiler aynı pozisyona düşmek istemeyiz sanırım.
                        Her oyuncu formsuz olduğunda kesilebildiği gibi,bence şuan mevcut kadronun en formsuz oyuncusu Onuru bu maçta olmasa bile ilerki maçlarda kesebilir hocamız.Estebanın da kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• çok zor be

Yorum

• galatasaray ile en son bu şartlar altında 2010-2011 sezonunda karşılaşmıştık.ağır favori olarak çıkmıştık ve gs çok vasat bir kadro ve ofansif olarak çok zayıf bir orta saha ile çıkmıştı maça.yanılmıyorsam ön liberoda bir stoper ile başlamışlardı.engin'in servet'in belini kırdığı ana kadar pozisyonumuz bile yoktu.sırf pino'yu kullanarak birçok pozisyon yakalamışlardı.yine şartlar aynı.çok tehlikeli maç ve çok korkuyorum.yaslanarak oynayacaklar ve ilerideki hızlı oyuncularını kullanacaklar.tam hamza hamzaoğlu'nun istediği anlayış.shota Allah için oltaya gelme.saldırıp gs'nin ekmeğine yağ sürme...
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her oyuncu formsuz olduğunda kesilebildiği gibi,bence şuan mevcut kadronun en formsuz oyuncusu Onuru bu maçta olmasa bile ilerki maçlarda kesebilir hocamız.Estebanın da kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.
                              Macera aramaya gerek yok... Onur gibisini arasanda bulamazsın

Yorum

• Vur vur vur vur vur inlesin! Cimbomun taraftarı dinlesin!
                                Vur vur vur vur vur inlesin!
                                Karadeniz fırtınası dinmesin!!!

Arkadaşlar yeni bestemdir stadda söylenmesi taraftarıyım stadı inletmenin en güzel yolu!

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X