Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur kötü falan değil kendi standardına göre kötü görünüyor. Kendi standardının altında diye ne olduğunu bilmediğin bir kaleciyi alır koyarsan rezil olur kalırsın. Onur ne kadar kendi performansından uzak olsada kesinlikle korkutacak gibi kötü oynamıyor. Estebanı koyarsan saçma sapan goller yerse yenilirsek herşey alt üst olur saçmalamaya hiç gerek yok..
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Formamı da aldım yanıma çıkıyorum evden akşam staddayız. Başarılar Trabzonspor'um

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Her oyuncu formsuz olduğunda kesilebildiği gibi,bence şuan mevcut kadronun en formsuz oyuncusu Onuru bu maçta olmasa bile ilerki maçlarda kesebilir hocamız.Estebanın da kötü bir kaleci olduğunu düşünmüyorum.
        Kayseri ve akhisar maçlarında ne hatasını gördün? Adam satmakta üstümüze yok, ekici geçen hafta sakatlıktan çıktı vasat oynadı hemen üstüne çullandınız, mbia bir maç kötü oynadı kulağı çekilmeli dendi. Yahu insan bunlar insan makine değil, arada formsuz olmalı gayet doğal.
        Pes oynamıyoruz burada ,gerçek futbolcular yani insanlardan bahsediyoruz.

Yorum

• 3-1 alırız golü podolski atar. Gs'li yorumu gibi oldu ama bizim gollerimizi kim atar bilemiyorum

Bu arada Onur'un kendine geleceği maç olacaktır...
          En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 19.09.2015, 14:10.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Korka korka kazanırız bu mqçı diyorum.
            Çünkü ne zaman bu denli kazanıcağımızı düşünsem kaybediyoruz.

Yeter ki dik oynasınlar gerisi mutlaka gelir.

Yorum

• Haydi Trabzonsporum kalbimiz seninle.

Dünyanin her yerinden milyonlarca Trabzonspor

taraftarinin gönlü bu aksam seninle.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                3-1 alırız golü podolski atar. Gs'li yorumu gibi oldu ama bizim gollerimizi kim atar bilemiyorum

Bu arada Onur'un kendine geleceği maç olacaktır...
                Bu sezonki en büyük artımız bence bu. Takımda herkesin gol atabilme potansiyeli var defanstan beke, kanattan orta sahaya herkesin skor üretebilecek potansiyeli var ve oyun sıkışınca imdada yetişecek bir sürü oyuncu var.

Korner veya yan toptan Douglas, Mustafa, Okay, Mbia, Cardozo, Medjani gibi fişi çekebilecek oyuncular var. Keza frikikleri penaltı olan Ekici var, uzaktan maçı açabilecek Erkan, Okay, Ekici, Constant gibi adamlar var... Çok önemli bir artı bence
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• 1 puanı cebimize koyalımda 3 puan gelmesede olur yeterki yenilip moral kaybetmeyelim

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayseri ve akhisar maçlarında ne hatasını gördün? Adam satmakta üstümüze yok, ekici geçen hafta sakatlıktan çıktı vasat oynadı hemen üstüne çullandınız, mbia bir maç kötü oynadı kulağı çekilmeli dendi. Yahu insan bunlar insan makine değil, arada formsuz olmalı gayet doğal.
                    Pes oynamıyoruz burada ,gerçek futbolcular yani insanlardan bahsediyoruz.
                    Kimseyi sattığımız yok,futbolda bir iştir,işini kim iyi yaparsa o oynar.Zamanında sizin zihniyette olan insanlar yüzünden elini kolunu sallayan çekti gitti.Duygusallık bize yarar getirmez.

Yorum

• bu sabah satışa çıkarılan misafir tribün biletleri de bitti.eminim 3-4 blok daha olsa çok rahat tükenirdi maç saatine kadar. yeni stad gereksiz diyenlere de kapak olmuş oldu böylece.takım başarılı olursa , düzen biraz olsun sağlanırsa biraz da tarihler uyarsa bu takımın taraftar potansiyeli düşündüğünüz kadar aciiz durumda değil...
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• misafir bölümüde bitti

Yorum

• Kayseri maçı içinde yorumlar 3/4 atarız yönündeydi ama canımız cıktı ,artık 1 sıfır olsun bizim olsun diyorum.
                          Yusuf sonradan girerse daha etkili olur diye düşünüyorum. Marin kendini kanıtladı gs'nin ortasahası zayıf görünüyor , stoperleride öyle sağlam değil. Ortadan organize gidebiliriz.

Galibiyet bizi KÖRÜKLER.

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            galatasaray ile en son bu şartlar altında 2010-2011 sezonunda karşılaşmıştık.ağır favori olarak çıkmıştık ve gs çok vasat bir kadro ve ofansif olarak çok zayıf bir orta saha ile çıkmıştı maça.yanılmıyorsam ön liberoda bir stoper ile başlamışlardı.engin'in servet'in belini kırdığı ana kadar pozisyonumuz bile yoktu.sırf pino'yu kullanarak birçok pozisyon yakalamışlardı.yine şartlar aynı.çok tehlikeli maç ve çok korkuyorum.yaslanarak oynayacaklar ve ilerideki hızlı oyuncularını kullanacaklar.tam hamza hamzaoğlu'nun istediği anlayış.shota Allah için oltaya gelme.saldırıp gs'nin ekmeğine yağ sürme...
                            IMG_20150919_121956.jpg
                            Maç sonu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben üniverstede okurken hep oraya giderdim,
                              hiç unutmuyorum bi bjk maçında cafenin yarısı bjkli olmasına rağmen adamlar golden sonra kemençe açmıştı maç devam ederken
                              Seyir cafe iyi tabi ama biletler geçen hafta satışa çıkmıştı kalmışmıdır bilmiyorum.Bende maçları stadta olmazsa seyir cafede izlerim mutlaka vede henüz bende bilet almadım..Saat 4 gibi çıkıcam seyirde bulamazsam vitamine gidicez artık..

Yorum

• Akşam gidecek olan GS uçağının hazırlıklarına başladık. Lakin vakit geçmek bilmiyor. Formam kenarda bekliyor. İşi gücü bıraktım... Saate odaklandım.
                                Kazanacağız İnşallah.
                                Son yıllarda bu kadar büyük beklentiye girdiğim başka bir maç yok.
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X