Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen öyle..

Kazanamayız :/
    MCMLXVII

Yorum

• Marin ve N'Doye ile başlayacak.

Cardozo sonradan girecek.

Gadro fazlasıyla yederli.

Bu maçı taraftar kazandıracak.

Yağmurla yağmur gibi, fırtına gibi yık Cimbom'u Trabzon'um.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Biz su son 4 macta kimi eze eze yendikte fark atarizlar havada ucusuyor... Hadi ligin yarisina gelsek lider konumda olsak anlarim da sadece 4 mac oynanmis, oynadigimiz top belli..Daha takim oldugumuzu zannetmiyorum, su meret kagit ustunde durdugu gibi dursa haklisiniz.Cok zor mac , 1 0 olsun bizim olsun. Allah yardimcimiz olsun.

Yorum

• Yahu sabahtan beri o kadar iş yaptım, gezdim, zaman geçmek bilmiyor.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu forumun şaşmayan iki kuralı:

1. Kazanamayız diyorsak iyi oynuyoruz,

2. Kesin bizim maç diyorsak, puanlar gidiyor...
            Aynen boyle oluyor ya

Yorum

• Kayseri maçı umarım ayaklarımızı yere basmamızı, rakibi ciddiye almamızın önemini sorgulatan maçtır diye umut ediyorum. İnşallah bi aksilik çıkmaz ve kazanırız. İhtiyacımız var... Herkes 1 dua etsin
              MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marin ve N'Doye ile başlayacak.

Cardozo sonradan girecek.

Gadro fazlasıyla yederli.

Bu maçı taraftar kazandıracak.

Yağmurla yağmur gibi, fırtına gibi yık Cimbom'u Trabzon'um.
                bugün cardozonun oyuna sonradan girdiği ve puan bıraktığımız bir maç olursa şota suyunu erken ısıtmış olur

Yorum

• kolay maç değil kesinlikle şotanın da dediği gibi gs çıkış arıyor Ts galibiyeti onları havaya sokar onların amacıda bu olacaktır. O sebeple çok dikkatli oynamalıyız.

Yorum

• Maçların ilk yarısını sanki öylesine oynuyormuşuz gibi.Gol atmamız için illa 70 dakika beklemek gerekmiyor,aklımız başımıza çok sonra geliyor.

Yorum

• Akhisar'a 5 attık,Kayseri'ye 4 attık,Gs'ye de bir 3 tane sallarız

Yorum

• Trabzonspor bugün çimleri öptürecek rakibe..
                        Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Şampiyonluğa yürüyüşün ilk maçı olacaktır İnşallah, 2-0 veya 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
                          2010 - 2011 SEZONU ŞAMPİYONU TRABZONSPOR.
                          OSCAR MARKO CARDOZO MARIN

Yorum

• 1-0
                            Dk.74 O.Cardozo(Pen)
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Uşaklar Allah aşkına yenemeyiz fark yeriz deyin ... Bu forum ne zaman fark atarız sallarız dedik puan kaybettik... Yenilirz 5 yemesek iyidir
                              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Futbol bu sonuçta her şey olabilir ancak ilk 18 kalitesi olarak savunma ve orta alan bölgesinde ezebileceğimiz bir Galatasaray'a yeniliriz demek fark atarız demekten daha kolay. Ne zaman favori olmuşuz da kaybetmişiz. Benim hatırladığım kadro kalitesi olarak Galatasaray'ın üzerinde olduğumuz tek sezon olan 2010-2011 de iyi oynamayarak da olsa Galatasaray'ı yenmiştik. Favori olmak taraftarın fark atarız demesi değil takım kalitesi ve takım havasına göre belirlenir. Kaldı ki iddaaya göre favorisiz bir maç bu maç.

Galatasaray'ı yeneriz demiyorum ama Galatasaray'ı yenmemiz gerekir. Selçuk'un eksik ve Melo'nun yerini dolduramayan bir Galatasaray'da ileri uçta İbrahimoviç olsa bile Mbia-Okay ikilisinin olduğu bir takımın çok rahat kazanması gerekir. Sneijder'de bir yere kadar bu adam zaten her maç 4-5 kere yokluyor kaleyi. O kadar iyi olsa sezon başı 40 gol atardı. Kaldı ki her Galatasaray maçında çok çok iyi oynayan bir Onur oluyor. Bu maç bizim olmalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X