Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hamza Hamzaoğlu gittiği an gelecek tek isim Ersun Yanal'dır.
    Bizim maçtan sonra ne kadar düzeltebilir Gs'yi bilmem.
    Ancak Fener'in Gs ve Bjk maçları bizim açımızdan çok önemli.
    Çünkü ilk yarı bizi Kadıköy'de öyle ya da böyle yenecektir.
    Umarım şu ölü Gs'yi canlandırmayız.
    Bizim maçtan sonra canlanırsalar da 17 maç sonra bakarız ona.
    Kadıköy'de 18 sezondur galibiyet yüzü göremesek de.

Şans biraz yanımızda olsa da 2 sezon'dur yenilmediğimizi söylemek gerek.

Bu sene şeytanın bacağını kırıp. Doğru taktik ve oyun tercihleri ile yeneceğimize inanıyorum.

Onun dışında GS'yi yendiğimiz takdirde. Ersun'da gelse de toparlanmaları, zirveye oynamaları imkansız.

Çünkü rakipleri ile muhtemel puan farkı 23'e çıkacak.

Zira geçen sene Ersun geldiğinde de BJK, FB ve GS ile aradaki iplerin koptuğunu, GS maçı kazanılsa da birşey değişmeyeceğini görmüştük.

Yorum

• Medjani oynar umarım. Onun oynaması bile gsli oyuncuların psikolojisini etkiler ve taraftarın.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• __________________Onur______________________

Cavanda______Mustafa______Douglas_______Constant

Marin________Okay________Mbia_________M.Ekici

____________N'Doye_____Cardozo______________

Yedekler - Esteban, Medjani, Aytaç, Yusuf, Erkan, Özer, Deniz
        En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 17.09.2015, 19:15.

Yorum

• Defansimizin dikkat etmesi lazim.cuneyt cakir hic affetmez calar penaltiyi. O olimpiyat cocugu kendini atip durur.

Selcuk'a iki mac az degil mi? yumlu'ya dirsek atti diye 3 mac verilmisti.adami tepmenin dirsek atmaktan ne farki var? Kasti tekmenin 2'den fazla mac cezasi olmasi gerek.

Yorum

• O pozisyonda sakin kalacak insan yoktur bence.Selçuk verebileceği en hafif tepkiyi verdi

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Defansimizin dikkat etmesi lazim.cuneyt cakir hic affetmez calar penaltiyi. O olimpiyat cocugu kendini atip durur.

Selcuk'a iki mac az degil mi? yumlu'ya dirsek atti diye 3 mac verilmisti.adami tepmenin dirsek atmaktan ne farki var? Kasti tekmenin 2'den fazla mac cezasi olmasi gerek.
              Taraftarımız futbolcularımızı oyuna motive edecek.

Kalabalığı ve atmosferi yaratsın yeter gerisi nafiledir.

Tiyatrocu Burak Yılmaz'ın ise balıklama atlayışlarına artık kimse aldanmıyor. Penaltı çalmıyor. Cüneyt'te umarım tetikçilik yapmaz.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O pozisyonda sakin kalacak insan yoktur bence.Selçuk verebileceği en hafif tepkiyi verdi
                Yumlu'nun pozisyonu da ayniydi.arkadaki adam israrla cekti.yumlu kollarini sallayip kurtulmaya calisirken kolu carpti.dirsek bile degildi.sonuc 3 mac ceza. Ayni cezayi almasi gerekirdi selcuk'un.

Ayrica sakin kalmamak icin hic bir sebep yok. Cogu oyuncu sakin kalabilir.En azindan oyuncuyu tepmezsin.donup itersin ki kart yemeyesin.
                En son artvints tarafından düzenlendi; 17.09.2015, 19:31.

Yorum

Yumlu'nun pozisyonu da ayniydi.arkadaki adam israrla cekti.yumlu kollarini sallayip kurtulmaya calisirken kolu carpti.dirsek bile degildi.sonuc 3 mac ceza. Ayni cezayi almasi gerekirdi selcuk'un.

Ayrica sakin kalmamak icin hic bir sebep yok. Cogu oyuncu sakin kalabilir.En azindan oyuncuyu tepmezsin.donup itersin ki kart yemeyesin.
                  Yumlu'nun pozisyonu hangisiydi ilgilenmiyorum o adamla

Selçuk daha önce de böyle bir vukuat işledi mi hatırlamıyorum o bile çıldırdı.Normal bir tahrik değil o çok sinir bozucu ben olsam döner bir de yumruk atardım (Maç da sıkıntıda ayrıca)

Yorum

• Bir sakatlanan ya da kart cezası olmadıktan sonra çıkacağımız kadro hep aynı olacaktır:

onur

cavanda mustafa douglas constant

mbia okay

yusuf ekici erkan

ndoye

ben olsam, ah ben var ya ben:

onur

cavanda medjani douglas yusuf

mbia okay

marin ekici erkan

ndoye

Maça gelince, tüm ibreler bizi gösteriyor yani, malum kazanamayız...

1. Cüneyt Çakır hasta Fenerli biri olarak Trabzon'un kazanmasına göz yumamaz...
                    2. LigTV, medya Fenerasyın GS'siz bir ligi kaldıramaz...
                    3. Bu kadar iyi bir başlangıç bizim doğamıza ters...

Ha olur da taşlar yerine oturur ve galip gelirsek de, ne diyeyim... BEKLE BİZİ 8!

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yumlu'nun pozisyonu hangisiydi ilgilenmiyorum o adamla

Selçuk daha önce de böyle bir vukuat işledi mi hatırlamıyorum o bile çıldırdı.Normal bir tahrik değil o çok sinir bozucu ben olsam döner bir de yumruk atardım (Maç da sıkıntıda ayrıca)
                      2 sene onceki icerdeki sivas maci.mra donemi.firat vermisti.

Tabi yapabilir ama cezasini da yer.bosingwa'nin tekmesi gibi.bazen isyan edersin. Kac mac almisti boss hatirlamiyorum.

Yorum

• Aklıma 03-04 sezonundak 4-2 yenildiğimiz maç geliyor nedense hep.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• sabırlı oynarsak kazanırız.gs oyun 0-0 sürdüğü sürece üstümüze gelecektir.bjk maçındaki taktiğe yakın bir taktik ile oynarsak kazanırız.ayrıca n doye nin gol atacağına dair bir his var içimde
                          Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• ______Onur______________________

Cavanda______Mustafa______Douglas_______Constant

özer________Okay________Mbia_________Medjani

-----------------ekici-------------------

____________N'Doye__
                            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Tezahürat konusu açılmışken ya Italyanlar gibi ateşleyici tezahüratlar yapacağız ya da epl tarzı anlık ses ve tepkiler. Laylaylay laylay vs. tezahüratları aşırı itici. Cardozo Benfica'nın ateşleyici taraftarlarından sonra düğüne gidecekken aa maç var deyip stada dalmış gibi tezahürat yapan taraftarlar hakkında ne düşünüyordur acaba??

Yorum

2 sene onceki icerdeki sivas maci.mra donemi.firat vermisti.

Tabi yapabilir ama cezasini da yer.bosingwa'nin tekmesi gibi.bazen isyan edersin. Kac mac almisti boss hatirlamiyorum.
                                2 maç yeterli işte tolerans gösterilmeli

Yorum

Yükleniyor...
                                X