Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maratonda yer varmidir daha ?
    Bir Arkadas Pasolig cikartmadan Orduya geldi ve mac bileti almak istiyor daha.

maraton sağ üst kenarda hala yer var.

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maratonda yer varmidir daha ?
      Bir Arkadas Pasolig cikartmadan Orduya geldi ve mac bileti almak istiyor daha.
      Maç için 13 bin civarı bilet satıldı arkadaşlar......

Çoğu kale arkası ve maraton......

Kombinelerle birlikte 15-16 bini buldu an itibarı ile.....

yani maratondan almak isteyenler varsa acele etsinler......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ben buraka cok sans vermıyorum bu macta cunkı defans arkasına atılacak top sansı bulme olasılıgı dusuk snijder ve yasini durdurmamız lazım cavandanın kanadını dusunmuyorum bıle zaten
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Ndoye yerine sprinter bir forvet alsaydık daha farklı bir takım olurduk gibi geliyor bana ndoye maalesef olmamış gibi hIzlı cardozoya hızlı bir partner şarttı

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben buraka cok sans vermıyorum bu macta cunkı defans arkasına atılacak top sansı bulme olasılıgı dusuk snijder ve yasini durdurmamız lazım cavandanın kanadını dusunmuyorum bıle zaten
            Cavanda vs. Sabri. )))

Yorum

• Baya bilet satılmış kale arkası tükenmiş.Maraton'da son 3 blok onlardada çok az yerler var yani toplasanız çeyrek blok kaldı kalmadı. Kapalıda da orta bloklar tükenmiş (A-B-D-) sadece C'de az yer var. Biletler bitecek heralde.
              En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 18.09.2015, 11:42.
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fener gol yiyince trabzon gol atmış kadar seviniyorum, hatta daha çok seviniyorum çığlık filan atıyorum.
                Sizce ruhsal bir bozukluğum mu var arkadaşlar ne dersiniz?
                Fener böyle kötü oynamaya devam ederse ligtvyi yeniden bağlayım diyorum eve, sağlam stres atmış olurum diye düşünüyorum.

emin ol hepimiz aynıyız..şikebahçe takımı sıradan yerlilerle doldu yabancılar fos bu takımda ruh yok bakmayın siz ligde kazandıklarına hakemlerin iteklemesi ile gidiyorlar avrupada hakem faktörü olmayınca böyle apışıp kalıyorlar..her zaman iddia ederim hakemler adil olsun şikebahçe şampiyonluk yüzü göremez en az 50 yıl..

Yorum

• Rüyamda Cardozo futbolu bırakıyordu, insan 31 yaşında futbolumu bırakır diye ikna etmeye çalışıyordum. Szymkowiak sendromunu tekrar yaşadım yeminle.
                  Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Rüyamda 3-1 yeniyoduk Cardozo 2 gol atıyodu 1'i penaltıdan.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Stadyumdaki doluluk şu an %90 -92 seviyesinde...

Maratonda sadece D - E - H gibi köşe Bloklarda bilet kaldı. Onun sayısı da maksimum 1500 - 2000' dir.

Kale arkasında bilet kalmadı.

Kapalıda yer var, onun da köşelerinde var işte...

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen rahat ol alacaz maçı kırbaç manyağı edecez
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Sıkılmadınız mı her maç başlığında stat dolar mı dolmaz mı muhabbetinden?
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Passolig sayılarını kontrol ediyorum dünden bugüne 3000 artış var, sizce bu neyin işareti?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Passolig sayılarını kontrol ediyorum dünden bugüne 3000 artış var, sizce bu neyin işareti?
                              Şampiyonluk geliyor

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyonluk geliyor
                                İstanbul ve ankaradaki maçlarla beraber toplam yüzbini bulabiliriz diye düşünüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X