Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maç satmak değil mevzu. O sezon gs gelenden geçenden 3-5 yiyen, ilk 10'a oynayan bir takımdı. Yanlış hatırlamıyorsam Sebat'tan ve Rize'den de 3 yemişlerdi, tffnin sitesinden bakılabilir, tam hatırlamıyorum.
    Bizim maçtan önce ergun gürsoya gazetecinin biri sordu : "efendim kimin şampiyon olmasını istersiniz?" O da sağolsun sazan gibi hemen "Ben Trabzonlu'yum, gsnin olmasını isterim tabi, ama biz olamıyorsak Trabzon olsun isterim" deyiverdi. Vay sen misin bunu diyen, kaos ortamında kârlı çıkmayı en iyi beceren fener camiası ayağa kalktı, gs maçı Trabzon'a verecek diye. Bir hafta boyunca medya bu konuyu işledi, "gs Trabzon'a yatacak"... fenerli yöneticiler çıkıp gs maçı kazanamazsa ergun gürsoy istifa etmelidir dediler. Sonra gelenden geçenden 5 yiyen gs geldi Trabzon'a, sezon boyu koştuklarının toplamından daha çok koştular, nerdeyse sahada gebereceklerdi. O maçla aynı anda Denizlispor'u yenen fener şampiyonluğunu ilan etti. Peki sonra çıkıp ergun gürsoy "Hadi, şimdi siz istifa edin" dedi mi, tabi ki demedi. Herkes fenerin gazına geldiler dedi ama bence olay o değil, gs her zaman fenerin şampiyon olmasını bize tercih eder. bjk da aynı.
    tamam dediklerinde haklısın ama bunun için gs ye kızamayız ki...Adamlar tabikide gelip oynicak.Sen herkesin 3-5 attığı gs yi ne koşulda olursa olsun yenemiyorsun sonra gelip vay efendim bize maçı vermediler diye gs ye düşmanlık yapmak doğru değil bence...

ha gs den nefret ediyorum alayı şerefsiz orası ayrı bir konu.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çalışma güzel olmuş, kim yapmışsa emeğine sağlık da Trabzonspor'a Kaplan motifi daha çok yakışıyor. Burada bir de Trabzon'da kaplan mı var yeaağğ diye mırıldananlar çıkabilir he İstanbul da aslan, kartal, kanarya şehriydi zaten gibi bir eleştiri doğal olarak cevap niteliğinde olabilecektir. Hayvanat bahçelerini bu işe karıştırmayalım. Yeri gelmişken bunu da söyleyeyim dedim yoksa çok önemli bir mevzu değil. Trabzon da çıksın yensin artık, sahada her yönüyle bir ''takım'' olsun. Önemli olan bu.
      Trabzonspor'un tarihten bu yana kendine seçtiği simge "Karadeniz Fırtınası" şeklinde olmuştur. İstanbul medyası ise Trabzonspor'a başarılarından dolayı "Anadolu Kaplanı" yakıştırmalarında bulunmuş ve bu günümüzde Trabzonspor'un çeşitli yerlerde kaplan figürü ile temsil edilmesine kadar gitmiştir. Ben bir takımın tek ve net bir simgesinin olmasının taraftarıyım. Bu yüzden çizimlerimde daha çok "Karadeniz Fırtınası" figürünü kullanıyorum. Ama kaplan çizene de niye kaplan çiziyorsun demem. Ortak figür belirlemek önemli.
      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'un tarihten bu yana kendine seçtiği simge "Karadeniz Fırtınası" şeklinde olmuştur. İstanbul medyası ise Trabzonspor'a başarılarından dolayı "Anadolu Kaplanı" yakıştırmalarında bulunmuş ve bu günümüzde Trabzonspor'un çeşitli yerlerde kaplan figürü ile temsil edilmesine kadar gitmiştir. Ben bir takımın tek ve net bir simgesinin olmasının taraftarıyım. Bu yüzden çizimlerimde daha çok "Karadeniz Fırtınası" figürünü kullanıyorum. Ama kaplan çizene de niye kaplan çiziyorsun demem. Ortak figür belirlemek önemli.
        Çizimdeki figür fırtınadan ziyade hamsi algısı oluşturdu bende onun için bunu belirttim. İlla bir canlı olacaksa yakışanı ''bence''siyle odur diye. Tabi emeğinize ve görüşünüze saygım var.
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Çizimdeki figür fırtınadan ziyade hamsi algısı oluşturdu bende onun için bunu belirttim. İlla bir canlı olacaksa yakışanı ''bence''siyle odur diye. Tabi emeğinize ve görüşünüze saygım var.
          Algılamalar farklı olabilir. Fikrinize saygı duyuyorum zaten. Hırçın dalgayı bir canlı gibi temsil etmek herkes tarafından aynı algılanamayabilir. Hamsi, balık gibi şeylere benzetilebilir haklı olarak. Farklı denemeler olacak ilerde farklı şekillerde denenecek bu figür tarafımdan.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Algılamalar farklı olabilir. Fikrinize saygı duyuyorum zaten. Hırçın dalgayı bir canlı gibi temsil etmek herkes tarafından aynı algılanamayabilir. Hamsi, balık gibi şeylere benzetilebilir haklı olarak. Farklı denemeler olacak ilerde farklı şekillerde denenecek bu figür tarafımdan.
            O hâlde başarılar diliyorum çalışmalarınızda.

Yorum

O hâlde başarılar diliyorum çalışmalarınızda.
              Teşekkür ederim.

Bu arada içimden bir ses çok iyi oynayacağız diyor bu maç ama bakalım

Yorum

Teşekkür ederim.

Bu arada içimden bir ses çok iyi oynayacağız diyor bu maç ama bakalım
                İnşallah öyle olur, bir bakıma artık öyle olmak zorunda.

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu gs yi dost görenler vs. var ya; siz bu kulübün büyüklüğüne kusura kalmayın zarar veriyorsunuz...

Bu sahte ve sözde dostluk stratejisi nedeniyle sömürülen hep Trabzonspor olmuştur. Bir şey elde eden de hep çıkarcı gs olmuştur.

fb = gs = bjk formülünü benimsenmedikçe Trabzonspor büyüklüğü zarar görmeye devam edecektir.
                  Ben sadece yorumları okumak için şöyle bir göz gezdiriyordum. Bu yorumu görünce dayanamayıp online oldum.

Gerçekten çok haklı bir tespit! Bu klüp için en büyük tehlike, üç hacimli İstanbul takımlarından herhangibirini dost olarak görmektir! Bu anlayışa sahip taraftar kitlesinin oluşmasıdır!

Ne Gs,Ne Fb, Ne Bjk bizim dostumuz değildir!

Basit bir örnekle açıklayayım!
                  O Bjk 2009 senesinde bizim her konuda anlaştığımız Yusuf'u bizim anrenman sahasından kandırıp almadı mı?
                  O Gs şike sürecinden sonra yara almış takımın yıldızlarına leş kargası gibi üşüşmedi mi?
                  Fb'yi yazmaya gerek yok!

Aklınızı başınıza alın!
                  Üç İstanbul hacimlisinden bize dost most olmaz! Bu martavalları artık geçin!

Gelelim bugünki maça, bu kadro bu kafa bu yönetim DERBİ KAZANAMAZ!
                  Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                  -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                  -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Şİkeci fenerle şu son 3 yıldır şu kadar husumetimiz olmuş olmasına rağmen,şu salatalardan daha çok nefret ediyorum hala....
                    Şu adamları yenmemiz lazım artık.....
                    Bu kadar itici bir takım olmamaz.....

Şöyle 5 atsak da göndersek şunları ne iyi olur....
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bugün sahaya 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor yazılı pankartla çıkalım
                      bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• Her derbi maç öncesi bu foruma gelir, derbiyle ilgili başlığı okurum. Pek öyle yazı da yazmam.
                        Her derbi maçı öncesinde de fix okuduğum yorumlar şunlardır:
                        -Sol kanatta ..... oynarsa alırız...
                        -Takım şu dizlişle sahaya çıkarsa alırız...
                        -Hoca korkak oynatmazsa alırız...
                        -Rüyasını gördüm 1-0 alacaz...
                        Derbi maçtan sonra da girerim ve gördüğüm manzar-i umumiye şu olur:
                        -Bu topçuların çoğu ruhsuz...
                        -Bu yönetimle iş gitmez...
                        -Teknik direktör istifa...
                        Sonra forumdan banlananlar, küfredenler kızanalar vs vs...

30 yıldan fazladır bu kısır döngü devam etmekte ve edecek de...
                        Trabzonspor'un kurtuluş reçetesi 2 türlüdür halbuki...
                        Ya kendi öz değerlerine dönüp, ekonomik olarak haddini bilip kendi öz topçusunu yetiştirecek...
                        Ya da ekonomik olarak büyüyüp, gerçekten yıldız topçuları transfer edebilecek bir hale gelecek ve profesyonel bir yönetim tarafından yönetilecek!

Akla en yakın olanı, Trabzonun köylerinden ilçelerine, merkezine kadar yaşı uygun yeteneği ve fiziği olan AHLAKLI çocukları bulup onları küçük yaştan itibaren profesyonel futbol okullarında eğitecek!
                        Ayrıca senin bir sürü yaylan var! Çıkar topçuları yaylaya o oksijen azlığında koşu idmanı yaptır! Açılsın futbolcunun ciğeri... Tazı gibi koşsun saha onlara küçük bile gelir!
                        Götünü kaldırıp da koşamayan bir topçuyla sen ne edeceksin? O zaman beni oynat Ts'de!!! Ben en azından oyunu okuyorum. 33 yaşında koşamam belki ama paslarım en azından yerine gider
                        Velhasıl işi gücü Trabzonspor olanlar Trabzonsporu yönetmelidir!
                        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım olsaydık da yenseydik onları...

Ne yani maçı bize mi vereceklerdi?

Allah Allah...
                          o sene o maçta staddaydım hatta maratondaydım. daha 20'dakikada fenerim 2 3 fark attığı haberi gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. ayrıca açıkcası o maçta; hakan ve arif gol atmamak için direndi resmen
                          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=0fHYOEy70s4

Moda girelim biraz..
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• 2-4lük maçtan ben gururlanırım arkadaş, adamlar maç mı vereceklerdi ?
                              sen gsyi tarihinin en kötü zamanlarından birinde yenemedin, ertesi sene de asyde 0-2 yendin şlye göndermedin bu işler böyle

Yorum

• Ilk yarıda gol bulursak 2-3 farklı kazanırız.
                                En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 16:26.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X