Kadir ile Zeki yok. Ben umutluyum.
Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
Çok gol olacağı kesin ama kim atar göreceğizTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
gs macindaki hakemi gördükden sonra ve bugün verilmeyen penalti kirmizi görünce hakem umarim serefsizlik yapmaz.
Galibiyet süper olur....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin ÇakıroğluYorum
-
Kasımpaşa gibi rahat yeneceğimizi düşünüyorum..İnşallah umduğum gibi oluranlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!Yorum
-
İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Bamba, Aykut, Bourceanu, Soner, Yusuf, Özer, Olcan, HenriqueYorum
-
"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
Aman Hami dikkat et. Galatasaray'ı yenemeyeni fena dövüyorlar.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bu maça fazlasıyla konsantre olacaktır takım.
Kaç haftadır -eskiye nazaran- ne güzel oynuyoruz. Bu oyun etkisini derbide çok daha fazla gösterecektir.
Belki forvetlerimizden ötürü galip gelemeyeceğiz ama oyun anlayışı olarak Mancini ve öğrencilerini tuş edebiliriz.Yaşamak Direnmektir!Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum