Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
Haberin birinde galatasaray futbol okulu öğrencileri Ünal Aysalın yanına geldi diye bir habe rresmindede gs formalı minikler var..
Gs futbol okulu diye bir kurum TRABZON da var ve minil çocuklar oraya gidiyor ise...
Vay halimize..Çocuğunu oraya gönderenlerede yazıklar olsun..O okulu TRABZONDA açtıranlarada yazıklar olsun...Yorum
-
Trabzon'da öyle bir şey yok. Rize veya Ordu'dan gelmişlerdir...Haberin birinde galatasaray futbol okulu öğrencileri Ünal Aysalın yanına geldi diye bir habe rresmindede gs formalı minikler var..
Gs futbol okulu diye bir kurum TRABZON da var ve minil çocuklar oraya gidiyor ise...
Vay halimize..Çocuğunu oraya gönderenlerede yazıklar olsun..O okulu TRABZONDA açtıranlarada yazıklar olsun...Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
saçmasapan dostluk mesajları, yok anadolu klüplerinin ağabeyi lafları. ne kadar boş işlerle uğraşıyoruz. trabzonspor tüzel kişilik, arada ekonomik ilişkiler var lig yarışı var. dostluk ne demek, ağabey ne demek? saha kaldırmaz böyle şeyleri. klübü profösyönel bir şekilde yönetmek zorundasınız. ne olacak abi olunca, küçük kardeşlerinizin puana ihtiyacı olunca puan mı vereceksiniz? dostlarınıza ucuza oyuncu mu yetiştireceksiniz? neye yarayacak yani bunlar? boş işler, bomboş işler hem de.Yorum
-
Şu sinsi kulüple,büyük ve küçük şikecilerle dost olunmayacağını ne zaman anlayacak bu taraftar ve yönetim.Böyle yaptıkça şu istanbul takımlarına olan nefretim daha da artıyor.Biz kendi işimize bakalım.Birlik ve beraberlik içinde kulübü bir üst seviyeye çıkarmanın yollarını arayalım.Kurt ile kuzunun dost olması gibi bir şey bu.Tamamen saçmalık.Hala daha dostluktan bahseden taraftarımıza da söyleyecek bir şey yokYorum
-
şike sürecini bir kenara bırakarak söylüyorum galatasaray trabzonspor'a tarih boyunca en büyük zararları vermiş klüp.yakın tarihte bile bir sürü örneği var.ama ne hikmetse trabzon'da gs sempatisi fb antipatisi var.fb antipatisi olmasını eleştirmiyorum ama artık azınlıkta bile olsalar şu gs'ye sempati duyanların bitmesini istiyorum...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?Yorum
-
istanbul takımlarına sempati duyanın bizimle uzaktan yakından alakası olamazManuel Fernandes&Gustavo ColmanYorum
-
Saman altından su yürütüp sinsi davranıyorlar ve biz onlarla şampiyonluk yarışı yapmadık.şike sürecini bir kenara bırakarak söylüyorum galatasaray trabzonspor'a tarih boyunca en büyük zararları vermiş klüp.yakın tarihte bile bir sürü örneği var.ama ne hikmetse trabzon'da gs sempatisi fb antipatisi var.fb antipatisi olmasını eleştirmiyorum ama artık azınlıkta bile olsalar şu gs'ye sempati duyanların bitmesini istiyorum...Yorum
-
Takımımız sahada; Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Yumlu, Caner, Bourceanu, Özer, Yusuf, Olcan, Adrian ve Henrique onbiriyle mücadele edecek.Yorum
-
-
Bosingwa stoperde Aykut ise uzun bir aradan sonra solbeke kayacak. Hoca Caner'i niye çok tuttu anlamış değilim çok ağır kalıp sürekli faul yapıp duruyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Ynt: Trabzonspor - Galatasaray | STSL 33. Hafta | 11.05.2014 - 19.00
Lampart kesik yemiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum