Bravo Yusuf .. Maçı güzel idare ediyorsun !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
biizm golü vermeyen yan hakem değiştiİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aha aleks tascigavat belasini buldu
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Kacan gole bak.
Henrique muhtesem bir pas verdi, Yusuf karsi karsiya kotu de vurmadi, gol zannettim valla. Top yandan disari cikti."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Macin en net pozisyonuydu. Yazik oldu."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
İlk olarak Miserable tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer'in yerine Abdülkadir'i sokan adam td olarak sıfırdır bana göre. Juve rövanşı ve sonrasında ligdeki 3-4 maçta bunu ispat etti. Bu maçı kazanırız ya da kaybederiz, avrupaya gideriz ya da gidemeyiz gelecek sezona Hami ile başlarsak bu sezondan pek farklı bir sezon geçirmeyiz. Yeni yönetim mi olur, iho mu olur bilemem mutlaka futbolu yalayıp yutmuş tecrübeli yabancı bir td lazım bize.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oldu, sakatlandı mı?
.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 20:15.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
saçma sapan bir defans ve golişteUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum