İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKOCAAAA Trabzonspor 17 mactır DERBİ kazanamıyorsa hani nerde Trabzonsporluluk. Bu takım artık anlamını yitirmiş sıradanlaşmıştır.
Yorum
-
Lan deplasmanda mac kazanamayan takımdan dört gol yedik rezillik resmen. Şu maçta öğrendim ki gs en rahat deplasmanlarını bizimle oynuyor.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Bu maçı kaybetmemize cok üzülmedim.. Acıkcası kral cıplak dedi bize sonuc.. Takımı bastan asaüıya değistirmeye gerek yok bir iki tane 1. sınıf oyuncu ile 2-3 tane takıma direk monte edilecek kaliteli yerli ile seneye çok daha iyi olurz.. Yeterki su yonetimden kurtulalım.. İHO bu takıma yakışmıyor.. Para için Kazlıçeşmeye gitmek takımı satmaktır..
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan deplasmanda mac kazanamayan takımdan dört gol yedik rezillik resmen. Şu maçta öğrendim ki gs en rahat deplasmanlarını bizimle oynuyor.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupaya gitmemiz lazım saçmalamayın orda bi istikrar tutturduk herşeyden önemli avrupaAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum