Trabzonspor 1 - 4 Galatasaray | STSL 33. Hafta | Maç sonucu
Daraltma
X
-
-
-
Yorum
-
----------------Onur----------
Bosingwa-----Mustafa--Aykut---Akbas
---------------Borceanu------------
-------------------Özer-------------
-----Olcan------Adrian-----Yusuf----
---------------Henrique------------
Olur ilk 11....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
drogba yoksa gs den kolay kolay gol yemeyiz.drogba sneijder ve burak arasında muhteşem köprü oluyor o yaşına rağmen ama o yokken 2 si bir türlü anlaşamıyor ofansta
Ayriyetten sabri ve semih sağ kanadıyla çıkarlarsa yusuf bayram eder
Yorum
-
Bosingwa oynayacak mı kesin ? Sakatlık durumu nasıl takip edemedim.
Sola Akbaş yerine Keleş yazalım
Edit: Kadir cezalıymış Akbaş iyi futbolcu aslında
En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 14:49.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Trabzonspor - Galatasaray | STSL 33. Hafta | 11.05.2014 - 19.00
Zor Maç ama alacağız Allah'ın izniyle
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
Çalışma güzel olmuş, kim yapmışsa emeğine sağlık da Trabzonspor'a Kaplan motifi daha çok yakışıyor. Burada bir de Trabzon'da kaplan mı var yeaağğ diye mırıldananlar çıkabilir he İstanbul da aslan, kartal, kanarya şehriydi zaten gibi bir eleştiri doğal olarak cevap niteliğinde olabilecektir. Hayvanat bahçelerini bu işe karıştırmayalım. Yeri gelmişken bunu da söyleyeyim dedim yoksa çok önemli bir mevzu değil. Trabzon da çıksın yensin artık, sahada her yönüyle bir ''takım'' olsun. Önemli olan bu.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.Yorum
-
Bu cincona sempatik bakanları anlamak zor. Bu ülkede en az fenev kadar hakkımızı yemiştir. Birinin diğerinden hiçbir farkı yok.
Bunun en yakın kanıtı ve örneği de ilk maçtır. Yapılan yosmalıkları herkes gördü.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Maç satmak değil mevzu. O sezon gs gelenden geçenden 3-5 yiyen, ilk 10'a oynayan bir takımdı. Yanlış hatırlamıyorsam Sebat'tan ve Rize'den de 3 yemişlerdi, tffnin sitesinden bakılabilir, tam hatırlamıyorum.
Bizim maçtan önce ergun gürsoya gazetecinin biri sordu : "efendim kimin şampiyon olmasını istersiniz?" O da sağolsun sazan gibi hemen "Ben Trabzonlu'yum, gsnin olmasını isterim tabi, ama biz olamıyorsak Trabzon olsun isterim" deyiverdi. Vay sen misin bunu diyen, kaos ortamında kârlı çıkmayı en iyi beceren fener camiası ayağa kalktı, gs maçı Trabzon'a verecek diye. Bir hafta boyunca medya bu konuyu işledi, "gs Trabzon'a yatacak"... fenerli yöneticiler çıkıp gs maçı kazanamazsa ergun gürsoy istifa etmelidir dediler. Sonra gelenden geçenden 5 yiyen gs geldi Trabzon'a, sezon boyu koştuklarının toplamından daha çok koştular, nerdeyse sahada gebereceklerdi. O maçla aynı anda Denizlispor'u yenen fener şampiyonluğunu ilan etti. Peki sonra çıkıp ergun gürsoy "Hadi, şimdi siz istifa edin" dedi mi, tabi ki demedi. Herkes fenerin gazına geldiler dedi ama bence olay o değil, gs her zaman fenerin şampiyon olmasını bize tercih eder. bjk da aynı.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...Yorum
-
Yorum
-
Rüya lobisi
İnşallah sonuç rüyalarınız gibi olumlu olur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum