Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet, çok merak ediyordum Halil ve Serkan bu maçta kadroda olursa , yeni hoca hakındaki yorumlar ne olur aceba diye......

Yorum

• bence serkan colman ortasaha merkez. adrian sağda olcan solda alanzinho forvet arkası. yada adrian forvet arkası alanzinho sağda
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sakin olun arkadaslar sadece ortasahanın dizilişini merak ediyorum.Herhalde hoca ortasahadan gol bolgesıne cok adam sokmayı hedeflemıs.Bugun ortasaha da adrian veya alanzınho maca damga vurabılır
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Ya ne oyuncumus su Halil kimse vazgecemiyor adam yenilgileri normal goruyor birde utanmadan 11 de oynuyor yazik maca bakmiyam yine cikana kadar
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Oyun planını ve yapılacak değişiklikleri yani maçı önce bir izleyelim.Hocanın mantalitesi,düşüncesi ne imiş bir bakalım.G.Atep'i analiz edip bu şekilde bize ilginç gelen dizilimle başlıyor olabilir.Bakıp göreceğiz.

Yorum

• Yasin Eskisehir macinda fena degilmiydi? Herkesin görüsüne saygim var,serkanin orda oynamasinida dogru bulmuyorum.Ama Yasin nedir Allah Askina o macta bile sacmaladi.
              Ben Emersonun Stoperde oynamasini dogru buluyorum.Pasla cikiyor iyi yapiyor.Sol bek icin biraz yavas.
              Mustafa Yumluya dikkat etmeliyiz,onu tutarsak 1-0 aliriz Maci.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ortasahayla bütünleşen bir maç olacak

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Volkan kadroda yok Soner yedek..
                  Emre ve Henrique'de yok

Yorum

• Serkan'ı belki defansif orta saha olarak oynatır?
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• halilin sakallar dahada uzamıstır sımdı persembeden bu yana

Yorum

• yine farklı bir kadro hayırlısı olsun

Yorum

• Ne var ulan şu Halil'de ?

Yorum

• Serkan büyük Ihtima Ön Libero oynuyordur, Olcan Sag kanat, Alanzinho Sol kanat

Yorum

• Ulan yeter Halil nedir ya Akhisar'ın forveti bile olamaz Halil mi bizi kurtaracak lanet olsun ya
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                halilin sakallar dahada uzamıstır sımdı persembeden bu yana
                                Kesmiş sakalları..

Yorum

Yükleniyor...
                                X