küme düşüyoruz puan durumunu açın bakın şakası kalmadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
serkan trabzonda ortasahada hangi maç oynadıysa hep yenildik...böyle birşeyi yapmanın mantığı ne allahını seversen
orta sahaya dinamizm demeyin ben 90 kiloyum serkandan daha dinamiğim inanın
lanet olsun ya böyle işe
gol umudumuz da halil bey...hayırlısı artık
1 puan iyidir diyorum特拉布宗冠軍
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmerson'un yeri büyük risk,
Alanzinho'lu orta alan çok yumuşak görünüyor,
Serkan'da sorun görmüyorum ben,
Halil golcü olduğunu hatırlar inşallah.Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
-------------------------------------onur---------------------------------------------------------
celutska--------------------yumlu---emrson--------------------------------------cehc------------
serkan-------------------------colman---------adrian----------alanzinho---olcan------
---------------------------------------------halil---------------------------------------------
kanatlar iyi özellikle sağ kanat haftalardır yazdığım gibi
solda eldekilerin en iyisi tek sorun orta saha adrian ve alanzinho çok savunma yapmıyor emerson ve yumlu savunma göbeği sorun çıkabilir buralarda orta göbek savunma sorunu yaşatmazsa çok iyi olur bence ilk kez kanatlar doğru oyuncularda
Yorum
-
İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmersonun yeri değil mustafa yumlu'nun yeri riskli ,emerson geriden pasla cıkıyor oyle vurmuyor gelısıguzel.Hoca zaten Halil'le çözmeyecek maçı ortasaha ıle vuracak dedıgım gıbı alanzınho veya adrıan maca damga vururTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Bu vakitten sonra kadro önemli değil arkadaşlar bize düşen TRABZONSPORUMUZU ve Tolunay hocayı desteklemek takımımız bir iki maçla düzlüğe çıkacağına inanıyorum ALLAHIM Bizi utandırmasın.Başarılar TRABZONSPORUM başarılar Tolunay Hoca
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnteresan Bir kadro çok şaşırdım ama ön yargılı olmayacağım. İnşallah kazanırız
Arkadaslar dizilişi tam olarak yazabilirmisiniz?
celustka mustafa emerson cech
serkan colman alanzinho olcan
adrian
halil"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Halil tek forvet oynayamaz arkadaş bunu anlamak çok mu zor ? Açıkçası kadro CL'deki savunma kadrosu gibi olmuş . Acaba Serkan ortada Colman ve Alan önünde Adrian sağda mı yoksa Serkan sağda Colman-Alan-Adrian ortada mı ? Bence Serkan Zokora'nın yerinde oynayacak .
Celu-Mustafa-Emerson-Cech
---------Serkan------------
Adrian-Colman-Alan-Olcan-
----------Halil-----------
?En son SAFA tarafından düzenlendi; 03.02.2013, 15:22.Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
Yorum