Evet, çok merak ediyordum Halil ve Serkan bu maçta kadroda olursa , yeni hoca hakındaki yorumlar ne olur aceba diye......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sakin olun arkadaslar sadece ortasahanın dizilişini merak ediyorum.Herhalde hoca ortasahadan gol bolgesıne cok adam sokmayı hedeflemıs.Bugun ortasaha da adrian veya alanzınho maca damga vurabılırÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Ya ne oyuncumus su Halil kimse vazgecemiyor adam yenilgileri normal goruyor birde utanmadan 11 de oynuyor yazik maca bakmiyam yine cikana kadarYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Yasin Eskisehir macinda fena degilmiydi? Herkesin görüsüne saygim var,serkanin orda oynamasinida dogru bulmuyorum.Ama Yasin nedir Allah Askina o macta bile sacmaladi.
Ben Emersonun Stoperde oynamasini dogru buluyorum.Pasla cikiyor iyi yapiyor.Sol bek icin biraz yavas.
Mustafa Yumluya dikkat etmeliyiz,onu tutarsak 1-0 aliriz Maci.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan kadroda yok Soner yedek..
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalilin sakallar dahada uzamıstır sımdı persembeden bu yana
Yorum
Yorum