Yedekler ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
20. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
--------------Onur Kivrak-------------
Celustka -- M.Yumlu - Emerson -- Cech
---------------- Colman --------------
--------- Alanzinho - Adrian ----------
Serkan ------------------------- Olcan
---------------- Halil -----------------
Dizilis bu galiba
Yorum
-
antep akiliysa kanatlardan yarar bizi.Gol atmamiz sans isi.orda olsam Halili yuhlardim.Trabzonspora yakismayan birisi.Simdi gol atar ama dedimin arkasindayim.Almaya da vasatin altinda bir Kaiserslautern sezonu bu kadar ekmek yedirtiri mi bir yetenek fukarasina.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Hamza Milet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasin eskisehir maçinda fena oynamadi, neden kesildi
Halil i oynatmakda neyin nesi?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian'a sevindim.anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum
-
İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle--------------Onur Kivrak-------------
Celustka -- M.Yumlu - Emerson -- Cech
---------------- Colman --------------
--------- Alanzinho - Adrian ----------
Serkan ------------------------- Olcan
---------------- Halil -----------------
Dizilis bu galiba
İnşallah yanılırım.
Emre'nin ilk 18'de olmaması şaşırttı beni.
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlın işte hocanız!
Güya suç Şenol hocadaydı, Serkan, Halil evlatlarıydı!
Yazıklar olsun, bu ne biçim kadro!
Yorum
Yorum