Transfer şart ama bize önce ruh lazım ! Sırf sahada değil saha disindaki ruh da kaybolmuş malesef..onceden hangi gsli takımını Trabzon'da karsilayabilirdi? Bu modern futbolun geregiyse ben istemiyorum böyle modernlik..taraftarın ruhsuzlugu oyunculara da gecti tabi..ne diyeyim sike operasyonuna sevinemez oldum kendiyle birlikte herkesi mahvetti ezikspor..fikstür sıkışıklığı, belirsiz bir ligde oynamak hepsi fener pisliği yüzünden..ortamda gsye yaradı..aynı kadroyla inanın su gsyi rahat yenebilirdik biraz ruhla oynasaydık..gerçi futbolcularada hak vermek lazım gecen sene nerdeyse tüm derbileri kazandık sonuçta şampiyonluğu verdiler mi? Bugün gsyi farklı yenseydik ne olacaktı? Gencler macında bı hakem hamlesi Trabzon alaşağı..bu ligden bize hayır yok kabullenelim artık..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
bu kadar berbat oynanmaz yaa adamlarda ruh denen birsey yok tamam formsuz oldugumuz gunler olur ama en azindan mucadele edin hic birsey yapmiyosaniz bile agresiflesin tansiyonu yukseltin bu ne boyle ölu gibi oynuyolar, taraftarlara zaten soylicek soz bulamiyorum tiyatro izlediler resmen hadi bi bok yapmiyonuz 2-0 gerideyiz bari butun stad selcuka kufur etseydiniz sahaya birsey atsaydiniz sessiz durmaktan iyidir
Yorum
-
Maçtan sonraki yorumlarını hiç gerçekçi bulmasın kimse. Adam resmen ihtiyacı olmadığı halde Ceyhun u oyuna aldı bu zamana kadar oyuna sokmayan adam Trabzon maçında oynatıyor adamı . Ceyhun da saf biraz tabi ben olsam girmem oyuna hocamı lan o .İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca bu akşam Trabzonspor taraftarını galyana getirip sahaya indirmeye çalışan Fatih Terim'e olan nefretim biraz daha arttı.
Yorum
-
İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs çok iyi top falan oynamadı yahu.
Biz çok kötüydük.
İlk yarıda 2 şut 2 gol.
İlki Cech'in hatası, 2.si hakem hatası.
Şişirmeyin o kadar Gs takımını.İkisine de sonuna kadar katılyıroum yalnız olmadığıma sevindim, ancak tek emin olduğum nokta bu takımdaki 30 civarındaki oyunculardan daha sahaya çıkmamışlar bile var, gerçi çıkanlarda hep aynı olunca olmuyor işte, büyük ihtimalle Şenol hoca devre arası çok kişiyi postalar, postalamalıda...İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca bu akşam Trabzonspor taraftarını galyana getirip sahaya indirmeye çalışan Fatih Terim'e olan nefretim biraz daha arttı.
Yorum
-
Hoca gönderilmiş, takım yenilenmiş.Böyle şeyler yapmayalım arkadaşlar, skor taraftarlığının kimseye bir faydası yok.
Kötü bir gün olabilir, hatalarımızdan ders çıkararak önümüzdeki maçlara bakmalıyız.Klişe olabilir ama gerçekten de doğru bir tabir.
Elimizdeki malzeme bu ve yarın transfer yapılamayacağına göre oyuncularımıza destek olmalıyız.
Önümüzde önemli maçlar var ve 2 galibiyet bize çok faydalı olacaktır."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Aynen yahu bize her yer Trabzon ama Trabzon haric!İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle.
Taraftarda ayniydi...Sadece Selcuk'u islikladilar...Yahu rakip Gaysede sadece Selcuk mu var? Digerleride sana karsi mücadele ediyor...!
3 büyütülmüsler ve bursanin Taraftarlari Avni Akerdeki cekirdekcilerden kesinlikle daha iyi atesliyor Takimi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Ya birakin Senol Hocayida su Taraftar konusuna gelin...Islik denen birsey yoktu diyorum ya...Hakemi baski altina almak yok...Yok yok...Adam kirmiziyi o kadar rahat cikardi ki...Burak'a nasil cakti sari karti...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Aynı şekilde bende dövecektim birini . Ayrıca gs taraftarı Fenerbahçe ve bjk lilerden daha kovalak bi taraftarmış bunu da anladım . Kırmızı karttan sonra da kalktım gittim zaten bidaha da izlemeye gitmem heralde devre arasına kadarİlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Gerçekten Çok Sinirliyim Kahvede Bi Tsli Bendim Neler Dediler Ya
Yorum
-
kim ne derse desin tarihimizdeki en iyi yabancı jaja idi: ne şota ne bir başkası..geçen sene için şampiyon ilan edileceksek bu adam sayesinde ilan edileceğiz.82 puanın 40 ında direk olarak emeği, etkisi, katkısı vardı.bizim milletteki bu disiplin sevdasına hasta oluyorum..
disiplin bahane edildi teofilo gibi golcü elden çıkarıldı, disiplin bahane edildi jaja elden çıkarıldı, ee yattara zaten disiplinsiz denilerek oynatılmadı bile..engin disiplinsiz denildi gs ye verildi..kalanların hepsi disiplinli al evir çevir oyna şimdi...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Eyvallah. Birisinden bu mesaji bekliyordumİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStres atmak icin kanaltürki acin, basladi
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Sende pres yap..! Sifir pres ile oynadik...Hele Burak'in ayakta duracak hali yoktu be...İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize pres yapan takımlara karşı çok zorlanıyoruz.
İleride basıp oyun kurdurmuyorlar.
Burak'ı da o an iki kişi tuttumu iflas ediyoruz..
Ah ulan Umut..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum