Hoca gitsin demiyorum, daha doğrusu diyemiyorum çünkü Trabzonspora gelebilecek daha iyi bir hoca yok. Zaten takımı şampiyon yapan Hoca'nın da daha çok kredisi olmalı. Ancak biraz kendi yanlışlarında ısrar etmemeye çalışması lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Kimse topçulara suç bulmasın.Hoca 2. yarıya Alanzinhoyu oyunu almıyor,83 de küfür eder gibi oyuna sokuyor.Takım 2-0 mağlup,hücumcu çıkarıp defans oyuncusu sokuyor 60. dklarda.Hoca zaten galibiyete inanmıyor ki,topçular oynasın...Sanki dünyada ilk 10 kişikalan takımbiziz.Dinamo kiev geldi burda 80 dk 10 kişi oynadı bizi yendi gitti...
Yorum
-
Takımda disiplin yok. Colman bile geri gelmiyor bazen adam orta saha yahu! Nasıl geri gelmezsiniz ya. Biz ne olduk arkadaş ben anlamıyorum. Daha hırslı oynayın şike varsa. Daha hırslı oynayın haksızlık varsa. Yürüdünüz resmen.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
* Şenol Hoca'dan önce hepsi varmıydı ?İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş;biran önce gitsin,giderkende Ünalıda Henrikeyi,adrianı,barış ataşınıda alsın gitsin,bizim 4.olmak için Şenol Hocaya ihtiyacımız yok,çok iyi bir kaleciydi ama hiç iyi bir t.direktör olamadı
0-2 yenik takımın hocası kendini karşıya götürecek tek adamı 80 küsur dakikada oyuna alıyor,Alanzinho baştan oynasaydı kanımca GS'nin kazandığı o frikiklerin hepsini biz kazanacaktık büyük ihtimalle..
Acı ama gerçek bakın medyaya methiyeler düzer hocamıza,ama ne hikmetse bırak istanbul takımlarını ligin orta seviye takımlarından bile hocamıza teklif gelmez ne çelişki değilmi??
Bir hoca hiçmi cesur olmaz ya,rakibin emresi kaç yaşında,bizim hocamız takıma yeni oyuncuları aldıktan 1 sene sonramı kazandıracak??
Takımımızın bu korkak futbolu maalesef hocanın felsefesi ve ben bir Trabzonsporlu olarak korkak,aciz oynamayan bir takım seyretmek istemiyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben de bazı foto ve bilgileri yukarıda Gamze ablanın paylaştığı maille birleştirerek aşağıdaki metni hazırladım.
Mailleri gönderirken fotoğraflara vs. dikkat ederek atalım ki amacına ulaşsın.
Aşağıdaki maillerin hepsine atalım:
giancarlo.abete@uefa.ch
gianni.infantino@uefa.ch
michel.platini@uefa.ch
info@uefa.com
contact@uefa.com
İŞTE METİN
Dear Sir or Madam,
As of 12/09/11, an important outcome has arised regarding the match fixing allegations in STSL (Turkish 1st Division Soccer Organization). The indictment by the public prosecutor has been accepted by the court and details of the allegations are publicly available.
And here, I just aim to show you some of the outstanding details in the indictment and hope to get your attention…
Payments made to İlhan Ekşioğlu (one of the arrested managers of Fenerbahce SK) from the club’s safe, between the dates 28.02.2011- 11.05.2011;
Joint No Date Payment voucher no Amount (TL)
2356 28.02.2011 2357 404.500
3162 15.03.2011 3164 35.000
3336 18.03.2011 3338 159.110
6657 23.05.2011 6671 401.750
7761 08.06.2011 7777 636.400
4723 08.04.2011 4731 307.400
5229 19.04.2011 5239 50.000
6407 11.05.2011 6421 65.700
6408 11.05.2011 6422 35.950
6415 11.05.2011 6429 106.500
6419 11.05.2011 6433 14.500
Total: 2.216.810 TL – almost 1.000.000 Euro
The prosecutor claims and concurently verifies that the money is used in match fixing activities.

This is the “Mini Cooper” İlhan Eksioglu bought for Abdullah Başak, who was in charge of conducting the match fixing activities regarding Sivasspor – Fenerbahçe match in the last week of the season, dated 22.05.2011. The photo was taken in 04.06.2011 when Başak received the car following the completion of sale transactions.
The prosecutor claims and concurently verifies that the car is the reward of "succesful" match fixing activity...

Eskisehir. Ali Kıratlı (one of the arrested members of the illegal match fixing organization led by Aziz Yıldırım) carrying a white bag. Date: 07.04.2011. Two days before the match between Eskisehirspor – Fenerbahçe. ( Result: Eskisehir 1-3 Fenerbahce)
The prosecutor claims and concurently verifies that the white bag is filled with money used in match fixing activities.

İstanbul. Yusuf Turanlı ( another one of the arrested members of the illegal match fixing organization led by Aziz Yıldırım) and İbrahim Akın ( one of the arrested football players of İstanbul BB Spor). Date: 06.05.2011. 5 days after the match between İBB Spor and Fenerbahce. (Result: Fenerbahce 2-0 İBB)
Turanlı gives 100.000 $ to İbrahim Akın in a black nylon bag.
The public prosecutor claims and concurently verifies that the black bag is filled with money used in match fixing activities. And in the meantime, İbrahim Akın confesses the deal in his statement to the public prosecutor.

And these are the other photos of the money used in match fixing activities regarding the match between Fenerbahce – Ankaragucu. Result: Fenerbahce 6-0 Ankaragucu.
The prosecutor claims and concurently verifies that the money used in match fixing activities…
**
Although soccer fans and the majority of the public have already been convinced that Fenerbahce heavily involved in match fixing (illustrated and proven by photos,phone taps etc), the soccer federation is interestingly avoiding to get to the conclusion of relegating/punishing this club. We fear that the fanatic views of some of the authority bearing personnel including the president Mehmet Ali Aydinlar is a part of this unevenhanded behaviour.
We trust and hope that the encapuslating power of Uefa will step in once again and make sure the game is played and decided on the pitch regardless of federations favoritisms, corruption mechanisms and financial interest.
We appreciate your help in giving us a head start.
Respectfully yours
Bu kalabalığı olumlu yönde değerlendirmek istiyorum , az sakinleşin arkadaşlar , az sakin.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Pawel Brozek hakkını helal et bize !
Mağlubiyetin sorumlusu bence Şenol Güneş'tir diyeceğim ama çoğu kişi kabullenmeyecek o yüzden kendi kendime söyleyip durayım. Emre Çolak'ını, Şemih Kaya'sını sahaya sürebilenlere maalesef biz Eren'imizi, Sercan'ımızı gösteremiyoruz. Rotasyon şart değil farzdı artık bir önemi kalmadı.
Hayırlı akşamlar herkese...Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş;biran önce gitsin,giderkende Ünalıda Henrikeyi,adrianı,barış ataşınıda alsın gitsin,bizim 4.olmak için Şenol Hocaya ihtiyacımız yok,çok iyi bir kaleciydi ama hiç iyi bir t.direktör olamadı
0-2 yenik takımın hocası kendini karşıya götürecek tek adamı 80 küsur dakikada oyuna alıyor,Alanzinho baştan oynasaydı kanımca GS'nin kazandığı o frikiklerin hepsini biz kazanacaktık büyük ihtimalle..
Acı ama gerçek bakın medyaya methiyeler düzer hocamıza,ama ne hikmetse bırak istanbul takımlarını ligin orta seviye takımlarından bile hocamıza teklif gelmez ne çelişki değilmi??
Bir hoca hiçmi cesur olmaz ya,rakibin emresi kaç yaşında,bizim hocamız takıma yeni oyuncuları aldıktan 1 sene sonramı kazandıracak??
Takımımızın bu korkak futbolu maalesef hocanın felsefesi ve ben bir Trabzonsporlu olarak korkak,aciz oynamayan bir takım seyretmek istemiyorum

izleme o zaman AllaAlla
senol hoca cesur degil ama 3 forvetle cikiyo elestireye gel..
neyse konusmaya gerek yok bence.mantik ayni mantik
Yorum
-
zaten senol hoca 60 yasinda istesende kalmayacak o zaman ne yapacanİlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstifa ederse Trabzonsporu izlemeyi birakirim. Cünkü biliyorum ondan sonra yine Ziyalar ve Hugo Brosslar gelecek.
takimimi tutuyorsun hocayimi karar verin Ziya dedigin adam takimi iki sene lig ikincisi yapti senol hocadan farki yok kafana takma senol hoca kac kere gonderildi biraz gidin wikipediaya bakin Senol hocanin hocalik doneminde sampiyonlugu yok elin fatih terimi kac sampiyonlugu var simdi ertugrul saglamin bursayla sampiyonlugu var senol hoca trabzonsporun en iyi kadrosuna hocalik yapti 3 sene sampiyon yapamadi o kadrodan 6 milli topcu vardi birakin adamciligida kulubunuz icin hayirlisini dusunun senol hoca elini tasin altina koyacak gidip topcu aldiracak yada genclere yerini birakacak. bugun ugrassak tolunay sota dan birini aliriz istesek ertugrulu bile alirizsensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum