Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftar da yine yoklari oynadi ama sahada gezinen futbolcu toplulugunu gördükten sonra onlara daha fazla yüklenmek insafsizlik olur.

Bu aksam sahaya cikan takim 1-2 oyuncu haric ruhsuzlar toplulugu idi,futbolcular bu utancin hesabini vermelidir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak OFLUTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transfer sart ama maalesef senol hocanin bu isden pek iyi notu yok. bu demek degilki ISTIFA edsin.........
      he alak yılmaz vuralı bakak dalgamıza
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Tolga'nın kafasına gelen su şişesi , maçı kapatamama vesile oldu. Sanki o şişe benim kafama isabet etti. Yıkıldım o an

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkiye'nin en çirkef takımına yenilmiş olmak çok zoruma gidiyor.

Baros, Melo, Sabri,Ayhan gibi şerefsizlerin olduğu ve başarı için herşeyi yapan bir takım Galatasaray;
          Hakemler aleyhine konuşup, hakemlerden en çok nemalanan takım Galatasaray;
          Kopmış maçta Engin ve Ceyhun'u oyuna alarak ''sahaya inin bakalım'' dermiş gibi taraftara meydan okuyan bir teknik direktörü olan Galatasaray;
          Kendine atılan yabancı maddelerden dolayı korner kullanmak istemeyen Selçuk'a ''neden kullanmıyorsun, git sen kullan'' diyecek karakterde bir hocaya sahip Galatasaray;

Formasını giyenleri bir kez daha lanetliyorum.
          Maçtaki rezillik, maçtan önce yaşanan rezilliğin(atkıların takılması) yanında devede kulaktır.
          Kusura bakma ama Türkiye'de yöneticilik anlayisi senin gibi düsünen taraftarlarin cogunlukta oldugu süre hic degismeyecek...

Milli takim düzeyinde ve pozisyonlarinda en iyi yerlileri olan, iki futbolcunu ligdeki sampiyonluktaki rakiplerine kaptiriyorsun...sonra bu isimleri taraftarin gözü önünde "kötü" gösteriyorsun.
          Ne kadar basit...ama Türkiye'de etkili bir yöntem.

Selcuk ve Egemen degil bu takima ve taraftarina "kötülük" edenler...

Yorum

• Adriancılar Sustular Ya Neden ki ?
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• tam bir fiyasko yaşandı bu akşam. bunda yönetimden taraftarına herkesin payi var

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu jaja muhabbeti bizi 3-5 sene götürü,,,
                aynı fatih olayı gibi
                Jaja satılmamalydı. K. Orhan gitmese Burak ilerde bu kadar yalnız kalmazdı. Ali Kemal'in fenere satılması zaten başlı başına bir fiyaskoydu. Taraftar olarak sürekli ardımıza bakmaktan önümüzü göremiyoruz artık.
                http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• Jan haftaya Fenerbahce formasida giyecek mi? Bilen varmi....Istiyorsa birde Azizenin üzerinde oldugu t-shirt'te siparis edelim ona...

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bunun takım haketmedi bu nasılmaç anlamış değilim doğrusu olsun ama takım benim takımım ne olursa olsun
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• eline sağlık şenol hoca...ilk yarıdaki oyun kurgundan o kadar memnundunki ikinci yarı tek bir kişiyi bile değiştirmedin...
                      eline sağlık şenol hoca... sağdan soldan nadiren bulduğumuz orta pozisyonlarında içerde burak dahil kimenin olmayışını haftalardır izliyorsun..
                      eline sağlık şenol hoca...sağ açık olmayan adamı sağ açık..sol açık olmayan adamı sol açıktan oynatmaktan bıkmadın...
                      eline sağlık şenol hoca eline!
                      特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anti Jaja'cılar, Bu takım geçen seneden iyi diyenler, Adrian'a sabır diyenler. Bugün konuşun bugün.

Yönetimin hep yanındaydım ama YÖNETİM İSTİFA. Yeter artık. Bu takımın hiçbir hakkını kollayamamayı bırak, parasını da boşa çarçur ediyorsunuz. Dünya starını Araplara verip , sokakta 100lercesi olan edriyinları getiriyorsunuz ! Koca bir YUH !
                        ben disiplinsiz oyuncu sevmem jaja iyi topcu ayri
                        madem çok istiyorsunuz kampanya baslatin yönetim geri alsin kampanyasi
                        jaja'da zaten muhtemelen bunu bekliyordur
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• mithat halis takıma adam kakalasın diye devre arası polonya yolu gene gözükecek anlaşılan..mithat halis den kurtuluşu yokmu bu kulübün biri bana açıklayıversin..allah için deli oluyorum nerde bir kazma var bize kakalıyor herif..jajayı sattaırp adrianı aldıran da kendisi..jaja kalsa adrianı kakalayamayacağı için sattırdı herifi..
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• trabzon artık bizans şehri jan mıdır nedir oda bizans çocuğudur.

Yorum

• Bugün kaybettiğimiz üç puan için sığınacak bir şey aramamalıyız. Futbol adına sahaya bir şey yansıtmadık. Rakip topun gerisinde durdu ve bizim hatalarımızı iyi değerlendirdi.

Bizim konuşmamız gereken ilk konu oyun tarzımız. İkinci konu ise oyuncu kalitemiz. Burak'ı iki stoperin kucağına koyarak araya paslarla gol arıyoruz. Araya pas atabilecek en yetenekli oyuncumuz Colman. Onu kitledikleri zaman kitleniyoruz. Kanatlarda ise hiç bir şekilde varlık gösteremiyoruz. Sağ kanatta Serkan'ın ortalarından solda ise Halil-Adrian ya da Alanzinho'dan bir şeyler bekliyoruz. Hangi taktik ile oynarız bilmem o beni aşar. Ama bu taktik ile gol pozisyona giremiyoruz bile.

Henrique ve Adrian ne yapmaya çalıştı anlayamadım.

Giray ve kaptanımıza ise teşekkürü borç bilirim.
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Şenol hocayı tek eleştirdiğim şey;
                                İlk yarı bitmiş 2-0 geridesin.
                                En az 2 değişiklik yapılsın ki en azından bir şeyler değişecek sanalım!..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X