İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Aynen öyle.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet! Takim nerdeyse Selcugu tebrik edecek güzel gol attin diye.Takim biraz hirsli oynar ya deplasmanda olduklarini hissetsin Rakiplerimiz.
Alanzinho 80 de oyuna giriyor gülüyor.Yeniliyoruz umrunda degil.
Zokora cirkef falan defil!!!!
Taraftarda ayniydi...Sadece Selcuk'u islikladilar...Yahu rakip Gaysede sadece Selcuk mu var? Digerleride sana karsi mücadele ediyor...!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
kimi getirek yılmaz vuralımıİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten bende bunu söylüyorum bırakın Trabzonu hiçbir takımı şampiyon yapamadı ertugrul çapulcu bursayı şampiyon yaptı bursayı.Bizim bu takım, gelene geçene yeniliyo nasıl bir anlayış ;ama şenol hocaya tapınma var. Takımı rezil gibi oynatıyor.Yok bu ligi takmıyormùşta, gordünmü elin oğlu öyle bir takıyorki 3 taneyi bu takımın bırakın fenerden puan almayı gençlerbirliğinden puan alması mucizedir.
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Bizi o üç it takımın taraftarıyla dost yapma çabanı bırak TG
Boyundan büyük işler bunlar
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İyimser olmak lazım ama bende beşiktaş maçı öncesi şu top oynamayan Galatasaray ı yenersek bu maçı unuturuz diyordum hala daha top oynamıyorlar ama yenemedik ozaman biz hiç oynamıyoruz demektirİlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeneri kadıköyde yenersek bu haftayı çabuk unuturuz
Yorum
-
Yok artık, o da mı değişti renkdaş; artık MAA'nın hızına yetişemez oldum,İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo talimat değişti renktaş, 1. bitiren ön eleme oynayacak diye bişe yok her şey playof a kaldı..
Yorum
-
Daha önce de yazdım tekrar etmek istiyorum. Şenol Güneş'e istifa diyenlere katılmıyorum. Bu takıma Şenol Güneşten iyisinin gelmesi pek mümkün değil, üstelik kendisi de bu takımı bunca şikeye rağmen şampiyon yapmıştır. O yüzden bence kredisi çok olmalıdır. Ancak eleştirilebilmelidir de, çünkü hataları da vardır. En büyük hatası da transferlerdir.Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
Bu Jan denen herife artik dur demek lazim...Bu ne rezillik ya...Allah bilir Selcuk haricindeki cirkef Futbolcularida isliklatmayan odur...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum