Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bsimdan gecen olayi anlatayim size.

kankam sultanahmette otelde calisyor..olay haziranda oluyo..benimde ankaradan misafirlerim geldi arabayi onun otelinin otoparkina biraktim sultanahmette geziyoruz misafirlerle..sonra ben arabayi almak icin otele gittim lobide metin diyadin 2 tane menejer youtubedan futbolcu izliyorlar saka degil canli canli gordum ..ama metin diyadini gorsen (defans oyuncusu icin) ufff bu adam cok iyi bu adami alabiliriz falan diyo saka degil bu.

neyse ben ayrildim sonra menejer demiski ugura kankime ugur demis ordusporun demis rakipkerine bol bol oyna kesin duserler demis bu sene...

ne yazikki dogru topcular youtubedan izlniyo turkiyede
    Daha Kötüleride Var ya Boşver Savunma Mekanizmamı Zorlamak İstemiyorum.
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• bu takımı bu hale getiren ve polonya sığırlarını takıma toplayan sadri şener ve onun harika transfer ekibidir.. ortada takım yok.. kmse şenol hocaya sallamasın.. bugün sahada oynayan 2 kişi vardı 1-colman 2- halil.. gerisini çöp tenekesine.. şenol hocaya sallayanlar 3 sezon önce şenol hoca gelende takımın halini hatırlasınlar..
      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
      Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bencil oynayan futbolcu sahada ter döken diğer 10 arkadaşını eşek yerine koyan futbolcudur.

Burak Yılmaz haftalardır arkadaşlarını eşek yerine koymaktadır.

Bir an önce, trabzonsporun maç kazanmasının, kendisinin gol atmasından daha kıymetli olduğunu idrak etmesi gerektiği aşikardır.

Ya da gitsin tenis falan oynasın...
        bence sorun burak da deıl sorun bellı bır duzenın olmayısında hatırlıyomusun gıray ın roportajını burak ı cok arıyoruz dıyodu sonra zokora mac nolur dendıgınde burak olur dedıgını yanı takımda herkez burak a bakıyo ve bugun burak yıne ılerde gezındı durdu artık burak takımın papaz ı oldu buraga bunu saglayan senol hoca nın dusunmesı gerekır ne burakmıs arkadas adam kotusunde ıyısınde her daım 11 de kesılmez armada ... ne dıyelım

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Jaja'yla gelicek başarı varsın eksik olsun , fenere yenildikten sonra hiçbişey olmamış gibi gidip adamlarla eğlenmesini kaldırabilen varsa ona bişey diyemem tabi...
          kabul ediyorum beni de üzmüstür bu olay ama sonuçta saha disinda olan bir olay bu, ve sahada fb'ye karsi kariköy'de ayakta kalan ve en iyi oynayan oyuncumuz Jajà degil miydi ??
          ve sormaktan bikmayacagim bikmiyorum yine soracagim :
          adrian'in Antep'te yaptigi hareket, yerde yalandan yere sakat numarasi yapip topun geldigini görünce birden ayaga kalkip kosmasi .
          bunu kaldirabilen var mi ?
          eger Trabzonspor taraftariysaniz kaldiramazsiniz, kaldirirsaniz Trabzonspor taraftari degilsiniz
          bu kadar basit
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• * Millet Queresma , Elmander, Yobo , Stoch vs...ile oynarken , bu eldeki kısıtlı kadroyla 3 gün evvel Fransa'da ölümüne defans yapmış takım, pardon ama Şenol Hoca'dan ne gibi bir taktik deha bekliyordunuz....
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bmn yöneticilerini aciilen göreve çağırıyorum. Böyle rezillik olmaz.Şenol GÜNEŞ gibi bir insana bu kadar hayasızca yazıları yazanlar neden cezalandırılmıyor anlamıyorum.Ben iki yıl önce bir futbolcumuza 'kazma' dediğim için 1 hafta ceza aldım.
              Bmn yöneticilerinden acilen duruma müdahale istiyorum.Artık bıçak kemiğe dayandı....
              En son hodlu tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:14.
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha Kötüleride Var ya Boşver Savunma Mekanizmamı Zorlamak İstemiyorum.
                2 transfer haberi verde ortam neslensin abi

Yorum

• İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bencil oynayan futbolcu sahada ter döken diğer 10 arkadaşını eşek yerine koyan futbolcudur.

Burak Yılmaz haftalardır arkadaşlarını eşek yerine koymaktadır.

Bir an önce, trabzonsporun maç kazanmasının, kendisinin gol atmasından daha kıymetli olduğunu idrak etmesi gerektiği aşikardır.

Ya da gitsin tenis falan oynasın...
                  şiddetle katılıyorum...
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Millet Queresma , Elmander, Yobo , Stoch vs...ile oynarken , bu eldeki kısıtlı kadroyla 3 gün evvel Fransa'da ölümüne defans yapmış takım, pardon ama Şenol Hoca'dan ne gibi bir taktik deha bekliyordunuz....
                    yada nolcak o.c engin adamin yuzune vurur 2 mac ceza alir ama bizim burak bilbao macinda ufak tekme attigi icin noldu 3 mac ceza..

abi konusulcak konu cok aslinda bakma sen

federasyon 2-3 macimizi erteleyebilirdi ama biz istemedik bence..

ne yazikki yonetimin sucu cok ama cok..konuslcak cok sey var ama burada anlama ozurlu cok

Yorum

• 30 tane topçu 18 kişilik kadroya bakınca aklıma gelen mantık şu;
                      Öne geçersek Celutska kanada geçer serkan ortaya alırım pres yaparım,
                      geri düşersem(kırmızı olmasaydı)alan girer adrian çıkar, aykutda mustafada(celutska yada) ilerleyen dakikalarda orta sahaya koydummu bunlar gol atamaz...
                      Şenol Güneşi eleştirmeye kıyamayan ben eleştiri yapmak istiyorum bunları düşündü nereden biliyorum iki yıldır oyuncu değişikliği sakatlık yoksa 60.dakikadan önce bir iki kez oldu, girenler aynı, çıkanlar genelde aynı, birşeyler değişmeli ve bence önce TÜm transfer yetkisi Şenol Güneşe eline paraları sayarak yapılmalı, Transfer izleme komitesi benden daha fazla Trabzonsporlu belki ama bir an önce zarar verdiklerini görüp bu işi bırakmalı yada daha organize olmalı ve menejerlerin elinden bir an önce kurtulunmalı, 1 liralık adamları bize 5 e itelemişler ekonomik anlamda büyük başarı birde adamlar naz yaptılar 5 e vermesekmi diye, hey Allahım, Zararın neresinden dönerseniz kardır bu sene tüm gelirleri saçma sapa transferlerde israr etmekden vazgeçmeliyiz...Birde Şenol Hocam gençlere fırsat verirdi neden yapmıyor???bilen varmı..

Yorum

• Uzun zamandır bu kadar isteksiz bir Trabzonspor izlemedim.

İster CL'den elenmenin üzüntüsü olsun , ister üstü üste maç yapmak olsun ama bu kadar kötü olmamalıydık.

Oyuncular yorgunsa Eren , Sercan vb. gençlerimiz oynasın ama mücadele etsin..

Bu şekilde ruhsuz oynayıp yenilmektense mücadele ederek daha farklı yenilelim bu kadar üzülmezdim.

Yorum

• olmazsa bu burağı el birliğiyle evlendirelim. belki düzelir o zaman
                          Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• BMN yöneticileri. Burası Trabzonspor un en elit organizasyonu. Lütfen Şenol Hoca nın destursuz eleştirilmesine engel olunuz.

Şenol Hocam: RUHUN YETER......
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• oooooooooooo buyuk trabzonspor taraftari buyurun...helal olsun size..

Trabzonspor Trabzon sehrine fazla bi sehirdir

Yorum

• Eylül den bugünkü tarihe kadar...

Adrian 25 mac oynamis...
                                Giray 22 mac...
                                Zokora 20 mac...
                                Serkan 21 mac...
                                .
                                .
                                .

Dünya Yildizi Messi ise 24 mac..
                                Xavi 23 mac...
                                Benzema 20 mac...
                                .
                                .
                                .

Adrianin ortalamasini vuracak olursak 4 günde bir mac....

Bunu Xaviler...Messiler...Benzemalar su an oynamiyor...

Onun icin fazla elestiremiyorum...malesef puan olarak geride kaldik ama play off olmasi isimize bu sene yaricak...

insallah toparlariz...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X