Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anca değiştirin ulan gidin üstünüzdeki kıyafetleri değiştirin önce.Hoca gitsin şu gitsin bu gitsin.Ulan don mu değiştiriyorsunuz
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kuddusi Müftüoglunun serefsiz oldugunu sabahtan beri yaziyordum.Besiktas,Galatasaray ve Fenerbahceyi Adam her Zaman koruyor!!!
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tek taraftar grubu olmalı hepsi tek ağızdan hep destek olmalı bu bizim tribün için yapmamız gereken ilk şeylerden bir tanesi
        Bu mümkün mü sence ? Bizde herkes lider ...!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu yönetim alacaksa devre arasında oyuncu falan almasınlar...
          Almasınlar polonyalıları göndersinler hiç oyuncu almasınlar razıyım . En azından sezon sonu Avrupa liginden gelen parayı iyi bi şekilde değerlendiririz

Yorum

• İnanamıyorum. Şenol hocaya bir ...tir çekilmediği kalmış. Eleştirilir. Ben de eleştiriyorum. Bir türlü kıramadığı bir takıntısı var. Oyuna müdahale ve kadro takıntısı ama ortalığı tozu dumana katmanın manası ne.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• neyse inşallah yanılırım. ezikleri kadıköyde yensin. şenol hocayı ömür billah omuzumda taşırım.

Yorum

• yahu ne Jaja sı. adamda yetenek var tamam ama top oynamak gibi bir niyeti yok. kaç maçta sahada ruh gibi geziyordu hatırlamıyormusunuz? ukraynadan niye gönderildi adam? şimdi niye kendi takımında yine istenmiyor? niye avrupada kimse istemiyor?

bizim şu anki kadromuz hem ligi hem avrupayı kaldıracak güçte değildi bu gerçek. 3 günde bir maç yapıyoruz ve nerdeyse aynı takım çıkıyor sahaya. hiçbir takım bu tempoya dayanamaz. takım yorgun ve bitkin. mantalite olarakta tükenmiş. 30 tane oyuncumuz var diyoruz ama sahaya 13-14 kişi dışında futbolcu çıkaramıyoruz. yani bu kadro dışında adamımız yoksa diğer oyuncuları niye saklıyoruz anlamadım. şenol hoca nasıl bir plan yaptı acaba? yönetim ne düşündü çok merak ediyorum.

son olarak şenol hoca bu takımın başına sonuna kadar kalacaktır taki yaşlanıp bırakana kadar. bu takımı şenol hocadan başka başarıya kolay kolay kimse götüremez. yaşım 32 ama artık bunu gördüm. bundan sonra bu takımdan futbolcu gider, yönetim gider ama hoca kalır o kadar. aldığımız oyuncularında takıma tam olarak uyum sağlayamadığını görüyoruz buda her şeyin üstüne tuz biber oldu. yoksa adrian yada henriqe kötü oyuncu değiller. burak forvet değildir, cech caleden savunma yönünden geri bir oyuncudur
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Stres atmak icin kanaltürki acin, basladi
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya Gerçekten Çok Sinirliyim Kahvede Bi Tsli Bendim Neler Dediler Ya
                    Bende içkili mekandaydım bi iki tsli daha vardı ilk yarı sövdüm saydım hele şu colmanın üstten giden şutunda masaya vurdum gümledi sonra garson geldi sakin abi rahatsız oluyorlar dedi bende rahatsız olan kendi gelsin dedim ilkyarı bitincede söve söve çıktım.Gslilerden nefret ediyorum fblilerden bile çok.
                    Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Bence Tercümanda Değişmeli Şivesini Felan Beğenmiyorum Tam İngiliz Gibi Konuşmuyor
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• * Şenol Hoca hiçbir takımı Şampiyon yapamadı diyenler hangi mağaradaydılar pardon ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam da Zokora'nın pozisyona ne diyor yorumcularımız dinleyen var mı hakem maç ile bağımızı kesti resmen. Ben dinlemiyorum yenildikten sonra spor programlarını.
                          Kaya karar ağır dedi.Ermenı boşver o zaten Zokoranın adını bile söyleyemedi.
                          *
                          *
                          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Hakemi baski altina alamiyoruz...Rakibi baski altina alamiyoruz...Taraftari hic bu kadar kötü görmemistim...Oysa gecen sezonki Kayseri macini hatirliyorumda ne islik vardi öyle...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkada kalmasın...
                              Güzel yazmışsınn ... offff uleen offo ofoff offfff Canınız saolsun diyelimmm ...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya Gerçekten Çok Sinirliyim Kahvede Bi Tsli Bendim Neler Dediler Ya
                                Boşver kardeşim.. Benimde canım çok sıkkın. Bi malubiyetten daha fazlası olarak görüyoruz bunu ondan oluyo zaten. Ama düzelir inş. yapacak bişey yok keşke olsa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X