Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sıkıntı yok nasılsa sezon sonu Şampiyonuz her halükarda Şikeciler düşünsün bu sene zaten ligde birşey beklemiyodu kimse..Hadiyin şike başlığına..

forum adminlerinede selamlarımı gönderiyorum.Tamam iyi reklam ettiniz yeter

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben istifa diyorum ve burdan gitmeye niyetim yok kardeş,ayrıca o 13.olduğumuz sezonu iyice hatırlayın,şenol hoca arkasında hep enkaz bırakmıştır
      Manchester United Sampiyonlar Liginden elendi. Ferguson hemen istifa etsin.
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• hiç ii bir teknik direktör olamadı demek,futbolu başka yerleriyle ızleyenlerın yapabileceği bir yorum olsa gerek.Bu ligdeki tartışmasız en ıyı hoca senol güneştır.yenilsede bu boyledır

Yorum

• Jajayı özlüyorum,,, yattarayı özlüyorum....
          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dikkat edin rakip takım yopla oynama oranı %61 olunca yayıncı kuruluş hemen istatistiği veriyor... dalga geçer gibi... taahhüdüm var 20 gün sonra bitiyor sonra elveda diyeceğim bunlara... tarafsız yayını bilmeyen buna önlem alamayan adamlardan maç izleme zorunluluğundayız ama bir yere kadar...
            Cilve yapıyorlar
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              su sadri sener gitsin artik, bune ya o kadar zengin trabzonlu patronlar varken bizim baskan cimrinin önde gideni....
              iyi futbol iyi topcuyla oynanir...artik trabzona layik futbolcular görmek istiyorum bune ya...
              eskiden altyapimiz iyidi, harika topcular cikarip zirveye oynardik simdi oda yok...
              O zengin patronların yüzde doksanı istanbul takımlarında yönetici. Oraya akıtıyorlar paraları. Bizim arapları kafalamamız lazım.Başka yolu yok.

Yorum

• Valla Ben bu sene bir feneri yenelim

Gerisi muhim degil Derim

AMA feneri yenelim

o olmazsa olmaz

digerlerini yeneriz her zaman

fenerim olmayacak seneye ,,,ozleriz ozletiriz

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tolga'ya isabet eden neyse onu sahaya atanın eli kırılsın
                  onu atanin ellerinden öpiyorum

Yorum

• Bi sakin olun be!
                    Hemen başladınız istifa demeye.
                    Ne kadar salak taraftarımız var bizim ya.
                    Futbolcuyu eleştir, hocayı eleştir ama herşeyin bi dozu var. Dalga geçmeler şenol hoca olmasa 5 yerdik diyenler.!
                    Haftaya feneri yenersek ne yapacaksınız?

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoca gitsin demiyorum, daha doğrusu diyemiyorum çünkü Trabzonspora gelebilecek daha iyi bir hoca yok. Zaten takımı şampiyon yapan Hoca'nın da daha çok kredisi olmalı. Ancak biraz kendi yanlışlarında ısrar etmemeye çalışması lazım.

Bende bunu anlatmaya çaışıyorum.Ortada yanlış giden birşey var bunu herkes görüyor Şenol Hoca göremiyor.
                      Eleştirincede hemen gönderilsin çıkıyor meydana.
                      Şenol hoca 96 da böyleydi,2000 lilerde böyle.Oyuna müdahale anlamında kendini bir türlü geliştiremedi.
                      Takım 5-0 öne geçsin yine aynı yuncuları de sürer sahaya.
                      Sanki korku var içinde yenemiyor o korkuyu bir türlü.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• ceyhun gülselam bile gol atiyo.Adam orta yapmak istedi.
                        Bu nasil bir Takim ya Rakip 1 kisi fazla diye 60.Dakikadan sonra oynama.Ondan öncede oynamadik da gs Antremanda daha fazla zorlanmistir.
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şenol hoca inatla değişiklikleri zamanında yapmadı.Burakı 5.dakikada kenara alıp halili öne çekip celustkayı sağa çekip serkanı ortaya alarak,alanzinho adrian değişiklikleriyle gol pozisyonuna girebilirdik.şenol güneş mahvetti takımı.celustka gibi formunun zirvesinde olan adam yedekte durursa şenol hoca kimseye laf anlatamaz.
                          ne diyo bu ya 5. dk buragi cikarmis....

yahu burada seviye yerlerde insanlar neyi elestirdigini bilmiyor daha.

neyse

Yorum

• Senol Günes kadar basiniza tas düsün. Ulan Burak ileride pres yapmiyors, Taraftar maglubiyeti dünden kabul etmisse, Yönetimin yaptigi Transferler ortadayken, Hakemin verdigi satilmis kararlar ortadayken Senol Günes ne yapsin...!!!!!
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şenol Güneş e Laf etmeden once ; 1. Goldeki hatayı yapan adam . 2 . Press yapmayıp adamları ceza sahasına kadar getirip orada verkaç yaptıran ortasaha .3. Hoca tam oyuncu sokacakken ''Gerizekalı'' birinin Rakibe yumruk atması nı değerlendirin ondan sonra hocaya yüklenin yüklenen varsa taraftar değildir.

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                zaten senol hoca 60 yasinda istesende kalmayacak o zaman ne yapacan
                                takimimi tutuyorsun hocayimi karar verin Ziya dedigin adam takimi iki sene lig ikincisi yapti senol hocadan farki yok kafana takma senol hoca kac kere gonderildi biraz gidin wikipediaya bakin Senol hocanin hocalik doneminde sampiyonlugu yok elin fatih terimi kac sampiyonlugu var simdi ertugrul saglamin bursayla sampiyonlugu var senol hoca trabzonsporun en iyi kadrosuna hocalik yapti 3 sene sampiyon yapamadi o kadrodan 6 milli topcu vardi birakin adamciligida kulubunuz icin hayirlisini dusunun senol hoca elini tasin altina koyacak gidip topcu aldiracak yada genclere yerini birakacak. bugun ugrassak tolunay sota dan birini aliriz istesek ertugrulu bile aliriz
                                destekliyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X