Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rezİllİk !!!!
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Artık bu fark kapanmaz en iyi ihtimal 4. oluruz..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ceyhun sevinmedi helal olsun çocuğa gerçekten beyefendi...
        HAMİ_41

Yorum

• Hemen topa tuttuk takimi.. Istifa isteyenlere yuh diyorum.. Trabzonu yine eski gunlerine dondurmek istiyorsunuz sanirim..

Yorum

• Geçen sene lig boyu 2 mağlubiyet. Daha şimdiden kaç oldu sayamıyorum ben. Çok yazık oldu çok. Hepsi Aziz ve onun günahkarları yüzünden, Allah bin kere belalarını versin.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne demek şimdi bu
              Gayet açık bence. Hiç kimse ben bu işlerden sıkıldım demeye getirip aradan kaçmaya çalışmasın. Açık açık istifa etsin ilgililer. İddianameyi hepimiz okuduk. Ankaragücü maçı temiz ama Sivas maçıyla ilgili olay bizi yaktı.

Bu kadar. Alıntı da yapmayın, polemiğe girmek istemiyorum.

Yorum

• Yönetime,teknik ekibe ve futbolcuları bu guzel oyundan dolayı kutluyorum! Bu kadronun kuruluşunda emegi gecen herkeze işlerinde aynı başarıyı yakalamalarını diliyor,hepsini Allah'a havale ediyorum ! Gs yi de tebrik ederim bizle fazla dalga geçmedikleri icin.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol güneş bu takımı sen kurdun, ya devre arası düzelt yada sezon sonuna kalma.

Ya Masaya yumruğunu vur, yada istifa et.
                  Git yat lan yatağına

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    en gereksiz transfer Adrian
                    + Henriqe..
                    *
                    *
                    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• bi takimda kanat futbolcusu hic mi olmaz? Üc senedir sol kanat yok diyorduk, simdi sag kanadida yikdik.

Yorum

• yönetim ile teknik direktör arasında sorun var bu açık
                        eteklerdeki taşlar dökülsün
                        bu rezilliğin hesabı verilmeli

Yorum

• İnsan kendi futbolcusuna şişe atar mı yanlış anlaşılmasın rakip futbolcu kim olursa olsun ona bile atmayacaksın doğru değil
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            herkes senol hocaya kızıyor tamamda allah askına bu takımda adam yok be kardesım kımı cıkaracanda kımı alacan ıkı tane yedegımız var bırı alan ıkıncısı sapara daha kım var üçüncüsü ve dörduncuyu soyleyın baska bır sey demıyecem ha tamam ılk onbırde toplasan zaten 5 tane adam gıbı futbolcu cıkarırsın.ama yok yıne taraftarda suç vardır.
                            Arkadaşım bu takımın hiç mi , A2 kadrosu ,paf takımı yok.Çıkaracaksın oynatacaksın.
                            Şenol Hoca daha Volkan'ı ,Alanzinhoyu oynatmıyor, sen kimi oynatacak diyorsun.
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Üzerinde Trabzonspor forması olan hiç bir futbolcunun bu kadar ruhsuz oynamaya hakkı yoktur. Şenol güneş in futbolcularına bunu anlatmadı gerekiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• selam usta neyi bosverelimki adamlar geldi alay edergibi 3 tane attilar isin garaib tarafi 2 golunde bu takimdan giden yasaklar atmasi ya bizim yavsaklar ne yatilar asil bizimkiler ne yaptilar faregibi ortada sican gibiydiler yazik bu takima bu hale sokanlar acaba kendi islerindede bu sekilde yapabilirlermi yaziklar olsun asil iyi oynayipda sampion olmak daha iyidir ama malesef bu sene bu takimda hic isik yok sifre yok ama yok yok yok ne var eldi 0.3 var yeter be yahu artik

İlk olarak sonimp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya arkadaşlar boşverin şu maçı, TV'de altyazı var: Aydınlar garanti verdi, lig bitmeden düşme olmayacak."
                                " Klüpler Birliğinden Aydınlar'a tam destek." Ülke TV'deki yorumcu da diyor ki "bu nasıl iş, şikeden en çok mağdur olan takım Trabzonspor, onların ortalığı yıkması lazım, feryad etmesi lazım, onlardan da ses yok. Kulüpler Birliği ne zaman toplansa hep destek tam destek oluyor."

Siz hala bu sahtekar ligin maçlarını izleyip üstüne bir de üzülüyor musunuz? Yazıktır etmeyin kendinize. Benim tek beklediğim şu şampiyonluğumuzu alalım, dünya gözüyle göreyim, sonrasında futbolun da dünyasının da...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X