Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim tuttuğum takım mücadele etmeli
    yönetim hem bizim gözümüzde hem de spor kamuoyu gözünde itibarını yitirmiştir
    gerekeni yapsınlar
    yeni yıla yeni yönetim

Yorum

• -------------
      can karyağdı her maçtan sonra adrianla konuşuyorsun canlı yayında

kardeşim söylesene geldiğin günden bugüne kadar istenilen oyunu oynamıyorsun taraftar senden memnun değil tarzında sorular sormuyor alakasız sorular soruyor.adam gibi soru sorsana kardeşim

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maci izleyen arkadaslar kisa ozet gecebilir mi?
        Yaktılar Yıktılar Külettiler
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şenol güneş i istifaya çağıranlar defolsun gitsin burdan.

o kadar diyorum.

eleştirmek başka bişi istifa demek başka bişi.

Adam olmak lazım,

ben unutmadım ligde 13 lüğe oynadığımız günleri.
          Ben istifa diyorum ve burdan gitmeye niyetim yok kardeş,ayrıca o 13.olduğumuz sezonu iyice hatırlayın,şenol hoca arkasında hep enkaz bırakmıştır
          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            inşallah meclisten sonra federasyon da bunları kurtarır da sonra uefa türkiyenin ipini çeker. birbirlerini yesinler sonra şerefsiz ezikler, otur izle..
            bence yanlış takımla uğraşıyoruz. onlar zaten 100 yıl yıkansalar çıkmyacak kadar kirlendi. asıl şerefsiz gs. tarih şahit olacak bu işlerin arkasında gs çıkacağına

Yorum

• Misafirdeki keklere bakının hepsinin.........................................................

Yorum

• Son 3 maçımızdan 7 puan çıkarırsak tekrar toparlanırız. Fener maçında CL deki gibi defansif oynayıp kontraatak golü düşünmemiz lazım. Gençlerbirliğiyle Orduyu da yen artık kendi sahanda. Gençler maçında Burak olmucak ilerde Henriqe ve Halil in hazırlık maçlarındaki performansını göstermesini bekliyorum
                http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Güneş;biran önce gitsin,giderkende Ünalıda Henrikeyi,adrianı,barış ataşınıda alsın gitsin,bizim 4.olmak için Şenol Hocaya ihtiyacımız yok,çok iyi bir kaleciydi ama hiç iyi bir t.direktör olamadı
                  0-2 yenik takımın hocası kendini karşıya götürecek tek adamı 80 küsur dakikada oyuna alıyor,Alanzinho baştan oynasaydı kanımca GS'nin kazandığı o frikiklerin hepsini biz kazanacaktık büyük ihtimalle..
                  Acı ama gerçek bakın medyaya methiyeler düzer hocamıza,ama ne hikmetse bırak istanbul takımlarını ligin orta seviye takımlarından bile hocamıza teklif gelmez ne çelişki değilmi??
                  Bir hoca hiçmi cesur olmaz ya,rakibin emresi kaç yaşında,bizim hocamız takıma yeni oyuncuları aldıktan 1 sene sonramı kazandıracak??
                  Takımımızın bu korkak futbolu maalesef hocanın felsefesi ve ben bir Trabzonsporlu olarak korkak,aciz oynamayan bir takım seyretmek istemiyorum

Yorum

• Alıntı:
                    fincher tarafından yazılan
                    Sen git şampiyonlar liginde interle,lille ile oyna.Sonra gel bu dandik ligde,satılmış hakemlerle,kıytırık takımlara karşı motive ol.Normal karşılıyorum bizim topçuların konsantrasyon bozukluğunu...

Günün özeti bu ligi ciddiye almaya gerek yok her tarafından pislik akan rezil bir futbol ortamı..

Hepinize iyi geceler üzülmeye değmez..
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akli basinda yorum görmekte mümkünmüs..söyle aynaya bakinda, bu oyuncularin, bu teknik heyetin yerine koyun kendinizi...empati beyler empatiiii!

Sike sayfasinda yazip durursunuz ama bu ...in liginde takimdan basari beklersiniz!

Adamlar 5 sut cekti 3 gol atti..biz bu kadar berbat olmamiza ragmen o 2 top girse...

Bu takima adam gibi takviye yapalim, sikecileri sIke sIke gececegiz yine

ya bırakın allah askına gorende takım sampıyonlar lıgınde fırtına gıbı estı sanıcak 6 mac defans yaptık her mac yurek agzımızda top oynadık hanı madem ıyıydık neden ş.liginde deılız ? sacma oluyo bu tarz konusmalar bence

Yorum

• su sadri sener gitsin artik, bune ya o kadar zengin trabzonlu patronlar varken bizim baskan cimrinin önde gideni....
                        iyi futbol iyi topcuyla oynanir...artik trabzona layik futbolcular görmek istiyorum bune ya...
                        eskiden altyapimiz iyidi, harika topcular cikarip zirveye oynardik simdi oda yok...

Yorum

• şenol güneş iyi bir insan olabilir, iyi bir terapist olabilir ama teknik-taktik sıfır!

futbol bunlarla kazanılıyor hocam be!

Yorum

• şenol hoca inatla değişiklikleri zamanında yapmadı.Burakı 5.dakikada kenara alıp halili öne çekip celustkayı sağa çekip serkanı ortaya alarak,alanzinho adrian değişiklikleriyle gol pozisyonuna girebilirdik.şenol güneş mahvetti takımı.celustka gibi formunun zirvesinde olan adam yedekte durursa şenol hoca kimseye laf anlatamaz.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu bildiğin züğürt tesellisi kalitemiz bu kadar.

Adrian mı Selçuk mu?

Zokora mı Melo mu?

Henrique mi Elmander mi

Galatasaray iyi kadro kurdu. Sanki onlar şampiyonlar liginde oynayacaktı.

.........
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu maglubiyetde emegi gecen Taraftar, Hakem ve Yönetime yaziklar olsun!!!

Ulan birtek Selcuk isliklandi...Bu ne rezillik kepazalik be!! Böyle mi rakip takim baski altina alinir he?????? O Jan denen herifinde...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X